Mes su masinele savo maziu pirma karta nuskutom kai jam buvo 4 men., nes labai jau ilgi plaukai buvo. Kas kelis menesius vyras vis ji nuskuta. Mazius nelabai tuo suzavetas, bet su masinele lengviau nei su zirklemis, daug greiciau gaunasi.
Mūsų mažylis visada dalyvauja tėčio kirpime, tai kai pirmą kart pabandžiau apkirpti ir jį baisiai nesispyriojo, bet jei išsigas pirmą kart manau bus problemų ir kirpyklose neprisileis

Mes taip kerpam su mašinėle. Nes svetimų žmonių neprisileidžia nė per kur. Tai kur ten jį į kirpyklą nuvesi. Juk verks nesavu balsu. O šukuosena taip pat bandau formuoti bliuduku.
Mes kerpames masinele. Jisai kitasyk ir pats pasiima ir megina "kirptis", aisku, su neveikiancia.
Nebijo nuo pat pradziu. Apkerpu ne bliuduku, bet is akies patrumpinu plaukucius per visa galvute. Labai kantriai islaukia visa procedura ir nesimuisto. Tuo mus ir stebina nuo pat pradziu, kai pameginom kirptis masinele. Aisku, palyginu nelygumus zirklemis. Eziuku nekerpu. Kazkaip gaila vaiko graziu plauku, o be to, jie letokai auga .

As jau nuo 5 menesiu vaikuti kerpu su masinele. Nes maniskis gime su tokia ilga seveliura, kri veliau pradejo reteti, tai atrode labai juokingai kaip pankiukas, tik ant pakausio plaukai
Tai kai nukirpau, labai graziai pradejo augti ir stirpus plaukai. Viena mama net manes paklause, ka darau su savo vaiko plaukais, nes jis labai grazus, taigi ir isdaviau savo paslapti
O kirpimo seancai vyksta, po tevelio apsisprendimo pasigrazinti
O jei tetis tai daro, tai Mazasis tuo labiau nesipriesina, tik aisku reikia labai greitai suktis, nes greitai nusibosta
Bet jau atidirbusi technieke esu, vis del to vyra nepirmus metus apkerpu ir Mazasis jau 2 metai kaip mamos klijentas

Miela Kasiopėja,
atrodo mes dviese mažumelę klaidinam visuomenę besinaudodamos vienu vardu. Norėjau paprašyti pačios "ko nors imtis", nes šiuo vardu esu prisiregistravusi anksčiau ir jaučiuosi turinti į jį daugiau teisių...
atrodo mes dviese mažumelę klaidinam visuomenę besinaudodamos vienu vardu. Norėjau paprašyti pačios "ko nors imtis", nes šiuo vardu esu prisiregistravusi anksčiau ir jaučiuosi turinti į jį daugiau teisių...

o mes tik žirklėmis ir sūnus ir tėtis,nepripažystu kirpimo mašinėle.
Man mašinėle kirptas mažas berniukas tartum mažas banditukas

su zirklem
, negrazus man nuskusti vaikai, tai saviskio irgi neskusiu

maniskis tai isteriskai rekia kai kerpam masinele..bet o ka padaryt kad plaukai auga greitai ir daug?
lenda i akytes i ausytes ir panasiai...na stengiames ji daznai netraumuot karteli i pusmeti kada jau labai prispaudzia reikalas...paprasau savo brolio zmonos nes ji turi masinele...i kirpykla bandziau viena karta vest bet rekimas buvo toks kad maniau islakstys visi tos kirpyklos klientai
nutariau nerizikuot
todel kerpames namie
dabar mano zuikiui jau 2,5 galvoju reikes nebe kirpt ji su masinele o jau formuot gal kokia nors forma plaukuciu, na sukuosena kitaip tariant

dabar mano zuikiui jau 2,5 galvoju reikes nebe kirpt ji su masinele o jau formuot gal kokia nors forma plaukuciu, na sukuosena kitaip tariant

turim belaide masinele, tai kai mazesnis budavo, kirpdavau kuomet maudydavosi vonioje. Zaislai ir vanduo atitraukdavo demesi, o as tuo tarpu darbuodavausi
gaudavosi visai gerai. Dabar jau didelis, tai kerpu ant kedes kaip teti

Mano vyrukai nuo metukų kerpasi kirpykloje kaip suaugę: ir su mašinėle, ir su žirklėmis, ir su fenu, jei reikia. Žinoma, galėčiau ir pati metinukui plaukučius patrumpinti. Bet noriu, kad vaiko šukuosena nuo pat pirmų metų būtų formuojama profesionalo. Tuo labiau, kad bent jau du sūneliai paveldėjo kietus ir neklusnius tėvelio plaukus, tad net ir kirpėjos su jais vargelio turi, ką jau ten aš...
mano zuikio mašinėle nenukirpsi - labai muistosi ir nenusėdi vietoj... tad kirpėjai paprasciau buvo kirpti žirklėmis
o štai draugų berniukui - be jokių problemų ir mašinėlė, ramiai sau su pabendravo, kol kirpėjas jį kirpo.
Papildyta:
prie šios temos, norėjau paklausti jūsų, mamytės, ką galvojat, ar tikrai reikia vaikus bent kartą nukirpti plikai, kad geresni plaukai ataugtų?
mes pirmą kartą savo vaikinuką, kaip rašiau aukščiau, kirpom kirpykloj zirklemis, - nenorėjau žiemą labai plaukų nutrumpinti, plius man ir negražu.
tačiau labai dažnai girdžiu tuos patarimus, kad vis gi reikia visiskai nukirpti, kad plaukai sustiprėtų... tai ir imi permastyti savo išankstinius nusistatymus
kokia Jūsų patirtis?

Papildyta:
prie šios temos, norėjau paklausti jūsų, mamytės, ką galvojat, ar tikrai reikia vaikus bent kartą nukirpti plikai, kad geresni plaukai ataugtų?

mes pirmą kartą savo vaikinuką, kaip rašiau aukščiau, kirpom kirpykloj zirklemis, - nenorėjau žiemą labai plaukų nutrumpinti, plius man ir negražu.

tačiau labai dažnai girdžiu tuos patarimus, kad vis gi reikia visiskai nukirpti, kad plaukai sustiprėtų... tai ir imi permastyti savo išankstinius nusistatymus

kokia Jūsų patirtis?