Pas mane tai tik trys pievagrybiai rudeniop užauga vienam daržo kampe

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 26, 09:57)

Niu va, prie mulčiavimo dar vienas pliusas - grybausim savo kieme

Pas man šampinjonai kieme jau pora metų kaip auga, o šiltnamy - žvynabudės.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 26, 10:02)

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 26, 10:22)
gerai, kai jūs abi grybus pažįstat
. Praeitą savaitgalį anyta tik patvirtino, nes vyro žodžiais nepatikėjau. Ai, bet aš juos gal tik auginsiu, valgyt tegul kiti valgo 

tai , kad briedžio ir aš nepažinau

O bobausius, pamenu -miške rinkdavom, gi valgomi jie

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 26, 10:22)
gerai, kai jūs abi grybus pažįstat
. Praeitą savaitgalį anyta tik patvirtino, nes vyro žodžiais nepatikėjau. Ai, bet aš juos gal tik auginsiu, valgyt tegul kiti valgo 

Nepažįstu aš gerai grybų. Pievagrybius tai visos žinom, parduotuvėj pasigrybaujam jų. Va Briedžiuką mačiau Rasos žurnale, o toliau žinau tik ūmėdes ir voveraites. Ai dar čigonkas. O toliau, bėgčiau pas mamą klaust, va ji tai profesorius kas liečia grybus ir jų pavadinimus.
QUOTE(Otaip @ 2014 04 26, 09:38)
griūk negyvas

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 26, 10:30)
O toliau, bėgčiau pas mamą klaust, va ji tai profesorius kas liečia grybus ir jų pavadinimus.
Mano vyras (dzūkas) ir profesionalas. Pripažįsta tik baravykus ir voveraites, o kitus vadina šungrybiais

QUOTE(diasaja @ 2014 04 26, 10:38)
griūk negyvas
pas mane tokių gražuolių nėra, tik šungrybiai, bet ir jais džiaugiuosi 
Papildyta:
Mano vyras (dzūkas) ir profesionalas. Pripažįsta tik baravykus ir voveraites, o kitus vadina šungrybiais

Papildyta:

Aga, aš ir iš to krašto - kur tik baravykus vertina ir dar voveruškas priglaudžia, nors ir jas "šiaudais" vadina

mergaites HELP mama is kaskur istrauke, kad butent siandien nieko nei seti nei sodinti negalima, ar tiesa??? as niekur neiskaitau

QUOTE(okkey @ 2014 04 26, 10:56)
mergaites HELP mama is kaskur istrauke, kad butent siandien nieko nei seti nei sodinti negalima, ar tiesa??? as niekur neiskaitau 

O jūs gera dukra ir klausysit mamos, taip?

Viską galima, jei tik yra noras ir galimybė.

mergaites HELP mama is kaskur istrauke, kad butent siandien nieko nei seti nei sodinti negalima, ar tiesa???
o jūs savo augaliukams nesakykit, kad šiandien bloga diena. Kai sėsit ar sodinsit, sėkloms ir daigams sakykit: užaukit dideli ir skanūs. Aš dar šokį sušoku, kad viskas augtų ir žydėtų

O jeigu rimtai, tai aš mąstau taip:
jeigu augalui suteiki tinkamas augimo sąlygas, tai kaip jis gali neaugti???

http://www.walnuts.l...alendorius_2014

QUOTE(Kulkė @ 2014 04 26, 11:02)
O jūs gera dukra ir klausysit mamos, taip?