Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

a pas mane bobausių plantacija užsiveisė biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane tai tik trys pievagrybiai rudeniop užauga vienam daržo kampe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 26, 09:57)
a pas mane bobausių plantacija užsiveisė  biggrin.gif

biggrin.gif geras.
Niu va, prie mulčiavimo dar vienas pliusas - grybausim savo kieme laugh.gif
Pas man šampinjonai kieme jau pora metų kaip auga, o šiltnamy - žvynabudės.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 26, 10:02)
Pas mane tai tik trys pievagrybiai rudeniop užauga vienam daržo kampe  biggrin.gif

thumbup.gif pas man apie gėlyną ir braškes auga, bet vis normaliai neprisirenku, tai vaikai lakstydami sutraiško, tai su žoliapjove nupjauti būna.. . Ko kieme prisirenku - tai kazlėkų. Pas mus palei pušeles jų tiltais pridygsta, ir vaikai ten nelaksto , nes spygliai kojas duria biggrin.gif
Atsakyti
gerai, kai jūs abi grybus pažįstat lotuliukas.gif . Praeitą savaitgalį anyta tik patvirtino, nes vyro žodžiais nepatikėjau. Ai, bet aš juos gal tik auginsiu, valgyt tegul kiti valgo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 26, 10:22)
gerai, kai jūs abi grybus pažįstat  lotuliukas.gif . Praeitą savaitgalį anyta tik patvirtino, nes vyro žodžiais nepatikėjau. Ai, bet aš juos gal tik auginsiu, valgyt tegul kiti valgo  blush2.gif

tai , kad briedžio ir aš nepažinau biggrin.gif , papasakojo man. Al matės iš karto, kad ne prastas - kietas toks, gražus - prabangus net cool.gif lotuliukas.gif

O bobausius, pamenu -miške rinkdavom, gi valgomi jie rolleyes.gif , nors, Vikipedija sako, kad ne visiem g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 26 balandžio 2014 - 09:29
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 26, 10:22)
gerai, kai jūs abi grybus pažįstat  lotuliukas.gif . Praeitą savaitgalį anyta tik patvirtino, nes vyro žodžiais nepatikėjau. Ai, bet aš juos gal tik auginsiu, valgyt tegul kiti valgo  blush2.gif

Nepažįstu aš gerai grybų. Pievagrybius tai visos žinom, parduotuvėj pasigrybaujam jų. Va Briedžiuką mačiau Rasos žurnale, o toliau žinau tik ūmėdes ir voveraites. Ai dar čigonkas. O toliau, bėgčiau pas mamą klaust, va ji tai profesorius kas liečia grybus ir jų pavadinimus.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2014 04 26, 09:38)
Štai ką gali mulčiavimas:
briedžiukas kieme

griūk negyvas bigsmile.gif pas mane tokių gražuolių nėra, tik šungrybiai, bet ir jais džiaugiuosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 26, 10:30)
O toliau, bėgčiau pas mamą klaust, va ji tai profesorius kas liečia grybus ir jų pavadinimus.

Mano vyras (dzūkas) ir profesionalas. Pripažįsta tik baravykus ir voveraites, o kitus vadina šungrybiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 04 26, 10:38)
griūk negyvas  bigsmile.gif pas mane tokių gražuolių nėra, tik šungrybiai, bet ir jais džiaugiuosi  biggrin.gif
Papildyta:

Mano vyras (dzūkas) ir profesionalas. Pripažįsta tik baravykus ir voveraites, o kitus vadina šungrybiais  biggrin.gif

drinks_cheers.gif jo, ir aš džiaugiuos visais kelmukais ir pan. biggrin.gif - ir gražu jie man.

Aga, aš ir iš to krašto - kur tik baravykus vertina ir dar voveruškas priglaudžia, nors ir jas "šiaudais" vadina lotuliukas.gif , bet su laiku visus rinkt pradėjom, nebėr jau pas mus tų kiekių ( Ignalina) tikrų grybų, kaip ankščiau.. .
Atsakyti
mergaites HELP mama is kaskur istrauke, kad butent siandien nieko nei seti nei sodinti negalima, ar tiesa??? as niekur neiskaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 04 26, 10:56)
mergaites HELP mama is kaskur istrauke, kad butent siandien nieko nei seti nei sodinti negalima, ar tiesa??? as niekur neiskaitau  doh.gif

O jūs gera dukra ir klausysit mamos, taip? bigsmile.gif lotuliukas.gif

Viską galima, jei tik yra noras ir galimybė. biggrin.gif
Atsakyti
mergaites HELP mama is kaskur istrauke, kad butent siandien nieko nei seti nei sodinti negalima, ar tiesa???

o jūs savo augaliukams nesakykit, kad šiandien bloga diena. Kai sėsit ar sodinsit, sėkloms ir daigams sakykit: užaukit dideli ir skanūs. Aš dar šokį sušoku, kad viskas augtų ir žydėtų user posted image

O jeigu rimtai, tai aš mąstau taip:
jeigu augalui suteiki tinkamas augimo sąlygas, tai kaip jis gali neaugti???
Atsakyti
mergaites HELP mama is kaskur istrauke, kad butent siandien nieko nei seti nei sodinti negalima, ar tiesa??? as niekur neiskaitau  doh.gif

http://www.walnuts.l...alendorius_2014 4u.gif

QUOTE(Kulkė @ 2014 04 26, 11:02)
O jūs gera dukra ir klausysit mamos, taip?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Viską galima, jei tik yra noras ir galimybė.  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 26 balandžio 2014 - 10:22