O mano paskutiniai skaitiniai labai vasariški ir lengvi:
Ežiukas rūke - miela knyga, kuri, manau, įdomi pasirodys ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Sudaryta iš daugybės mažų pasakojimų apie ežiuką ir jo draugus. Buvo įdomu, atsipalaidavimui pats tas. O kai kuriuos pasakojimus dar ir ilgai matyt prisiminsiu.
L. J. Smith ,,Slaptasis ratas"- čia atkreipiu dėmesį nebent į tas, kurioms patinka įvairios fantastinės knygos. Ši knyga- pasakojimas apie Kesę, kuri apsigyvena pas senelę, o netrukus išaiškėja, kad ji ragana ir kad miestelyje yra Klubas, kurį sudaro kitos raganos ir raganiai. Kadangi tai pirmoji dalis, tai veiksmo nėra daug, tik supažindinama su veikėjais, na, ir aišku meilės linija su ,,myliu, bet negaliu''

Tačiau persiskaitė greitai ir įdomiai, pranoko lūkesčius (nes nesitikėjau nieko gero). Greitai kramtomas ir vienkartinis, bet visai smagus ir įtraukiantis
skaitalas.
Tiesa, vėl lankiausi vakar bibliotekoje su mintimi, kad tik palydėsiu draugę, o pati nieko neimsiu. Tačiau aš nebūčiau aš.. Tad grįžau namo su:
M. Frajus ,,Atėjūnas" (šią jau buvau kartą pasiėmusi, bet taip ir nespėjau perskaityti, kai teko grąžinti)
V. Grainytė ,,Pekino dienoraščiai''G. Karaliūnė ,,Emos sala'' (neatsispyriau

)
E. M. Remarque ,,Gyvybės kibirkštis'' A. Lindgren ,,Broliai Liūtaširdžiai'' (esu skaičiusi, bet vėl užsinorėjau)