be to gi buna, kad duoda vienam ciklui nemokamai pabandyt kontraceptiku

Mano ginekologe siule zvakutes ir panasius dalykus, apie KT lyg ir ne kokios nuomones buvo, kad apkraunami kepenys. Bet kai pati nusprendziau visgi pasirinkti KT, tai palaimino

QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 16, 18:20)
Gal kartais tas salutinis KT poveikis pasireiskia toms, kurios ir taip kazkokiu negalavimu turi?O KT arba pagreitina ir sustiprina ligos simptomus, arba tiesiog viska suverciat joms...nors gal ir negeriant KT atsirastu tos ligos.
Visiškai įmanoma - gal ir buvo tų negalavimų prieš geriant KT, bet aš jų absoliučiai nejaučiau, todėl ir nevaikščiojau pas gydytojus, o va šeštus metus begeriant prasidėjo

QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 17, 09:30)
Mano ginekologe siule zvakutes ir panasius dalykus, apie KT lyg ir ne kokios nuomones buvo, kad apkraunami kepenys. Bet kai pati nusprendziau visgi pasirinkti KT, tai palaimino 

Bet matai - žvakutės ir pan. turi savo minusų, jas rekomenduoja nebent kai reti santykiai, nes jos "ten" mikroflorą ardo, ir prasideda uždegimai, ir tt.
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 17, 09:50)
Bet matai - žvakutės ir pan. turi savo minusų, jas rekomenduoja nebent kai reti santykiai, nes jos "ten" mikroflorą ardo, ir prasideda uždegimai, ir tt.
Uztat, ir nebuvo man priimtinas jos pasiulytas kontraceptinis budas. Pasirinkau KT. Mano ginekologe uzaugino 4 dukras, todel nesistebiu, kad jos poziuris i KT yra neigiamas.
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 17, 09:50)
Žinokit, kad man ir be žvakučių, geriant KT su ta flora nebuvo gerai. Kibo visokie uždegimai ir pan., kol kažkokiu skiepu nepasiskiepijau. Ale dabar jaučiu vėl visokios nesąmonės prasidės, ypač, kol mano natūrali kiaušidžių funkcija atsistatys - jeigu taip bus dar iš vis...
O dėl tų kigų. Rodos jauna sveika kaip ridikas buvau, matyt senstu...
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 16, 15:52)
Yra tokie augaliniai vaistai "Agnucaston".
taip pat ersketuogiu arbata padeda reguliuoti. 'Zoliu vaistinej' paklauskit, dar gal ir kokiu lasiuku pasiulys

As KT naudojau tik du metus, bet aciu daugiau nenoriu ir neisivaizduoju kad butu galima vartoti ilgiau. Ligu simtas: pradedant ginekologinemis baigiant nervinemis. Depresijos, sausumo pojutis mylintis, pienlige kurios niekada nesu turejusi (ir neturiu kai nustojau gerti) ir net gi nenoras myletis. iIr aciu dievui saugumas ne toks jau 100%. beje prezervatymas su spermicidiniu tepaliuku apsaugo 99%, nemanau kad kontraceptikai labiau...Va drauge laukiasi leliaus, trys metai vartoja kontraceptines ir del nestumo teko nutraukti jas vartoti. Ot ir atsipalaiduok ot ir mylekis kiek nori kartu...
QUOTE(rutuliak @ 2005 04 03, 16:29)
Ir aciu dievui saugumas ne toks jau 100%. beje prezervatymas su spermicidiniu tepaliuku apsaugo 99%, nemanau kad kontraceptikai labiau...Va drauge laukiasi leliaus, trys metai vartoja kontraceptines ir del nestumo teko nutraukti jas vartoti. Ot ir atsipalaiduok ot ir mylekis kiek nori kartu...
KT apsaugo geriau nei prezervatyvai. jei netinkamai vartojama, ne vieni kontraceptikai neapsaugo 100 proc. Netikiu tokiomis "draugiu istorijomis" apie pastojima vartojant KT - arba praleido, arba gere vaistus, nesuderinamus tarpusavy, arba veme, arba viduriavo.
Tavo reikalas Kenga tiketi ar ne, ir visai nesistengsiu taves itikinti. As tik sakau, man uzteko 2 metu vartojimo, pasijutau kaip sene, kaip kokia pensininke, irzli, viskuo nepatenkinta, nieko nenorinti. Kam man kankinti vyra ir plius save zaloti, kad kotraceptikai yra zalingi tai yra mokslo irodyta, juk net vartojimo instrukcijoje salutiniu poveikiu yra daug daugiau nei teigiamu savybiu. Beje, isntrukcijoje sako kad nustojus gerti kontraceptikus organizmas atsistato po 2 men. Ot ir ne visada.
maniskis pasak mano gydytojos apie metus laiko atsistatinejo. Tuos metus turejau tiek ginekologiniu problemu kad per visa savo gyvenima nesu turejusi...Gydytoja sake kad tuos metus nei karto nepastebejo kad pas mane vyktu ovoliacija, tai reiskia
nebuciau turejus galimybes. Tik aciu dievui kad ir nenorejau, bo paskui apie paty blogiausia galvoti gali pradeti...

Labai džiaugiuosi, kad seną pensininkę pakeitusi nauja ginekologė, pas kurią lankausi iki šiol, patarė negerti KT ilgiau nei 3 metus, jei nenoriu turėti problemų su pastojimu. Problemų vis dėlto išvengti nepavyko. O kas būtų, jei būčiau gėrus 5 m.?

QUOTE(vinga @ 2005 04 04, 12:43)
Labai džiaugiuosi, kad seną pensininkę pakeitusi nauja ginekologė, pas kurią lankausi iki šiol, patarė negerti KT ilgiau nei 3 metus, jei nenoriu turėti problemų su pastojimu. Problemų vis dėlto išvengti nepavyko. O kas būtų, jei būčiau gėrus 5 m.? 

Aš gėriau 6 metus, paskaityk ankstesniuose postuose, kas iš to gavosi