Įkraunama...
Įkraunama...

Pasekmės naudojant kontraceptikus

http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpil.htm http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm gal jau skaitėt fear.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 27 balandžio 2005 - 17:24
QUOTE(Baltija @ 2005 04 27, 15:17)

Puikus straipsnis...belieka nevartot tu hormonu, pati vartojau metus ir labai pasigailejau, nes net myletis negalejau del perstejimo (nezmonisko), visada maniau, kad tai koks grybelis, gydziausi ir niekad nepasveikau, ejau pas gydytojus ir niekas nepasake, kad cia gali but nuo tu tableciu, kol galiausiai vyras sako, gal nebegerk tu tableciu, juk per pertraukas, kai ju negerdavai, jausdavaisi geriau...Na as pamaniau, jog tai negali but tiesa, bet visvien meciau ir vel sugrizo normalus gyvenimas! thumbup.gif Dziaugiuosi, kad turiu vyra, kuris mato kiaurai mane ir puikiai mane supranta, beje praradau pirmuosius ir asitringiausius metus po santuokos doh.gif , taciau gyvenimas juk ilgas ax.gif Esu dabar labai laiminga ir noreciau, kad daugiau sitaip niekas nenukentetu nuo hormonu, todel cia ir parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokias KT gėrei? Aš tai nebežinau, pabandysiu, bet jei netiks, kažką kito reiks galvoti.
Atsakyti
aš pati gėriau Cilest tik 4 mėnesius, bet jis man tokią depresiją įvarydavo, iki minčių apie savižudybę wacko.gif cray.gif fear.gif
dabar vėl baisu daros, nebežinau kaip saugotis, gumyčių temoje vis rašo, kad ir prezervatyvai nepasaugo, o aš jau paranojikė darausi dėl nėštumo wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 04 28, 13:32)
aš pati gėriau Cilest  tik 4 mėnesius, bet jis man tokią depresiją įvarydavo, iki minčių apie savižudybę  wacko.gif  cray.gif  fear.gif
dabar vėl baisu daros, nebežinau kaip saugotis, gumyčių temoje vis rašo, kad ir prezervatyvai nepasaugo, o aš jau paranojikė darausi dėl nėštumo wacko.gif wacko.gif

Jei labai taip bijai nėštumo, tai gali naudoti dvigubą apsaugą - gumytes ir žvakutes. Aš bandžiau - visai nieko. Žvakutes Pharmatex turiu. Tik po to nusprendžiau kad per daug terlionės, tai ir gumyčių užteks mirksiukas.gif , o dvigubą galima per vaisingas dienas praktikuot ax.gif
Atsakyti
Gal kuri baigėt vartot kontraceptines po kokių poros metų? Prieš mėn baigiau ir niekaip "mano dienos" neprasideda, nors jaučiuosi taip, kaip ir tom dienom nevartodama KT, t.y. siaubingi pilvo skausmai ir skrandžio sutrikimai.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2005 04 28, 20:34)
Gal kuri baigėt vartot kontraceptines po kokių poros metų? Prieš mėn baigiau ir niekaip "mano dienos" neprasideda, nors jaučiuosi taip, kaip ir tom dienom nevartodama KT, t.y. siaubingi pilvo skausmai ir skrandžio sutrikimai.

Baigiau po 3,5 metų pastovaus vartojimo( prieš tai buvo irgi tabletės po to gimdymas): pirmos mmm atsirado kaip ir su tabletėm - lygiai, kaip bus su antrom nežinau, laukiu po švenčių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2005 04 28, 21:16)
Baigiau po 3,5 metų pastovaus vartojimo( prieš tai buvo irgi tabletės po to gimdymas): pirmos mmm atsirado kaip ir su tabletėm - lygiai, kaip bus su antrom nežinau, laukiu po švenčių. g.gif

Vartojau šešis metus, kai mečiau prieš penkis mėnesius - tai bardakas darėsi doh.gif - ciklas buvo visiškai išsireguliavęs, o dabar nieko - siūlau pagerti nakvišų aliejaus kapsulių - tikrai padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2005 04 28, 21:57)
Vartojau šešis metus, kai mečiau prieš penkis mėnesius - tai bardakas darėsi doh.gif  - ciklas buvo visiškai išsireguliavęs, o dabar nieko - siūlau pagerti nakvišų aliejaus kapsulių - tikrai padės 4u.gif

O tos kapsulės nakvišų aliejaus reguliuoja ciklą? Ar aš teisingai supratau? Ar galima bandyt jas gert be gydytojo konsultacijos?
Atsakyti
ten maisto papildas, vitaminas, galima gerti, kai tik nori pagerinti "moterišką" savijautą (na bent jau tokius atsiliepimus girdėjau). Pati trečią dieną geriu po dvi kapsules per dieną (paprastai užtenka vienos, bet mano ciklas po gimdymo dar nesusitvarkė, tai gal greičiau susitvarkys, parašyta, jog galima iki 3 per dieną.)
Atsakyti
Geriau KT 1.5 metų, per 6 pirmus mėnesius priaugau 15 kg (tegu tik nepradeda manęs pulti už tai, kad 'tipo' daug valgiau). Pakeitus KT į kitas, svoris augti nustojo, bet atsirado raudonų dėmių ant kūno, kurios ir po šiai dienai neišnyksta. Kai supratau, kad su KT nieko gero nebus ir nutraukiau vartojimą, mano ciklas išsiderino visai ir 4 mėn. nebuvo mėnesinių, tik po "duphaston" gėrimo jos buvo iššauktos ir nuo tada lyg ir normaliai. tik ciklas pailgėjo iki 35 dienų. Stoju į gėrusių KT klubą, tų kurios nebežada to brudo gerti.
O del nakvišų tablečių, man labai padėjo vitaminai "Wellwomen", kuriuose yra ir nakvišų ir septynikių aliejaus. Tikrai sureguliuoja ciklą ir ne tokios skausmingos mėnesinės būna.
Atsakyti
Nustojus gerti KT pirmos mėnesinės atėjo kaip ir normaliai - po 35 dienų. Vat tik antrųjų nesulaukiu unsure.gif Nusipirkau ta Wellwoman ir laukiu toliau 4u.gif
Atsakyti