Įkraunama...
Įkraunama...

Pasekmės naudojant kontraceptikus

QUOTE(vinga @ 2005 04 04, 11:43)
Labai džiaugiuosi, kad seną pensininkę pakeitusi nauja ginekologė, pas kurią lankausi iki šiol, patarė negerti KT ilgiau nei 3 metus, jei nenoriu turėti problemų su pastojimu. Problemų vis dėlto išvengti nepavyko. O kas būtų, jei būčiau gėrus  5 m.?  doh.gif
Gėriau dar ilgiau, ale manau, kad visos problemos bus ne dėl pastojimo, nes jau visą savaitgalį kankinuosi ir niekaip nesulaukiu tų savo išsvajotų, natūralių ar dar nelabai dienų... Kol kas problemos tik su nervais, nes esu pikta kaip širšė blush2.gif o čia dar pilvą taip įkyriai maudžia, padeda tik smileysex.gif, bet trumpam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2005 04 04, 13:12)
Gėriau dar ilgiau, ale manau, kad visos problemos bus ne dėl pastojimo, nes jau visą savaitgalį kankinuosi ir niekaip nesulaukiu tų savo išsvajotų, natūralių ar dar nelabai dienų... Kol kas problemos tik su nervais, nes esu pikta kaip širšė blush2.gif o čia dar pilvą taip įkyriai maudžia, padeda tik  smileysex.gif, bet trumpam doh.gif

Pagerk nakvišų aliejaus kapsulių thumbup.gif - laikrodukas mmm
Atsakyti
O ar yra tokiu, kurios celiulitas neatsirado nuo KT? Man tikrai idomu...
Atsakyti
Bet de tu dziugiu tikru dienu irgi prisiminiau. Drauge isgyveno labai dideli sukretima, nustojo gerti KT, tai jos dienos buvo tokios nereguliaros cia prisidejo ir sukretimas aisku, vos ne kas dvi savaites po 7-9 dienas uztrukdavo. Kol po keliu menesiu is viso isnyko 3 menesiam. Turejo vel pardeti gerti kad jos atsirastu. Nusiramino, susitvarke probelmas, nustojo gerti Kt ir dabar dziaugiasi is to issikapsciusi...
Atsakyti
Keista as kai geriau KT tai man viskas idealiai tiko, pamenu net pati pirma menesi susirgau kai nustojau gerti tabletes trecia diena ir taip visada budavo, kai tik baigdavosi pakuote susirgdavau trecia diena, sirgdavau 3-4dienas jokiu skausmu pilvo nieko, svoris neaugo bet ir nekrito. As geriau FEMODEN na tikrai tiko labai yahoo.gif
Kodel nustojau gerti? man paskyre kad nepastociau po persileidimo ir dabai jau negeriu gal kartais biggrin.gif
Bet veliau kadanors tikrai zadu gerti.
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2005 04 05, 11:44)
Keista as kai geriau KT tai man viskas idealiai tiko,  pamenu net pati pirma menesi  susirgau kai nustojau gerti tabletes trecia diena ir taip visada budavo, kai tik baigdavosi pakuote susirgdavau trecia diena, sirgdavau 3-4dienas jokiu skausmu pilvo nieko, svoris neaugo bet ir nekrito. As geriau  FEMODEN na tikrai tiko labai yahoo.gif
Kodel nustojau gerti?  man paskyre kad nepastociau po persileidimo ir dabai jau negeriu gal kartais biggrin.gif
Bet  veliau kadanors  tikrai zadu gerti.

Būtent FEMODEN mane ir dabaigė - kojų venų varikozė, aukštas kraujospūdis, polinkis į diabetą, aukštas cholesterolio kiekis, tachikardija, depresija, panikos sindromas, na nesuverčiu visų bėdų joms, amžius mano jau toks - 30 metų, viršsvoris (bet čia irgi nuo jų galbūt, nes po gimdymo pradėjau gerti ir svorsi gražiai augo), tačiau bent dalį bėdos jos man sukėlė.
Atsakyti
kojų venų varikozė, aukštas kraujospūdis, polinkis į diabetą, aukštas cholesterolio kiekis, tachikardija, depresija, panikos sindromas, na nesuverčiu visų bėdų joms, amžius mano jau toks - 30 metų, viršsvoris (bet čia irgi nuo jų galbūt, nes po gimdymo pradėjau gerti ir svorsi gražiai augo), tačiau bent dalį bėdos jos man sukėlė.
[/quote]

OOOOOOOOOO, o gal vyra keist reikia, kad bedos baigtusi?
Atsakyti
[quote=Indira,2005 04 05, 15:24]
kojų venų varikozė, aukštas kraujospūdis, polinkis į diabetą, aukštas cholesterolio kiekis, tachikardija, depresija, panikos sindromas, na nesuverčiu visų bėdų joms, amžius mano jau toks - 30 metų, viršsvoris (bet čia irgi nuo jų galbūt, nes po gimdymo pradėjau gerti ir svorsi gražiai augo), tačiau bent dalį bėdos jos man sukėlė.
[/quote]
OOOOOOOOOO, o gal vyra keist reikia, kad bedos baigtusi?
[/quote]
šitas variantas apsvarstytas - kol kas iš bėdos tinka esamas tongue.gif
Atsakyti
vo ash bajeri pasakysiu ax.gif pakol geriau KT didelis tuliko reikalas nebudavo smardus, nu dabar jau man 2 menesiu nebegeriant blink.gif blink.gif reikia kuo greiciau begt ish tuliko, kvapelis tikrai nsi riecia, nezinau, ar cia sutapimas, ar organizmas, kepenys valosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2005 04 04, 13:06)
Pagerk nakvišų aliejaus kapsulių thumbup.gif  - laikrodukas mmm
Jau stovi buteliukas ant virtuvinės spintelės... Reiks dar kaip nors suvartot iki 2007 m.(kol galiojimas baigsis) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2005 04 06, 16:24)
vo ash bajeri pasakysiu  ax.gif  pakol geriau KT didelis tuliko reikalas nebudavo smardus, nu dabar jau man 2 menesiu nebegeriant  blink.gif  blink.gif  reikia kuo greiciau begt ish tuliko, kvapelis tikrai nsi riecia, nezinau, ar cia sutapimas, ar organizmas, kepenys valosi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Priminei - man irgi taip buvo, bet net nesusimąsčiau nuo ko, o dabar dašuto doh.gif nieko, po poros mėnesių praėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2005 04 06, 15:24)
vo ash bajeri pasakysiu  ax.gif  pakol geriau KT didelis tuliko reikalas nebudavo smardus, nu dabar jau man 2 menesiu nebegeriant  blink.gif  blink.gif  reikia kuo greiciau begt ish tuliko, kvapelis tikrai nsi riecia, nezinau, ar cia sutapimas, ar organizmas, kepenys valosi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O geras, o aš galvoju ko mane vis į tuliką kviečia to reikalo biggrin.gif Ir kažkokia neįprasta substancija biggrin.gif
Atsakyti