Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

Sveikos, merginos!

Prisiduodu po vizito: su elastikais atsisveikinu (gal dar ne su visam, bet dabar nebenešiosiu, sakė orto, kad šonai jau labai gražiai suėjo, nieko nebereik ten traukt), gavau per abu žandikaulius tas elastines grandinėles, lauksim tarpų sumažėjimo smile.gif kitas vizitas - po dviejų savaičių. Anot orto, dviejų savaičių pilnai užteks dantų suvaikščiojimui, kai pas mane jie tokie paslankūs smile.gif ir tada... tada turbūt iškart gausiu PASKUTINES vielas thumbup.gif vis labiau užuodžiu finišą ir darosi gera. cool.gif

guodzik, Highlander, pas abi labai dailiai viskas tvarkosi 4u.gif ypač, kai pasižiūri pačias pirmas nuotraukas ir paskutines - super smile.gif gražu žiūrėt, kaip keičiasi viskas 4u.gif ir vis artėjam prie tobulybės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 08 23, 11:52)
Sveikos, merginos!

Prisiduodu po vizito: su elastikais atsisveikinu (gal dar ne su visam, bet dabar nebenešiosiu, sakė orto, kad šonai jau labai gražiai suėjo, nieko nebereik ten traukt), gavau per abu žandikaulius tas elastines grandinėles, lauksim tarpų sumažėjimo smile.gif kitas vizitas - po dviejų savaičių. Anot orto, dviejų savaičių pilnai užteks dantų suvaikščiojimui, kai pas mane jie tokie paslankūs smile.gif ir tada... tada turbūt iškart gausiu PASKUTINES vielas  thumbup.gif  vis labiau užuodžiu finišą ir darosi gera.  cool.gif

Didžiausi sveikinimai su tokiom naujienom!!!! bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nepamirštam tik albumuko paplidyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 08 23, 11:58)
Didžiausi sveikinimai su tokiom naujienom!!!!  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nepamirštam tik albumuko paplidyti  mirksiukas.gif  4u.gif

tikrai kokia grazi tavo dantu forma 4u.gif labai graziai visi sugula...o manieji pirmukai kazkokie tokios vos ne kaip trikampio formos, tai tarpai dideli gaunas, is dalies net siek tiek gailiuos kad lyginuos tuos dantis, nes nezinau, dbr sau baisiau atrodau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airoosia @ 2013 08 22, 23:07)
Jus tikrai ne viena drinks_cheers.gif  Patyriau visų 4 protinių dantukų rovimą iškart... Aišku, teks truputėlį pakentėti, bet galiu nuraminti - operacijos metu nieko nejausite  biggrin.gif  Nes kietai miegosite  lotuliukas.gif  O sugyja gana greitai, mazdaug per pora savaitėlių mirksiukas.gif

Gerai būtų, kad užmigdytų, kaip jus, o mums bus tik vietinė nejautra. Pirmiausia trauks du vienos pusės, o kitą kart kitos pusės dantis. Jeigu bus žiauru po pirmo karto, nežinau kaip reiks prisiversti antram verysad.gif
Chirurgėlis neslėpė, kad bus visko: ir žandas sutins, ir pakankamai skaudės, ir fizinio krūvio reikės vengti...
Atsakyti
QUOTE(Edičiuks @ 2013 08 23, 17:57)
Gerai būtų, kad užmigdytų, kaip jus, o mums bus tik vietinė nejautra. Pirmiausia trauks du vienos pusės, o kitą kart kitos pusės dantis.  Jeigu bus žiauru po pirmo karto, nežinau kaip reiks prisiversti antram  verysad.gif 
Chirurgėlis neslėpė, kad bus visko: ir žandas sutins, ir pakankamai skaudės, ir fizinio krūvio reikės vengti...

Tai jis i tur pasakyt kaip bus.
Nebutinai, jei pirma karta bun ziauriai, ka bus ziauriai antra kart. mirksiukas.gif
Cia pazreket, nuotaikas praskaidrinimui. http://www.sveikata....ign=savireklama
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2013 08 23, 16:11)
tikrai kokia grazi tavo dantu forma  4u.gif  labai graziai visi sugula...o manieji pirmukai kazkokie tokios vos ne kaip trikampio formos, tai tarpai dideli gaunas, is dalies net siek tiek gailiuos kad lyginuos tuos dantis, nes nezinau, dbr sau baisiau atrodau  doh.gif  lotuliukas.gif

kai jie suguls i lanka visai kitaip tada atrodys smile.gif pamatysite smile.gif
man isvis mano dantys pries breketus buvo baisus, dbr kai ziuriu tai net ne mano burna atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2013 08 23, 10:50)
Neįmanoma man sutvarkyti, jau apie tai kalbėjom su orto smile.gif Aš nei vieno danties nerovusi, pilna 32 dantų komplektacija, tačiau vienoje pusėje protiniai ir krūminiai didesni, nei kitoje, berods  g.gif  Na, kad dar ir prieš breketus, jau ir tada centras buvo "pavažiavęs", o reikėjo ilčiai vietos, tai dar šiek tiek pastūmė centrą... Sutarėm, kad padarysim kaip įmanoma geriau ir tas mane tenkina  thumbup.gif  Be to, labai džiaugiuosi nerovusi dantų  bigsmile.gif

labai matosi pokyciau ir pagal viela sprendziu kad visi jau lanke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 08 23, 10:58)
Didžiausi sveikinimai su tokiom naujienom!!!!  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nepamirštam tik albumuko paplidyti  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiūū, ką tik papildžiau albumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edičiuks @ 2013 08 23, 17:57)
Gerai būtų, kad užmigdytų, kaip jus, o mums bus tik vietinė nejautra. Pirmiausia trauks du vienos pusės, o kitą kart kitos pusės dantis.  Jeigu bus žiauru po pirmo karto, nežinau kaip reiks prisiversti antram  verysad.gif 

Man taip trauke is pradziu viena puse, paskui kita ir nieko isgyvenau, po pirmo traukimo vaiksciojau istinus, kokias tris dienas, pasisaugoti reikejo, bet cia tik trys dienos gi ne visa gyvenima, o antra puse, kai trauke patinimo net nebuvo. Nereikia is muses dramblio daryti, kai toks nusiteikimas, tai viskas tikrai 100 kartu baisiau atrodys nei yra. Optimistiskiau i viska ziurekit ir skausmai mazesni bus mirksiukas.gif

Guodzik virsuj iki tobulybes dar truputi truksta, kad dantukai pavaziuotu, bet siaip thumbup.gif aha ir centriukas matosi, kad vaziuoja, dar kazin,kaip apacia atrodys ir centras, kur atsidurs, kai kreivukas isistatys g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 08 23, 10:02)

paziurek pvz mano nuotraukas, kokia viela buvo susiraizgiusi pirmom dienom ir kaip ji issitiesino per menesi  smile.gif stebuklas tie dantys, man per nepilnus puse metu visi dantukai suvaziavo i lanka, tik dar apatinis nelabai telpa.  g.gif siaip as pagal viela matau savo pokycius geriausiai  biggrin.gif
o del amisto, pasigamink trintu sriubyciu, bus sociau  4u.gif as dar sausainius ciulpdavau pirmom dienom  biggrin.gif tuos selga. kadangi jogurtu nevalgydavau tai koses pvz.

stebsiu tada ir savo pagal viela biggrin.gif sausainukus ir as ciulpiu..,.

QUOTE(Flegma @ 2013 08 23, 10:11)
Pasiimk minkstos duonikes, tepkis sviestuka,kokios tesmenines desrikes/ ar suria uzsidek. Susipjaustyk smulkiais gabaliukais i valgyk. Breketai tai atlaikys.

taip ir darau, valgau minksta maista gabaliukais, kas ziauriai neiprasta biggrin.gif

QUOTE(takemyscars @ 2013 08 23, 10:52)
tada turbūt iškart gausiu PASKUTINES vielas  thumbup.gif  vis labiau užuodžiu finišą ir darosi gera.  cool.gif

oi kaip faina...kas i pabaiga, kas tik pradeda ir kankinasi maudinuose doh.gif
Papildyta:
sukuriau savo dantuku albiumuka....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal galetumet priminti kokiom dienom priima Latkauskiene Kaune ir iki keliu ji dirba? atsimenu kad iki 19 ar 20h anksciau priimdavo.
aciu smile.gif
Atsakyti
Nesiojau breketus. Nueme daugiau nei pries du metus. Metus nesiojau plokstele , bet praeitais metais suo ja sukramte, tai nuo tada dantys atsistato i senasias vietas sad.gif
Manau beda, kad netrauke dantu. Mano dantys tokie labai platus ir todel truksta jiems vietos. Konsultavomes su kita ortodonte, tai sake, kad gali buti jog reikia abu 4 dantis traukti lauk. Bet nebezinau ka dabar daryti, nenoriu uz plokstele vel moket 800lt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2013 08 24, 10:26)
Nesiojau breketus. Nueme daugiau nei pries du metus. Metus nesiojau plokstele , bet praeitais metais suo ja sukramte, tai nuo tada dantys atsistato i senasias vietas sad.gif
Manau beda, kad netrauke dantu. Mano dantys tokie labai platus ir todel truksta jiems vietos. Konsultavomes su kita ortodonte, tai sake, kad gali buti jog reikia abu 4 dantis traukti lauk. Bet nebezinau ka dabar daryti, nenoriu uz plokstele vel moket 800lt  schmoll.gif

As jau geriau susimokeciau 800lt nei vel reiktu detis breketus. Tada da didesnes islaidas butu.
Buciau is kart ejus pas orto i pakalbejus ka daryt(kai suo sukramti plokstele).
Atsakyti