QUOTE(forestberry @ 2013 08 24, 10:58)
Tai jau ejau, sake, kad nezino ar verta man vel pirkti ta plokstele uz 800lt ir sake ateiti jei prades krypti dantys.
Tai tu cia is kart po ploksteles sulauzyma buvai?
QUOTE(forestberry @ 2013 08 24, 09:26)
Nesiojau breketus. Nueme daugiau nei pries du metus. Metus nesiojau plokstele , bet praeitais metais suo ja sukramte, tai nuo tada dantys atsistato i senasias vietas
Manau beda, kad netrauke dantu. Mano dantys tokie labai platus ir todel truksta jiems vietos. Konsultavomes su kita ortodonte, tai sake, kad gali buti jog reikia abu 4 dantis traukti lauk. Bet nebezinau ka dabar daryti, nenoriu uz plokstele vel moket 800lt

Manau beda, kad netrauke dantu. Mano dantys tokie labai platus ir todel truksta jiems vietos. Konsultavomes su kita ortodonte, tai sake, kad gali buti jog reikia abu 4 dantis traukti lauk. Bet nebezinau ka dabar daryti, nenoriu uz plokstele vel moket 800lt

as tai mokeciau ir net negalvociau.....
QUOTE(forestberry @ 2013 08 24, 09:58)
Tai jau ejau, sake, kad nezino ar verta man vel pirkti ta plokstele uz 800lt ir sake ateiti jei prades krypti dantys.
bet tai kai prades krypti...o iki to laiko nieko negalima padaryti? tiek sukista pinigu, tiek issikankinta ir laukti kol prades krypti....keistai...
isgeriau ibumetino, nes labai jau nemaloniai maudzia ir net pakramtyti negaliu

QUOTE(limma @ 2013 08 24, 10:17)
as tai mokeciau ir net negalvociau.....
bet tai kai prades krypti...o iki to laiko nieko negalima padaryti? tiek sukista pinigu, tiek issikankinta ir laukti kol prades krypti....keistai...

as irgi gerdavau, nesikankindavau

Šiaip seniau klijuodavo vielas ir plokštelę ne visada duodavo nešioti. Ir viena pažįstama (nors dantys ir suklijuoti tiek viršuj, tiek apačioj) sakė, kad jai vėl pradeda dantys kreivėti. Nusiėmus lyg prieš 5 m ji breketus. Taigi, aš visvien daryčiausi tą plokštelę, nes visi tūkstančiai ir vargai su breketais gali nueiti veltui..
QUOTE(guodzik @ 2013 08 24, 18:03)
o kiek ilgai maude?
QUOTE(Girl. @ 2013 08 24, 19:16)
Šiaip seniau klijuodavo vielas ir plokštelę ne visada duodavo nešioti. Ir viena pažįstama (nors dantys ir suklijuoti tiek viršuj, tiek apačioj) sakė, kad jai vėl pradeda dantys kreivėti. Nusiėmus lyg prieš 5 m ji breketus. Taigi, aš visvien daryčiausi tą plokštelę, nes visi tūkstančiai ir vargai su breketais gali nueiti veltui..
Siaip i daba klijuoj vieleles, nesiot reik ploksteles.
QUOTE(limma @ 2013 08 25, 08:17)
o kiek ilgai maude?
nebepamenu bet as ilgai kankindavausi

nieko, viskas isgyvenama

QUOTE(guodzik @ 2013 08 25, 08:37)
nebepamenu bet as ilgai kankindavausi
po pirmo uzdejimo gal iki savaites, po paverzimu-3 dienos mazdaug. bet man dantu raisciai buvo kazkaip truke tai as min menesi gyvenau su vieno dantuko maudimu
nieko, viskas isgyvenama

nieko, viskas isgyvenama

vaje vaje, irgi kankyne buvo...as jau galvoju, kad jei buciau zinojus kad istisai maus, ar buciau kankinusis...aisku, mane labaiusiai dar vargina kad abu mazi vaikai susirgo, tai dar tas prideda....nu bet su vaistais isgyvensiu

QUOTE(Flegma @ 2013 08 25, 09:35)
Siaip i daba klijuoj vieleles, nesiot reik ploksteles.
Tai ką aš ir sakau - vien tik reteinerio neužtenka, būtina ir plokštelė, todėl, jei ji sulūžo ir nedaroma kita - reikia ruoštis tam, kad dantys vėl gali išsikraipyti

kaip visada, likus iki vizito porai dienu pajuntu kad turiu dantis