Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(mylimuke @ 2013 07 04, 09:19)
Bėgant lėtai ir ilgai labiau dega riebaliukas, bėgant greit labiau treniruojami raumenys. Bėgiojant dirba apie 60 proc. kūno raumenų, tad reikia dar atskirai pasirūpinti viršutine kūno dalim. Bet grakštėja kojos, nyksta celiulitas nuo leškų, psichologinė/emocinė nauda irgi ne paskutinėj vietoj.

Hm . baigiat ir sugundyt biggrin.gif
O kiek laiko reikia begti ? viena begima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 04 liepos 2013 - 13:26
QUOTE(erikae @ 2013 07 04, 14:26)
Hm .  baigiat ir sugundyt  biggrin.gif
O kiek laiko reikia begti ? viena begima

Na sako, kad riebaliukas pradeda degti (buvau parašius bėgti lotuliukas.gif bet tai irgi tiesa lotuliukas.gif ) po 20 min kardio, tai virš 20 min ir po truputį didint laiką iki kiek gali smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Taip taip begiojimas tai geris pailsi nuo rupesciu pakvepuoji grynu oru o ir riebaliukus padegini. As begioju jau menesi mazdaug 2-3 kartus per savaite dar 2-3 kartus dirbu su svoriais siek tiek pakoregavau mityba ir vualia -3 kg bet jauciu kaip sutvirtejo kunas cool.gif visi raumenukai idarbinti pas mane thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Neseniai pradėjau sportuoti namuose. Tai norėciau prisijungti prie jusu. Vis smagiau su kazkuo apie sporta paplepeti rolleyes.gif Priimsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2013 07 04, 20:17)
Labas vakaras. Neseniai pradėjau sportuoti namuose. Tai norėciau prisijungti prie jusu. Vis smagiau su kazkuo apie sporta paplepeti rolleyes.gif Priimsit? blush2.gif

aisq kad primsim . Smagu kad merginos sportuoja .., svarbiausia kad yra noro .

O del begimo , as labai noriu begioti lauke , bet mane dusina.. , ir nerandu geros trasos, gaila stadijonu pas mus nera , butu pats ideliausias varijantas .
smile.gif

man nuo sporto pradzios praejo kazkur 2 menesiai , kunas tikrai tvirtesnis. Svoris smarkiai nebesikeicia , bet ir nelabai reikia kad keistus , nebenoriu kad dar sumazetu krutine , ar sulystu veidas , nes tikrai gaunu repliku del veido nemazai kiekviena diena .. doh.gif nors kai as ziuriu i veidrody nieko blogo nematau , kad as blogai is veido atrodyciau .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 04, 22:28)
O del begimo , as labai noriu begioti lauke , bet mane dusina.. , ir nerandu geros trasos, gaila stadijonu pas mus nera , butu pats ideliausias varijantas .
smile.gif

jei dieną dabar, dusina ir mane biggrin.gif Bėgu nuo 21 val kažkur.

Beje, visos bėgiotojos, keliamės į bėgimo temą, neterškit čia biggrin.gif
Atsakyti
Prisidirbau vakar verysad.gif verysad.gif pastepiau geli nuo sanariu skausmo ..is lt parsivezus , tai visa naktis be miego , dega kelenai .. skauda baisiai .. verysad.gif ka dbr daryt , kad tas kremas pasisalintu man nuo odos , nes nebegaliu jau ... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, o bandet kas Brazil butt lift programa?
mano šlaunys storokos ir užpakalis nukabęs, tai sakau gal būtų naudos ir iš jo rolleyes.gif

Karalinda, kokiu tepei?
Atsakyti
QUOTE(latti @ 2013 07 05, 09:24)
Sveikos, o bandet kas Brazil butt lift programa?
mano šlaunys storokos ir užpakalis nukabęs, tai sakau gal būtų naudos ir iš jo  rolleyes.gif

Karalinda, kokiu tepei?

Finalgon .Aciu dievui nebedegina viskas praejo isejusi i darba .. daugiau nebetepsiu to kremo .. pavojingas jis man . doh.gif
Atsakyti
Tikrai nebenaudoki, gal oda sudirgus buvo?

Pabandžiau tą Brazil butt lift, o jergutėliau, vos gyva buvau, kojos kaip išsukeliotos dabar blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(latti @ 2013 07 05, 16:50)
Tikrai nebenaudoki, gal oda sudirgus buvo?

Pabandžiau tą Brazil butt lift, o jergutėliau, vos gyva buvau, kojos kaip išsukeliotos dabar  blush2.gif  biggrin.gif

oda buvo normali tikrai . na nzn , nebenaudosiu tikrai as jo , net prisiminus bloga daros .

Reikes ir man pabandyti sita programele , reikia visas isbandyti ir ziuret kas labiausiai prilips . Patiko man jillian 6weeks abs . smile.gif shredas irgi neblogas . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 05, 08:10)
Prisidirbau vakar  verysad.gif  verysad.gif pastepiau geli nuo sanariu skausmo ..is lt parsivezus , tai visa naktis be miego , dega kelenai .. skauda baisiai ..  verysad.gif ka dbr daryt , kad tas kremas pasisalintu man nuo odos , nes nebegaliu jau ... verysad.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 05, 18:40)
Finalgon .Aciu dievui nebedegina viskas praejo isejusi i darba .. daugiau nebetepsiu to kremo .. pavojingas jis man .  doh.gif

zinok, kiti tepalai degina arba saldo, cia normali reakcija. 4u.gif
Atsakyti