Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 07 05, 23:30)
Monami, kokie dičkiai 4u.gif Pas mane irgi vienas kitas tokių yra.

4u.gif negaliu patikėti,kad jie auga wub.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 06, 10:45)
atnešiau ir aš savo didžiausią lauke augantį sniegutį parodyt. Kiti mažesni, bet noriai mezga ir augina arbūzus. Sugar baby dabar intensyviai megzti pradėjo, o augalai sąlyginai labai vėlai pasėti, tik gegužės viduryje.

wub.gif
man pernai nesisekė su arbūzais,tai šiemet net nebandžiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 06, 10:59)
4u.gif negaliu patikėti,kad jie auga  wub.gif
wub.gif
man pernai nesisekė su arbūzais,tai šiemet net nebandžiau  schmoll.gif

manau be reikalo nebebandet. PErnai vasara buvo labai nekokia.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 06, 11:41)
manau be reikalo nebebandet. PErnai vasara buvo labai nekokia.

tai vat žinok žmogau doh.gif
Atsakyti
Sausra pas mus totali, oje.
Vakar Vilniuje pliaupė porą valandų, sodas šalia už 15 km, tai tik pora lašų nukrito ir ate, vanduo kitus kaimus pradžiugino. Arbūzai dar garsiai nesiskundžia, bet melionus teko paliet kiek turėjau H2O bambaliuose, net už agurkus liūdnesni atrodė.
Pagaliau trečiais metais ir aš turiu vieną vienintelį užsimezgusį arbūzioką kiaušinio dydžio. Tikiuosi, jau šis nenukris.
Menkoki pas mane augaliukai, lyginant su jūsų foto. Stipriausi atrodo Sugarbabe, Sniegiai dvigubai menkesni, o tiek dėjau vilčių į juos.
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2013 07 06, 22:00)
Sausra pas mus totali, oje.
Vakar Vilniuje pliaupė porą valandų, sodas šalia už 15 km, tai tik pora lašų nukrito ir ate, vanduo kitus kaimus pradžiugino. Arbūzai  dar  garsiai nesiskundžia, bet melionus teko  paliet kiek turėjau H2O bambaliuose, net už agurkus liūdnesni atrodė.
Pagaliau trečiais metais ir aš turiu vieną vienintelį užsimezgusį arbūzioką kiaušinio dydžio. Tikiuosi, jau šis nenukris.
Menkoki pas mane augaliukai, lyginant su jūsų foto. Stipriausi atrodo Sugarbabe, Sniegiai dvigubai menkesni, o tiek dėjau vilčių į juos.

tokio dydzio jau neturetu numest wink.gif
Atsakyti
Ar galima palikt jei uzmezge dar viena arbuza ant tos pacios sakos, ar reikia antra uzuomazga nuskinti? pirmasis toks jau kaip Lerikytes nuotraukoj.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 07 06, 22:38)
Ar galima palikt jei uzmezge dar viena arbuza ant tos pacios sakos, ar reikia antra uzuomazga nuskinti? pirmasis toks jau kaip Lerikytes nuotraukoj.

as palieku
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 07 06, 00:30)
Monami, kokie dičkiai 4u.gif Pas mane irgi vienas kitas tokių yra.
Viktner, taigi ne visi užsimezga, ir ne visi užmegzti auga. Bus dar jų, kurie normaliai augs.

Nuraminot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 06, 22:44)
as palieku

bandysiu, dekui 4u.gif
Atsakyti
Geriausia pastebėt, kad arbūzas ar melionas paaugo tai išvažiuot kokiai dienai. O jau kai po 4 dienų grįšiu turbūt žandikaulis atvėps biggrin.gif Tik va arbūzas kažkaip greičiau auga nei melionas, gal kad pas jį tik vienas vaisiukas, o pas melioną 4.
Ligų, mineralų trūkųmų neieškau specialiai, bet sakau pasiteirausiu biggrin.gif Kai arbūzas ar melionas auga netolygiai lyginant su virkštele ir galiuku, na vienas šonas susiraukęs, o kitas puuuučias kaip reikiant. Tai čia šiaip ar visgi kažko jiem trūksta? gal nepatogiai tinkliukan įdėjau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 07 liepos 2013 - 12:12
Zadetos nuotraukos:) Siemet auginu 3ju rusiu arbuzus, Sniegius, sugar baby praeitu metu derliaus ir kazkokius tai is praeitu metu "kolekcijos" a-lia valgem saldu ir dideli arbuza, issaugojome seklas smile.gif Tai vat tas 3ias tipas "a-lia" (nuotraukoje tamsiai zalios spalvos) auga nerealiai gerai, krumai gausus, vaisiai dideli ir pirmi atsirado. Vakar apziurinejau krumus, tai Sniegiai pradejau gausiai megzti, ant vienos sakos po 5-6 vnt, as ketvirtadieni i darza grisiu, paziuresiu kaip ten reikalai bus.
user posted image
user posted image

o taip uzsimezga Sniegiukai smile.gif

user posted image

o cia Sniegiuikai, nemazi jau (indelis tas kuris 0.5 litro)user posted image

Melionu nulis, vakar beveik su padidinamoju stiklu smile.gif apziurejau visus krumus, visi ziedai moteriski, nors geju parada skelbk darze...
PS mergsaites atleiskite uz nuotrauku dydi, vaikai jau bliauna, neturiu laiko koreguoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajan: 07 liepos 2013 - 15:12
margiai kokie grazus biggrin.gif
Atsakyti