Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 07, 17:10)
margiai kokie grazus  biggrin.gif

Ziuresime ar bus skanus...Sugar Baby pernai nebuvo ypac saldus...
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2013 07 07, 16:10)
apziurejau visus krumus, visi ziedai moteriski, nors geju parada skelbk darze...

nu jau, nu jau, nuo kada moteriškėms patapo naudingi gėjai? Atvirkščiai, šlapių marškinėlių show reikia, greit vyriškiai sukrus cool.gif
Atsakyti
sugar baby pastarosiomis dienomis išprotėjo. Dar užvakar nebuvo nė vieno užmegzto arbūzo, o šiandien jau skaičiuoju apie 12 iš 15 daigų. Labai skirtinga info apie juos - vienur,kad ankstyvi,kitur,kad vėlyvi, vienur kad auga nuo 1 iki 3 kg, kitur iki 5 kg. g.gif Vienur kad jie šviesūs dryžuoti,kirtur,kad žievelė tamsi g.gif
Atsakyti
Mano sugar baby praeitu metu, kazkokiame tai augimo etape, berods nuotraukas dariau liepos 26diena. Visi arbuzai buvo tamsiai zalios spalvos, kaip kamuoliai, drizuoti jie tik "nuo gimimo" gal savaite-dvi, po to zali pasidaro. Augo tikrai gerai, as net pavadinciau nelepus arbuzai, ir salta buvo, ir lyjo ir as be patirties buvau, taip sakant tik atsisveikinau su diskotekomis, kokie ten arbuzai biggrin.gif ir isaugo jie puikiai, tik kad nesaldus, bet cia gal todel kad saules nebuvo. Didziausias buvo apie 1.8-2kg, seip nedidoki auga, bet visi beveik vienodo dydzio.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu jo,atrodo,šia vasarą daug ką įtikinsim,kad Lietuvoje arbūzai auga thumbup.gif
Atsakyti
seniai savo augintinius arbūziukus mačiau...... bet uošvijoj tai iš 3 daigų dar tik vienas užmezgęs arbūzą. Kiti kažkodėl du daigai delsia. Bet gi spės dar ką? O va pas mamą tai du daigai o užmegsti jau 3 arbūzai ir gerokai ūgtelėję biggrin.gif velnias čia juos supaisys.
Atsakyti
Norėčiau paklausti, kokie požymiai rodo, kad melionas jau prinokęs? Su arbūzais kaip ir aišku.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 08, 10:01)
seniai savo augintinius arbūziukus mačiau...... bet uošvijoj tai iš 3 daigų dar tik vienas užmezgęs arbūzą. Kiti kažkodėl du daigai delsia. Bet gi spės dar ką? O va pas mamą tai du daigai o užmegsti jau 3 arbūzai ir gerokai ūgtelėję  biggrin.gif  velnias čia juos supaisys.

spes. pernai pas mus tik liepos pabaigoj megzt pradejo.
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2013 07 08, 10:12)
Norėčiau paklausti, kokie požymiai rodo, kad melionas jau prinokęs? Su arbūzais kaip ir aišku.

O man su arbūzais neaišku, kaip atskirti ar jau prinokęs?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 07 08, 09:50)
Nu jo,atrodo,šia vasarą daug ką įtikinsim,kad Lietuvoje arbūzai auga thumbup.gif

mano didziausias sis noras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 07 08, 11:52)
O man su arbūzais neaišku, kaip atskirti ar jau prinokęs?

pirmoj temos žinutėj neliko info?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 08, 12:03)
pirmoj temos žinutėj neliko info?

pioneer.gif man baisu net prisiliest, dar kotas nuluš kol apačią pažiūrėsiu blink.gif na liepos pabaigoje prdėsiu stuksenti, gal labai nesupyks bigsmile.gif
Atsakyti