Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 21, 01:07)
Palaikykit burbuliukai už mudu kumštelius. Savaite gydytojai negali sustabdyti sąrėmių. Dabar pradėjo brandinti plaučius.  Plyšta man širdis sad.gif

Laikau kumstukus, kad kuo ilgiau issilaikytu mazylis ir kuo daugiau subrestu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 20, 23:07)
Palaikykit burbuliukai už mudu kumštelius. Savaite gydytojai negali sustabdyti sąrėmių. Dabar pradėjo brandinti plaučius.  Plyšta man širdis sad.gif

Oi, Dovi, laikykis, mazule 4u.gif Laikom viska uz tave suspaudusios ka tik galim. Noreciau truputi ikvepti tikejimo, kad viskas bus gerai, zinau kelis vaikus gimusius 32-33 sav, niekuo neatsiliko nuo isnesiotuku, nei sveikata nei augimu, tiktai ka tik pagimdzius nelengva buna, nes jiem reikalinga intensivesne prieziura smile.gif Sekmes Tau, mes su Tavimi!!!!!

Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 21, 00:07)

Dovi, kumsciai suspausti uz jus. Kad tik mazylis kuo ilgiau pabutu pas mamyte. Laikykites!! 4u.gif
Atsakyti
Dovi, laikykitės... Viskas privalo būti gerai.

Mergaitės, dėkoju visoms visoms už tokį didelį glėbį sveikinimų ir linkėjimų 4u.gif dar GN skaičiau kiekvieną dieną, įsileidau kiekvieną jūsų šiltą žodį wub.gif

Mes jau namie. Traukiu pienuką, truputį primaitinu mišiniu. Mažylės gan ramios, bet tas naktinis maitinimas kas 3-4 val tai reikalauja jėgų doh.gif O dar kai parsivešim vyresnėlę, tai jaučiu, kad pas jus užsuksiu labai retai cool.gif

Sėkmingo visoms nėštumo, lengvo susitikimo su mažyliais, sveikatytės visiems 4u.gif
Atsakyti
dovi net siurpas nukrate paskaicius,laikykis mazut,viskas bus gerai,nemazai jums ir savaiteliu jau,laikykis 4u.gif

mes snd grizom jau namucio,pasiilgom savo lovos lotuliukas.gif
o maziukas kaip pradejo per pastarasias dienas spardytis smarkiai,skauda labai,o pilvas susitraukineja stipriai ir labai labai skaudziai,pas gyd tik 08.13d verysad.gif
Atsakyti
Dovi, visi stipriai spaudziam kumscius, tegul dar broliukas pabuna pilvuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 07 21, 08:49)
Dabar net 6 kumstukai sugniauzti... Mano ir dvieju mano pypliuku!Laikykites, bet kuriuo atveju viskas jau bus gerai!
Vilniuje gulit? Koks kaklelio atsidarymas?

Panevėžyje. Ryt važiuojame į Vilnių. Kaklelis per sav sutrumpėjo 2 cm ir pasidarė minkštas. Dar yra 2 su virš ilgio ir uždaras.

Naktys man sunkios. Vaistų nelašina tai skauda.

Ačiū už palaikymą.
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 21, 20:05)
dovi net siurpas nukrate paskaicius,laikykis mazut,viskas bus gerai,nemazai jums ir savaiteliu jau,laikykis  4u.gif
mes snd grizom jau namucio,pasiilgom savo lovos lotuliukas.gif
o maziukas kaip pradejo per pastarasias dienas spardytis smarkiai,skauda labai,o pilvas susitraukineja stipriai ir labai labai skaudziai,pas gyd tik 08.13d  verysad.gif

Uojj nelauk. Skambink ir skūskis.
Atsakyti
Dovi, laikykis dar ! O ko ir pas ka i vilniu varot? Pati ligonine siunte? As tau rasiau sms, bet neatrasei, skambinti nenoriu nes bijau patrugdyt, o gal miegosi tuo metu... Zodziu laikykis! Man net siurpuliukai eina, nes mes bendraamzes antru leliuku. Mano uosvis gime 7 men. O gyvas ir sveikas 4u.gif

As tai kita problema turiu, zinoma mano menkesne, pradingineja balsas sad.gif pries dvi sav. pradejo gerkle skaudeti ir niekur ir kartais praeidavo, kartais uzeidavo. O dabar jau kokia savaite vis blogyn ir blogyn kasdien vis tyliau sneku, o su mazu vaiku, kuris tikras padauziukas yra labai sunku vienai verysad.gif neklauso, jei ramiu tonu pasakai, tai nulis reakcijos, o dabar isvis nieko negaliu pasakyt. O plius dar broncjhine astma atsinaujino, o savo inhaliatoriaus negaliu naudot nes jis hormoninis... Vaistininke tik homeopatinius zirniukus pasiule, bet kolas neiko nepadeda doh.gif pas gyd tik kita pirmadieni.... pas seimos gyd savo net nebandysiu eit nes lieva tokia, reikes persirasyti kazkada...
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 21, 23:24)
Panevėžyje. Ryt važiuojame į Vilnių. Kaklelis per  sav sutrumpėjo 2 cm ir pasidarė minkštas. Dar yra 2 su  virš ilgio ir  uždaras.

Na nuraminimui pasakysiu, kad 32 sav man kaklelis taip pat buvo suminkstejes ir sutrumpejes iki 2 cm, labai panasu i tavo situacija. Gulejau namie kaip kiausinis, subrandino plauciukus ir taip mno kaklelis daugiau nekito,bet zinoma, man saremiu nebuvo... Lelyte gime 38 sav ir 3 d., ir tai del to, kad gydytojai bijojo ilgiau belaukti.
Svarbiausia dabr poilsis, ramybe ir jokiu budunekilnok mazosios! Mano drauge su saremiais nuo 31 iki 34 pilnu savaiciu istempe 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Dovi, kumščiai suspausti stipriai, kad leliukui viskas gerai būtų 4u.gif

Vilte, tikrai nelauk, o skambink, neturėtų gi taip būti unsure.gif

Levanda 4u.gif Reikės kažkaip išmokti jum su vaiku bendrauti gestų kalba mastau.gif
Atsakyti
Dovi...laikom kumstukus ir linkim, kad viskas susiklostytu TIK GERAI 4u.gif Laikykites 4u.gif

Papildyta:
Juodoji Venera 4u.gif Sveikinu isvydus savo dukryte 4u.gif Ramiu jum nakteliu, linksmu dieneliu biggrin.gif 4u.gif Kaip dziugu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Glamour 4u.gif Saunios naujienos pas jus 4u.gif Dziaugiuosi su jumis 4u.gif Taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, na ir apsiniauke.. doh.gif einu palengva pusryciaut, issimaudyt, detektyva koki paziuret ir oro uosta - siandien atgal pas vyra i Turkija smile.gif vakar skambino, sako - tave buciuoju ir mazyli buciuoju.. wub.gif pasiilgo, matyt, musu.. ax.gif wub.gif
Atsakyti