Mane jau trečia diena į WC varinėja, vos nusišlapinu ir vėl noriu. Daktarė liepė skysčių daugiau vartoti ir jei pablogės lady care vartoti. Tai geriu spanguolių sulčių, vyšnių kompoto ir kartą dienoj petražolių šaknų arbatos. Lyg ir negerai petražoles nėščioms naudoti, nes skatina gimdos susitraukimus, bet tikiuosi vienas ar du puodeliai per diena nepakenks. Man ši arbata geriausiai padėdavo kol dar nesilaukiau, visos kitos buvo neveiksmingos. Blogai, kad mano ginekologė išeina atostogų. Nežinau kaip elgtis, jei neblogės - ar tirtis šlapimą dėl visa ko.
QUOTE(Glamour @ 2013 07 24, 13:21)
Mane jau trečia diena į WC varinėja, vos nusišlapinu ir vėl noriu. Daktarė liepė skysčių daugiau vartoti ir jei pablogės lady care vartoti. Tai geriu spanguolių sulčių, vyšnių kompoto ir kartą dienoj petražolių šaknų arbatos. Lyg ir negerai petražoles nėščioms naudoti, nes skatina gimdos susitraukimus, bet tikiuosi vienas ar du puodeliai per diena nepakenks. Man ši arbata geriausiai padėdavo kol dar nesilaukiau, visos kitos buvo neveiksmingos. Blogai, kad mano ginekologė išeina atostogų. Nežinau kaip elgtis, jei neblogės - ar tirtis šlapimą dėl visa ko.
Pradzioje nestumo as irgi turejau tokia problema, bet pabijojau gerti petrazoliu nuovira, jis man visad labai gelbedavo. As geriau medetkos ziedu nuovira, jis ir padejo. O tu skausma slapinatis jauti? Jeigu su skausmu ir trecia diena nepraeina, tai as vietoj taves tikrai daryciau slapimo tyrimus, todel, kad slapimtakiu ar pusles uzdegimas nestukei lab blogai, o pas tave tik pradzia. Primink, kelinta savaite dabar eina. Liniuote pasistatytk
O as siandien buvau TA. Viskas kaip ir gerai, bet pagal ismatavimus leliukas atsilieka truputi, ir pilviukas 2 cm mazesnis kaip buvo pries dvi savaites
Tai gavau siuntima pas genetikus, siandien vaziuosiu skanuotis. As tikiuosiu, kad nieko blogo, nes paskutini karta ji pas mane gulejo aukstyn kojytemis, o dabar skersai, tai tie ismatavimai gal netikslus. Bet kartu ir dziaugiuos, kad savo lelyte galesiu siandien pamatyti
QUOTE(olija777 @ 2013 07 24, 08:56)
Labas rytas
Noreciau vel jungtis prie jusu, bet kol kas dar palauksiu
as tik su keliais klausimukais, kurie neduoda man ramybes
Pries kelias dienas pamaciau du bruksniukus teste, dziaugsmo jus turbus suprantat kiek
bet kartu ir pergyvenimo ar viskas yra ir bus gerai mano kruopytei
dar pries mmm laika jau jausdavau karts nuo karto dideli sleikstuli, o dabar praejus keletui dienu jis lengvesnis arba is vis jo nejauciu
dar krutine is viso nepajautrejo, nei padidejo
ir daznai jauciu skausmus lyg tuoj pramus mmm
su pirmu tik suzinojusi, kad pastojau pradejau gerti duphastona( ne del to, kad jo truko, bet turbut gydytoja apsidraude liepe gerti iki 12 sav.), o dabar neturiu kur jo gauti greitai, greiciuasiai tik po dvieju savaiciu
o del skano vis tiek dar anksti, turbut nieko nematytu
dar tik 4 sav. 5 d. Vienu zodziu, taip noreciau atsipalaiduoti ir pasidziaugti, o dabar
Dar: jau pora kartu sapnavau, kad parkeliavo mmm, atsikeliu visa soke, kol susivokiu, kad cia tik sapnas
Va tokia, visai ne dziaugsminga pradzia
Noreciau vel jungtis prie jusu, bet kol kas dar palauksiu
Pries kelias dienas pamaciau du bruksniukus teste, dziaugsmo jus turbus suprantat kiek
Va tokia, visai ne dziaugsminga pradzia
Olija, turiu namie beveik pilna pakuote duphastono, sunaudojau tik 2 tabletytes ir nebereikejo. Gal nori, kad tau issiusciau?Tik nezinau kaip su vaistu siuntimu...
Labukas
Noriu tave nuraminti truputi, jei pavyks. Man su abiem nestumais pirmasis pozymis ir buvo noras begioti i tualeta. Tiesa sakant, antra nestuma itarimas ir kilo, kad laukiuosi, kai nebegalejau nulaikyti nebegus i WC daugiau kaip valanda.
Skanui dar gali buti anksti. As nuvariau pas gydytoja, kai man buvo 4 sav + kelios dienos. Viskas, ka pamate, tai mazulyte pusliuke, is ko buvo sunku ka nors pasakyti. Issiunte namo, ir liepe laukti savaite.
O tu negaletum nueit kur nors privaciai ir paprasyti, kad padarytu kraujo tyrimus - HCG ir PRG? Tada viskas butu aisku.
Jei gyveni Londone, galiu duoti adresa, kur privaciai padarys kraujo tyrimus.
Ilsekis, gulek. Kumsciai suspausti uz jus.
Siandien buvom TA. Viskas normoje. Mazius jau seniai isitaises galva zemyn. Galvutes ir pilvuko ismatavimai jau 9cm. Beliko 3.5 savaites iki CP. Tase jau sukrauta - del viso pikto.
Beja, klausiau del maudymosi viesame baseine ar ezere. Tai sake, jei tik moku plaukti ir pilvas nesukels problemu - tai pirmyn. Kaip gerai, nes pas mus sestadieni ir sekmadieni pranesa +38C.
QUOTE(olija777 @ 2013 07 24, 06:56)
Sveikute Skanui dar gali buti anksti. As nuvariau pas gydytoja, kai man buvo 4 sav + kelios dienos. Viskas, ka pamate, tai mazulyte pusliuke, is ko buvo sunku ka nors pasakyti. Issiunte namo, ir liepe laukti savaite.
O tu negaletum nueit kur nors privaciai ir paprasyti, kad padarytu kraujo tyrimus - HCG ir PRG? Tada viskas butu aisku.
Jei gyveni Londone, galiu duoti adresa, kur privaciai padarys kraujo tyrimus.
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 24, 12:19)
Aha man jau šianakt nebedavė stiprių vaistų, nebuvo stiprių skausmų
Biški po biški ištemsiu tikiuosi
Dovi, kaip gerai!!! Biški po biški ištemsiu tikiuosi
Siandien buvom TA. Viskas normoje. Mazius jau seniai isitaises galva zemyn. Galvutes ir pilvuko ismatavimai jau 9cm. Beliko 3.5 savaites iki CP. Tase jau sukrauta - del viso pikto.
Beja, klausiau del maudymosi viesame baseine ar ezere. Tai sake, jei tik moku plaukti ir pilvas nesukels problemu - tai pirmyn. Kaip gerai, nes pas mus sestadieni ir sekmadieni pranesa +38C.
QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 24, 19:26)
Su gera TA
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 24, 19:43)
Dukra gime po ekstrinio CP nes uzstrigo. Jau tada pasake, kad rekomenduoja ir antra, jei kada bus, gimdyti CP pagalba. Tai as ir nesigilinau per daug. pasakiau, kad noriu CP.
QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 24, 21:55)
Dukra gime po ekstrinio CP nes uzstrigo. Jau tada pasake, kad rekomenduoja ir antra, jei kada bus, gimdyti CP pagalba. Tai as ir nesigilinau per daug. pasakiau, kad noriu CP. 
Aaa, dabar supratau
Labas rytas
Aciu visoms uz pagalba ir grazius palinkejimus
Duphastona cia galiu uzsisakyti per vezejus, kurie veza vaistus visokius, bet bus tik ne si, o sekanti savaitgali , pastu siusti panasiai laiko
Pirmadieni einu pas seimos gydytoja, papasakosiu kas prie ko, gal istirs kraujuka
HCG nedariau ( cia kol kas ziauriai karsta, niekur vaziuoti negaliu, tiesiog nepernesu karscio), bet kas savaite darau tokius elektroninius nestumo testus, kurie parodo kiek savaiciu
pries savaite rode 1-2 sav. , vakar 2-3 sav. kaip ir viskas gerai pagal laika, kita darysiu pirmadieni. Jei elektroninis nt rodo augima, tai tikiuosi augam
Vakar vakare dar su vyru pasnekejom, tai dabar jau siek tiek ramiau i viska reaguoju, stengiuosi atsipalaiduoti
Caramelle - taip gyvenu Londone, rytuose
jau pasigooglinau vakar radau kazka
aciu
Su gera TA
Visoms mergaitems dar karta labai labai aciu uz palaikyma
Glamour - man pirmo nestumo metu labai padejo spanguoliu tabletes, tik pavadinimo nepamenu
o slapima butina issitirti, kad nebutu kokio rimto
uzdegimo
Oi, mergaites, kaip pasiilgau sito skyrelio
Aciu visoms uz pagalba ir grazius palinkejimus
Caramelle - taip gyvenu Londone, rytuose
Visoms mergaitems dar karta labai labai aciu uz palaikyma
Glamour - man pirmo nestumo metu labai padejo spanguoliu tabletes, tik pavadinimo nepamenu
uzdegimo
Oi, mergaites, kaip pasiilgau sito skyrelio
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 23, 18:44)
mamytes o kokius pirkot vezimukus savo maziukams ,nes dabar man reikia uzsisakyti jau kita sav ,nes po to vel isvaziuosiu atostogu ,o po atostogu jau menuo beliks iki gimdymo tai noresiu paiilseti ,o apie pirinius tikrai galvos sukti nebenoresiu:)
Aš pirkau Emaljungą. O pabaigoje tikrai nebenorėsi rūpintis pirkiniais, nesenai su vyru pakalbėjom, kad kaip gerai kad vis po truputį pirkomės, ruošėmės. O buvo kilusi tokia mintis, kad gal ai susipirksiu viską kai išeisiu į dekretą
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 24, 14:19)
Aha man jau šianakt nebedavė stiprių vaistų, nebuvo stiprių skausmų
QUOTE(jolantulia @ 2013 07 24, 17:07)
O as siandien buvau TA. Viskas kaip ir gerai, bet pagal ismatavimus leliukas atsilieka truputi, ir pilviukas 2 cm mazesnis kaip buvo pries dvi savaites
Tai gavau siuntima pas genetikus, siandien vaziuosiu skanuotis. As tikiuosiu, kad nieko blogo, nes paskutini karta ji pas mane gulejo aukstyn kojytemis, o dabar skersai, tai tie ismatavimai gal netikslus. Bet kartu ir dziaugiuos, kad savo lelyte galesiu siandien pamatyti
Viskas bus gerai
QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 24, 19:26)
Su gera TA
Aš irgi buvau TA. Viskas kaip ir gerai išskyrus tą baltymą šlapime ir spaudimą prie ribos. Bet tikiuosi taip ir pratempti. Žinoma, užknisa pridavinėti tyrimus kiekvieną savaitę ir laukti atsakymų, bet ką jau padarysi, juk neskausminga
Mes irgi grįžome po atostogų, tai dabar jau jei tik truputį kas, tai man iškart vaidenasi, kad jau gimdau
Sveikos,
as uzsukau pasiteirauti, kazkada nepastojanciu skyrelyje daugiau bendravau, gal kas ir prisiminsit
pries pora dienu NT parode vaiduoklius, sian jau mano vaiduokliukas ryskus
merginos, papasakokit galiu magni gert ir po kiek? turiu 400 mg gerdavau karta i diena (vakarais man uzeina sonu skausmai ir pilvuko), folio 800 ne per daug? nieko, kad folis su B6, B12, c ir e vitaminais? kadangi ne lt esu, dar dufo viena geriu, nes nezinau ar netruksta man progesterono ... nezinau net kiek laiko galiu but nescia, kada cia pas daktara registruotis ji radus
as uzsukau pasiteirauti, kazkada nepastojanciu skyrelyje daugiau bendravau, gal kas ir prisiminsit
pries pora dienu NT parode vaiduoklius, sian jau mano vaiduokliukas ryskus
QUOTE(egk @ 2013 07 25, 06:20)
Viskas bus gerai
Prisimeni dar pradžioje kalbėjom apie didumą lėliukų. Tik mano visi gydytojai sakė, kad reikia žiūrėti į įsodinimo datą, kadangi tiksliai žinom, o tai ir yra tiksliausia. Tu pasitaisei datą, o aš ne, nors ir mano mažylė iš pradžių atitiko, o paskui išsiveržė į priekį beveik pora savaičių. O tavo dukrytė manau kaip tik ir atitinka savo tikrą laiką. Nebijok
Ir lauksim žinių šiandien
Su gera TA
Aš irgi buvau TA. Viskas kaip ir gerai išskyrus tą baltymą šlapime ir spaudimą prie ribos. Bet tikiuosi taip ir pratempti. Žinoma, užknisa pridavinėti tyrimus kiekvieną savaitę ir laukti atsakymų, bet ką jau padarysi, juk neskausminga
Mes irgi grįžome po atostogų, tai dabar jau jei tik truputį kas, tai man iškart vaidenasi, kad jau gimdau
Na bet irgi tikiuosi, kad nebeišprotėsiu per vieną mėnesį
Nors tašiuką gal jau kitą savaitę reiks susikraut 
Su gera TA
Aciu, Egk, uz padrasinima
Nė čia ko gėdintis, jolantulia, jei tik tau trūksta informacijos, tai klausi, daktarai privalo ją suteikti. Juolab manau su tavim geranorišai bendravo.
Oho kas čia jums visoms, kaip susitarusios į TA subėgot
Sveikinu visas su gerom žiniom.
Cit, kokia nuostabi žinia.Pamenu tave. Aš magnio geriu 295,7 mg. Daktaras sakė, jei trauks mėšlungis gerti dukart dienoj. vit e kartais siria persileidimu profilaktikai, vit c irgi kitom rekomenduoja gert, va tik del kitų b vitaminų nežinau. aš geriu ti folio (rekomendavo 400 -800 gert) ir magnio, dar vienu metu askorutino gėriau. O daugiau manau iš maisto dabar pakankamai vitaminų gaunu.
Olija777, džiugu, kad kiek nurimai. Kumščiai už tave suspausti.
Jolantulia, man dakatrė net spanguolių tablečių nereomendavo, tik skysčius. Man lyg ir gerėja, neskauda kai šlapinuosi, bet kartais jaučiu po WC šlaplėj peršėjimą nedidelį. Ryt priduosiu šlapimą dėl visa ko. Jau vakar norėjau, bet indelio atsarginio namie neturėjau, būčiau iki miesto rytinio šlapimo nenuvežus. O man dabar beveik 8 savaitės.
Oho kas čia jums visoms, kaip susitarusios į TA subėgot
Sveikinu visas su gerom žiniom.
Cit, kokia nuostabi žinia.Pamenu tave. Aš magnio geriu 295,7 mg. Daktaras sakė, jei trauks mėšlungis gerti dukart dienoj. vit e kartais siria persileidimu profilaktikai, vit c irgi kitom rekomenduoja gert, va tik del kitų b vitaminų nežinau. aš geriu ti folio (rekomendavo 400 -800 gert) ir magnio, dar vienu metu askorutino gėriau. O daugiau manau iš maisto dabar pakankamai vitaminų gaunu.
Olija777, džiugu, kad kiek nurimai. Kumščiai už tave suspausti.
Jolantulia, man dakatrė net spanguolių tablečių nereomendavo, tik skysčius. Man lyg ir gerėja, neskauda kai šlapinuosi, bet kartais jaučiu po WC šlaplėj peršėjimą nedidelį. Ryt priduosiu šlapimą dėl visa ko. Jau vakar norėjau, bet indelio atsarginio namie neturėjau, būčiau iki miesto rytinio šlapimo nenuvežus. O man dabar beveik 8 savaitės.