Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Oi, Dovi, tikekimes viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
Dovi, laikykis, as su pirmu 34sav. atsiduriau ligoninej su saremiais, nieks nieko nestabde, nebrandino, per para atsidare kaklelis iki 3-4cm. Pragulejau 4 naktis patologiniam, sake, kai jau jausi, kad gimdai, sakyk, vaziuosim i gimdykla. bijojau nezmoniskai, todel suprantu tave. Bet viskas nurimo, isleido namo, pagimdziau 39sav. ir pora dienu :-) Svarbiausia, salti nervai, susitaikyk, kad jei leliukui lemta ateiti dabar, ateis ir viskas bus gerai, jei ne, pabus dar pilvuke. Tiesa, as istisai gulejau, nueidavu tik i wc, valgiau lovoj ir gerdavau raminancia tinktura :-)lengva nebuvo, bet vos tik pakilau is lovos viena diena, kita jau supavau maziu ant ranku. Tada RAMYBES! 4u.gif
Atsakyti
laba diena
mergaites gal zinot ar galima nesciosioms C vitamina papildomai vartoti?nes labai dantenos kraujuoja,nieks nepadeda tik C vitaminas,bet kazi ar galima ji gerti? gal zinot? aciu labai
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 23, 17:51)
laba diena
mergaites gal zinot ar galima nesciosioms C vitamina papildomai vartoti?nes  labai dantenos kraujuoja,nieks nepadeda tik C vitaminas,bet kazi ar galima ji gerti? gal zinot? aciu labai

Man irgi ziauriai kraujavo, dantenos istine buvo, niekas nepadejo. Kraujuoti pradejo kazkur nuo 20 sav. ir taip iki kokios 25 sav. Pirkau pasta kraujuojanciom dantim, skalavau ramunelem, nusipirkau super minksta dantu sepeteli. Nemanau kad vitaminas C gali pakenkti. Aisku nereikia smarkiai padauginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 07 23, 17:32)
Man irgi ziauriai kraujavo, dantenos istine buvo, niekas nepadejo. Kraujuoti pradejo kazkur nuo 20 sav. ir taip iki kokios 25 sav. Pirkau pasta kraujuojanciom dantim, skalavau ramunelem, nusipirkau super minksta dantu sepeteli. Nemanau kad vitaminas C gali pakenkti. Aisku nereikia smarkiai padauginti  4u.gif

cia man ta pati beda ir su pirmu nestumu buvo,tai dantiste paske,kad C vit vartoti,nes nei pasta nei dantu sepetukas nieko nepadedavo sad.gif

mamytes o kokius pirkot vezimukus savo maziukams ,nes dabar man reikia uzsisakyti jau kita sav ,nes po to vel isvaziuosiu atostogu ,o po atostogu jau menuo beliks iki gimdymo tai noresiu paiilseti ,o apie pirinius tikrai galvos sukti nebenoresiu:)
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 23, 15:44)
cia man ta pati beda ir su pirmu nestumu buvo,tai dantiste paske,kad C vit vartoti,nes nei pasta nei dantu sepetukas nieko nepadedavo sad.gif

mamytes o kokius pirkot vezimukus savo maziukams ,nes dabar man reikia uzsisakyti jau kita sav ,nes po to vel isvaziuosiu atostogu ,o po atostogu jau menuo beliks iki gimdymo tai noresiu paiilseti ,o apie pirinius tikrai galvos sukti nebenoresiu:)

Labukas 4u.gif Man iki siol dantenos kraujuoja, bet tik kai valau dantis. Nepadeda nei vit C, nei spec pastos rolleyes.gif Na, as labai nepergyvenu, pagimdysiu - praeis ax.gif
Mes pirkom Emalljunga, labai jis man patiko. Pirkom ne nauja, bet labai geram stovyje ir jis yra is naujesniu modeliu. Turiu siu metu kataloga, tai nieko nesiskiria nuo nauju smile.gif
O as siais metais be atostogu unsure.gif , jau pavargau...bet liko neilgai jau laukti. Nutariau atostogas pasiimti po motinystes atostogu, nes norisi kuo ilgiau su mazule kartu pabuti.
O kur jus vaziuosit ilsetis?
O tu skambinai gydytojui del susitraukinejimu, gal as ka praleidau blush2.gif , kaip dabar jautiesi?
Dovi, kaip laikaisi, ar saremiai aprimo? Labai tikiu , mergaites, kad su jumi viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 24 liepos 2013 - 02:29
Labas rytas smile.gif

Noreciau vel jungtis prie jusu, bet kol kas dar palauksiu ax.gif as tik su keliais klausimukais, kurie neduoda man ramybes unsure.gif
Pries kelias dienas pamaciau du bruksniukus teste, dziaugsmo jus turbus suprantat kiek wub.gif bet kartu ir pergyvenimo ar viskas yra ir bus gerai mano kruopytei unsure.gif dar pries mmm laika jau jausdavau karts nuo karto dideli sleikstuli, o dabar praejus keletui dienu jis lengvesnis arba is vis jo nejauciu unsure.gif dar krutine is viso nepajautrejo, nei padidejo unsure.gif ir daznai jauciu skausmus lyg tuoj pramus mmm unsure.gif su pirmu tik suzinojusi, kad pastojau pradejau gerti duphastona( ne del to, kad jo truko, bet turbut gydytoja apsidraude liepe gerti iki 12 sav.), o dabar neturiu kur jo gauti greitai, greiciuasiai tik po dvieju savaiciu unsure.gif o del skano vis tiek dar anksti, turbut nieko nematytu unsure.gif dar tik 4 sav. 5 d. Vienu zodziu, taip noreciau atsipalaiduoti ir pasidziaugti, o dabar doh.gif Dar: jau pora kartu sapnavau, kad parkeliavo mmm, atsikeliu visa soke, kol susivokiu, kad cia tik sapnas unsure.gif

Va tokia, visai ne dziaugsminga pradzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2013 07 24, 08:56)
Labas rytas  smile.gif

Noreciau vel jungtis prie jusu, bet kol kas dar palauksiu  ax.gif  as tik su keliais klausimukais, kurie neduoda man ramybes  unsure.gif
Pries kelias dienas pamaciau du bruksniukus teste, dziaugsmo jus turbus suprantat kiek  wub.gif bet kartu ir pergyvenimo ar viskas yra ir bus gerai mano kruopytei  unsure.gif  dar pries mmm laika jau jausdavau karts nuo karto dideli sleikstuli, o dabar praejus keletui dienu jis lengvesnis arba is vis jo nejauciu  unsure.gif dar krutine is viso nepajautrejo, nei padidejo  unsure.gif  ir daznai jauciu skausmus lyg tuoj pramus mmm  unsure.gif  su pirmu tik suzinojusi, kad pastojau pradejau gerti duphastona( ne del to, kad jo truko, bet turbut gydytoja apsidraude liepe gerti iki 12 sav.), o dabar neturiu kur jo gauti greitai, greiciuasiai tik po dvieju savaiciu  unsure.gif  o del skano vis tiek dar anksti, turbut nieko nematytu  unsure.gif dar tik 4 sav. 5 d. Vienu zodziu, taip noreciau atsipalaiduoti ir pasidziaugti, o dabar  doh.gif  Dar: jau pora kartu sapnavau, kad parkeliavo mmm, atsikeliu visa soke, kol susivokiu, kad cia tik sapnas  unsure.gif

Va tokia, visai ne dziaugsminga pradzia  unsure.gif

O, kaip greitai pavyko bigsmile.gif
Nerimas tai savaime suprantamas, dabar reikia tiesiog pasistengti apie tai negalvoti, išgerk magnio jei neramina tas mmm jausmas, gal padės nuimti jį, dabar reikia pratempti bent savaitėlę kad scanas ką matytų. Tiesiog galvok kad visviena nieko dabar pakeisti negali ir užsiimk su mažiuku daugiau (aišku nekilnojant jo), gal kokios melisų arbatėlės pagerk. Laikysiu kumščius kad gerai įsitvirtintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 07 24, 02:24)
Labukas  4u.gif Man iki siol dantenos kraujuoja, bet tik kai valau dantis. Nepadeda nei vit C, nei spec pastos  rolleyes.gif Na, as labai nepergyvenu, pagimdysiu - praeis  ax.gif
Mes pirkom Emalljunga, labai jis man patiko. Pirkom ne nauja, bet labai geram stovyje ir jis yra is naujesniu modeliu. Turiu siu metu kataloga, tai nieko nesiskiria nuo nauju smile.gif
O as siais metais be atostogu  unsure.gif , jau pavargau...bet liko neilgai jau laukti. Nutariau atostogas pasiimti po motinystes atostogu, nes norisi kuo ilgiau su mazule kartu pabuti.
O kur jus vaziuosit ilsetis?
  O tu skambinai gydytojui del susitraukinejimu, gal as ka praleidau  blush2.gif , kaip dabar jautiesi?
Dovi, kaip laikaisi, ar saremiai aprimo? Labai tikiu , mergaites, kad su jumi viskas gerai  4u.gif

LABA
neskambinau del susitraukinejimu,kita diena labiau ilsejausi,daugiau gulinejau ,maziau vaiksciojau tai dabar jau daug geriau,matyt per daug as vaiksciodavau ,pavargdavau smile.gif
o vaziuosim mes i venspili,tikiuos ,kad ors bus geras,nes paskutines atostogos iki kitos vasaros verysad.gif
na as irgi galvojau apie emaljunga,man patinka ,kad jis didelis ir vaikui patogus,bet MB sako ,kad toks ir anoks,tai renkames dar

olija sveikinu su tokiu stebukliuku wub.gif manau maziau pergyvenk,pasistenk dar kaip bum sako palaukti kokia savaitele ir tada pas gyd.tada priduosi kraujuka ir matysi ar reikia tau papildomai kazko vartoti ar ne.nes pvz man su pirmu nestumu iki 12 sav reikejo naudoti krinona,o su antru nestumu viskas gerai ir nieko papildomai vartoti nereikia,tikiu,kad viskas tau bus gerai mmm neateis,tad dziaukis mamyte thumbup.gif

Atsakyti
[quote=jolantulia,2013 07 24,
O k Dovi, kaip laikaisi, ar saremiai aprimo? Labai tikiu , mergaites, kad su jumi viskas gerai 4u.gif

Aha man jau šianakt nebedavė stiprių vaistų, nebuvo stiprių skausmų bigsmile.gif
Biški po biški ištemsiu tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Na va kaip gerai. Matyt dar nori tavo lialius pas mamą pilvuky pabūti. Gydytojų ir tavo užssipyrimo dėka vis tik kažkaip sustabdėte sąrėmius. Stiprybės tau.
Papildyta:
Olija, o negali tau paštu išsiųsti vaistukų artimieji iš LT. Juk duphastoną įmanoma be recepto nusipirkti. O per tą laiką pasistenk pasaugoti save, palepink maistu, poilsiu ir venk kilnoti savo vaikiuką.
Atsakyti
Dovi, kaip smagu thumbup.gif Koks dabar tolimesnis planas?

Olija, tu tik nesinervuok, viskas bus gerai, juk tie visi pozymiai ne rodiklis 4u.gif O hcg darei?
Atsakyti