QUOTE(jolantulia @ 2013 07 25, 17:50)

Sveika sugrizus is atostogu ir su gera TA. O ka tu darai, kad pamazinti baltymus slapime? A kur atostogavot?

Man jau atostogos siais metais nesviecia

jauciuos jau pavargus, kartais net i panika puolu, kaip gi as gimdysiu. Tada pasiimu dar pora dienu iseiginiu ir iki kitos panikos....
Aciu, Egk, uz padrasinima

, as esu panikuotoja

, bet siuo atveju as nelabai patikejau akusere, kuri dare matavimus, nes jauciau, kad mano lelyte tikrai auga ir i genetiku centra vaziavau rami ir laiminga, kad vel pamatysiu savo lialka

Tai va, patvirtino dar karta, kad tai mergyte

, ir ji pas mane visai nemazute, sveria jau 2700

tai daugiau kaip vidutinis svoris tokiam amziui, bet sake, kad tai normalu. Truputi ryte susinervinau, kai dar karta sumasciau vakarykste skano ataskaita perziureti ir radau, kad galvytes ismatavimai pagal skale virsija norma, (BPD -92,0 mm), ir vel skambijom genetikam, jie patikino, kad tai normalu, vaikai auga gi individualiai, gal pas ka s seimos nariui galva didesne ir tt. Sake, sunerimti reikia tik tuo atveju, kai galvyte yra mazesne. Tai man truputi buvo geda

, nes vakar gi sake, kad viskas gerai.
Ar nesakiau, kad viskas bus gerai?

Šaunu labai

O panikuot, tai manau normalu, aš irgi panikuoju dabar visur ir visada
Aš nieko nedarau baltymui mažinti, nieko man neliepė, be to nežinau ar yra koks būdas. Tik jau kai ryte ruošiuosi priduoti tyrimus, tai iš vakaro jau nuo pietų nebevalgau baltymingo maisto ir viskas. Svarbu dabar kad jis nekiltų

Ko ir tikiuosi, nes jau kuris laikas jis laikosi panašus.
O atostogavom tai mūsų pajūryje, toliau bijočiau, be to gyd neleido, o apie pajūrį tai net nesakiau kad važiuoju, bet prieš važiavimą TA viskas buvo gerai
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 26, 10:16)
Tikrai daug TA, visas su sekmingais ir graziais pasimatymais
Mergaites, norejau paklaust tu, kuriu placenta zemokai buvo, o pilvelis irgi zemai tada? As kazkodel pergyvenu, nes mano pilvas kazkaip i virsu nekyla, kazkaip per zemai jis man atrodo
Ačiū
Man placenta pakilo tik tarp 20 - 22 sav., nors sako kad turėtų pakliti iki 16 sav., bet matai nevisada taip būna. Na dėl pilvelio, tai gyd iškart matė dar prieš apžiūrą, kad jis žemai, o man pačiai tai nieko ten kitaip nesimatė

tik skaudėjo tai gana smarkiai.
Linkiu dar pakiltų lėliukas ir pas tave