Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Cit @ 2013 07 25, 16:19)
Sveikos,
as uzsukau pasiteirauti, kazkada nepastojanciu skyrelyje daugiau bendravau, gal kas ir prisiminsit wink.gif
pries pora dienu NT parode vaiduoklius, sian jau mano vaiduokliukas ryskus smile.gif

Cit, labai labai sveikinu su nestuke.gif bigsmile.gif Kad viskas butu sklandziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 07 25, 15:19)
Sveikos,
as uzsukau pasiteirauti, kazkada nepastojanciu skyrelyje daugiau bendravau, gal kas ir prisiminsit wink.gif
pries pora dienu NT parode vaiduoklius, sian jau mano vaiduokliukas ryskus smile.gif merginos, papasakokit galiu magni gert ir po kiek? turiu 400 mg gerdavau karta i diena (vakarais man uzeina sonu skausmai ir pilvuko), folio 800 ne per daug? nieko, kad folis su B6, B12, c ir e vitaminais? kadangi ne lt esu, dar dufo viena geriu, nes nezinau ar netruksta man progesterono ... nezinau net kiek laiko galiu but nescia, kada cia pas daktara registruotis ji radus  doh.gif

Tylıaı sveıkınu su nestuke.gif as gerıu folıo po 800mıkro gramu, duphastona pastojus man lıepe pakeıst ı naturalu progesterona.. ax.gif beje, nıkas tavo matytas, nes as vıs per vısas temas nepastojancıu prasınesdavau skaıtydama.. kokıos problemos pas jus..? blush2.gif
Atsakyti
Cit, didziausi sveikinimai, junkis prie musu! mirksiukas.gif

valerie, kaip jums sekasi, senisi matyta bigsmile.gif Gal jau antra suplanavot? blush2.gif

Tikrai daug TA, visas su sekmingais ir graziais pasimatymais wub.gif 4u.gif

Mergaites, norejau paklaust tu, kuriu placenta zemokai buvo, o pilvelis irgi zemai tada? As kazkodel pergyvenu, nes mano pilvas kazkaip i virsu nekyla, kazkaip per zemai jis man atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 07 25, 17:50)
4u.gif  Sveika sugrizus is atostogu ir su gera TA. O ka tu darai, kad pamazinti baltymus slapime? A kur atostogavot?  ax.gif Man jau atostogos siais metais nesviecia  verysad.gif jauciuos jau pavargus, kartais net i panika puolu, kaip gi as gimdysiu. Tada pasiimu dar pora dienu iseiginiu ir iki kitos panikos....
Aciu, Egk, uz padrasinima oro_buckis.gif, as esu panikuotoja  blush2.gif, bet siuo atveju as nelabai patikejau akusere, kuri dare matavimus, nes jauciau, kad mano lelyte tikrai auga ir i genetiku centra vaziavau rami ir laiminga, kad vel pamatysiu savo lialka smile.gif Tai va, patvirtino dar karta, kad tai mergyte  wub.gif , ir ji pas mane visai nemazute, sveria jau 2700 smile.gif tai daugiau kaip vidutinis svoris tokiam amziui, bet sake, kad tai normalu. Truputi ryte susinervinau, kai dar karta sumasciau vakarykste skano ataskaita perziureti ir radau, kad galvytes ismatavimai pagal skale virsija norma, (BPD -92,0 mm), ir vel skambijom genetikam, jie patikino, kad tai normalu, vaikai auga gi individualiai, gal pas ka s seimos nariui galva didesne ir tt. Sake, sunerimti reikia tik tuo atveju, kai galvyte yra mazesne. Tai man truputi buvo geda  blush2.gif , nes vakar gi sake, kad viskas gerai.

Ar nesakiau, kad viskas bus gerai? thumbup.gif Šaunu labai thumbup.gif O panikuot, tai manau normalu, aš irgi panikuoju dabar visur ir visada lotuliukas.gif

Aš nieko nedarau baltymui mažinti, nieko man neliepė, be to nežinau ar yra koks būdas. Tik jau kai ryte ruošiuosi priduoti tyrimus, tai iš vakaro jau nuo pietų nebevalgau baltymingo maisto ir viskas. Svarbu dabar kad jis nekiltų 4u.gif Ko ir tikiuosi, nes jau kuris laikas jis laikosi panašus.
O atostogavom tai mūsų pajūryje, toliau bijočiau, be to gyd neleido, o apie pajūrį tai net nesakiau kad važiuoju, bet prieš važiavimą TA viskas buvo gerai ax.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 07 26, 10:16)

Tikrai daug TA, visas su sekmingais ir graziais pasimatymais wub.gif  4u.gif

Mergaites, norejau paklaust tu, kuriu placenta zemokai buvo, o pilvelis irgi zemai tada? As kazkodel pergyvenu, nes mano pilvas kazkaip i virsu nekyla, kazkaip per zemai jis man atrodo doh.gif

Ačiū 4u.gif

Man placenta pakilo tik tarp 20 - 22 sav., nors sako kad turėtų pakliti iki 16 sav., bet matai nevisada taip būna. Na dėl pilvelio, tai gyd iškart matė dar prieš apžiūrą, kad jis žemai, o man pačiai tai nieko ten kitaip nesimatė g.gif tik skaudėjo tai gana smarkiai.
Linkiu dar pakiltų lėliukas ir pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 07 25, 16:19)
Sveikos,
pries pora dienu NT parode vaiduoklius, sian jau mano vaiduokliukas ryskus smile.gif merginos, papasakokit galiu magni gert ir po kiek? turiu 400 mg gerdavau karta i diena (vakarais man uzeina sonu skausmai ir pilvuko), folio 800 ne per daug? nieko, kad folis su B6, B12, c ir e vitaminais? kadangi ne lt esu, dar dufo viena geriu, nes nezinau ar netruksta man progesterono ... nezinau net kiek laiko galiu but nescia, kada cia pas daktara registruotis ji radus  doh.gif

Kokios grazios naujienos smile.gif Lauksim info is tavo vizito pas gyd 4u.gif Pas gyd reiketu eiti tau anksciausiai kita 4-5dieni, nes testas normaliai rodo kai hcg virs 100 (iki 100 vaiduokliai) o ginius mato puslyte kai hcg virs 1000, o jis tau 1000 turetu pasiekti po geros savaites wub.gif

Viska tu gerai darai, gerk viska taip ir toliau. Nezinau tavo nepastojimo priezasciu, bet jei yra buvepersileidimu tai dar as aspirino pagerciau... Kaip tavo katinukai, tikriausiai kazkur mugese dalyvauji jei ne LT?

O AS JAU GRIZAU NAMO wub.gif Gulimas rezimas bet namuciai vistiek lafaaaa, kaip buvau pasiilgus tokio paprasto dalyko kaip MB apkabinimas pries miega wub.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2013 07 26, 12:26)
Aš nieko nedarau baltymui mažinti, nieko man neliepė, be to nežinau ar yra koks būdas. Tik jau kai ryte ruošiuosi priduoti tyrimus, tai iš vakaro jau nuo pietų nebevalgau baltymingo maisto ir viskas. Svarbu dabar kad jis nekiltų 4u.gif Ko ir tikiuosi, nes jau kuris laikas jis laikosi panašus.
O atostogavom tai mūsų pajūryje, toliau bijočiau, be to gyd neleido, o apie pajūrį tai net nesakiau kad važiuoju, bet prieš važiavimą TA viskas buvo gerai ax.gif
Ačiū 4u.gif

Na nedidelis kieki baltymo gali buti del blogai paimto slapimo meginio. Slapima reiktu imti gerai apsiprausus, pradzioje nusiusioti ir tik tada i indeli. Kad neisoktu isskyru dar galma per merliuka siusioti, tada tikrai isskyros nepapuls, o jei yra kito baltymo pavojingo ji vistiek suras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 26, 13:11)
O AS JAU GRIZAU NAMO  wub.gif  Gulimas rezimas bet namuciai vistiek lafaaaa, kaip buvau pasiilgus tokio paprasto dalyko kaip MB apkabinimas pries miega  wub.gif
Papildyta:
Na nedidelis kieki baltymo gali buti del blogai paimto slapimo meginio. Slapima reiktu imti gerai apsiprausus, pradzioje nusiusioti ir tik tada i indeli. Kad neisoktu isskyru dar galma per merliuka siusioti, tada tikrai isskyros nepapuls, o jei yra kito baltymo pavojingo ji vistiek suras  4u.gif

Sveika sugrįžus namo thumbup.gif Dabar tik pažangiai ilsėkis 4u.gif

Paimu tikrai gerai, jau tiek kartų - išmokau 4u.gif Po dušo ax.gif
Atsakyti
Dovi, super thumbup.gif Ziurek, po trupuciuka po trupuciuka ir dar termina pevaiksciosi lotuliukas.gif

egk, matai, tavo gydytojas net pastebejo, o mano pilvas nedidelis ir kai pas ji 16 savaite buvau, nieko del jo padeties nesake, o ir dabar dar i vakara tik gerai pasimato. Vienas skirtumas tik, kad as nejauciu jokiu skausmu, tik kartais ta klyno spaudima, gimdos susitraukinejima, bet labai nedaznai arba strenu maudima doh.gif O kur detis, kai mazas vaikas namie doh.gif unsure.gif Zodziu, kita savaite pas genetike, tai tikiuos ji man pasakys ka nors apie ta placenta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 26, 15:50)
egk, matai, tavo gydytojas net pastebejo, o mano pilvas nedidelis ir kai pas ji 16 savaite buvau, nieko del jo padeties nesake, o ir dabar dar i vakara tik gerai pasimato. Vienas skirtumas tik, kad as nejauciu jokiu skausmu, tik kartais ta klyno spaudima, gimdos susitraukinejima, bet labai nedaznai arba strenu maudima doh.gif O kur detis, kai mazas vaikas namie doh.gif  unsure.gif Zodziu, kita savaite pas genetike, tai tikiuos ji man pasakys ka nors apie ta placenta doh.gif

Geriau dabar įsigilinau blush2.gif pirmą kartą parašiau labiau dėl placentos pakilimo blush2.gif
Žinok, manau, nusiramink. Nes kai mano placenta buvo žemai, tai pirmas klausimas ir pas ginę, ir pas perinatologę buvo - ar nekraujuoja? O kai mažė buvo nusileidusi ir apsivertusi žemyn galvyte, tai ta placenta kaiptik pakilo thumbup.gif Na viskas susiklostė kaip įmanoma laimingai thumbup.gif Bet kiek aš suprantu, tai jei ir placenta žemai, ir lėliukas tai kraujavimo būtų labai sunku išvengti g.gif O tu dar mažylį pakilnoji doh.gif Tikriausiai tik tau atrodo, kad pilvelis tavo žemai, o jis normaliai 4u.gif
Atsakyti
Na jau db patikejau, kad nescia, elektroninis parode 2-3 raso, kad atitinka 4-5 savaites, tai db man kita ar dar kita savaite eit pas daktaara?
as negaliu, testa drebanciom rankom dariau, o kai parode kiek savaiciu, kaip dejau spiegt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o paskui aisku apsiverkiau wub.gif
Dovi, nea, mes ne parodoj, mes i vokeitija isikruastem gyventi... su katem visom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 07 26, 19:35)
Na jau db patikejau, kad nescia, elektroninis parode 2-3 raso, kad atitinka 4-5 savaites, tai db man kita ar dar kita savaite eit pas daktaara?
as negaliu, testa drebanciom rankom dariau, o kai parode kiek savaiciu, kaip dejau spiegt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o paskui aisku apsiverkiau  wub.gif
Dovi, nea, mes ne parodoj, mes i vokeitija isikruastem gyventi... su katem visom biggrin.gif

Sveikinu naują būsimą mamytę thumbup.gif
Atsakyti
Kaip man šiandien sunku! Ištisai noriu miegoti, kojos linksta ir pilvą vos panešu. Kaip reikės dar mėnesį pratempti? g.gif
Atsakyti
egk, zinok gall tikrai prisigalvoju, tiesiog lyginu save subkitom nestukem, tai taip ir atsitinka doh.gif

Cit, tiesiog puiku, lauksim geru ziniu is gydytojo wub.gif As kai ejau 4 sav ir 2 d, tai matesi puslyte, o uz poros savaiciu jau ir sirdute maciau wub.gif

red tiddler, gal tiesiog ne tavo diena siandien, tikrai buna tokiu dienu, bet praeina, imk 4u.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti