Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

sake pirmadieni kartos tyrimus ir echo, kol kraujuos nors kiek tol laikys ligoninej, tai kazkaip ramiau man, nei namie. Vis tikiuos kad gerai viskas bus
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 08 03, 17:54)
sake pirmadieni kartos tyrimus ir echo, kol kraujuos nors kiek tol laikys ligoninej, tai kazkaip ramiau man, nei namie. Vis tikiuos kad gerai viskas bus

Ir gerai, kad ligoninej laiko, visa prieziura, technika, vaistai- viskas vietoj. Laikau kumstukus ir laukiam naujienu 4u.gif
Atsakyti
Cit sekmes jum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 08 03, 18:36)
sveikos, as ligoninej, nuvaziavau ir iskart pagulde, hcg paaugo iki nepilnu 1600 puslyte greiciausiai mate ir gimdoj ji, 2 mm sake 100proc netikras, todel del kraujavimo ir tolesnil stebejimo iskart gulde, neleido net namo grist smile.gif jauciuos gerai, nebeik nebekraujuoju, daktarai superiniai, sesutes geros, zodziu nemaniau isvis, kad del tokio mazo nestumo isvis guldys smile.gif tikiuos toliau hcg augs... Dar pasake kad nestumad vos 5 sav kaip jie mano, tik as tikejaus didesnio hcg... Aciu uz palaikyma.    dovi, as ir emiau mastyt gal savaite veliau pastojau... Progesterona db duoda ligoninej:)

Labas visoms

sekmes tau, laikom ir mes kumstelius 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Glamour, Cit, labai laikau kumstukus uz jusu leliukus wub.gif

Pepe/ilgakojine, sveika sugrizus po atostogu mirksiukas.gif Kaip sveikatele?
Atsakyti
Nazara 4u.gif Gerai mum 4u.gif Gulinejam, lepinames, nepersidirbam biggrin.gif Jokiu pakraujavimu ar pykinimu neturejom. Uzeina sleikstulys, uzvalgau ir vel gerai biggrin.gif Jau nebevisko norisi valgyti., kazko mesu nesinori, bet darzoves ir vaisiai eina kaip reikiant, bei juoda lietuviska duona su sviestu:) nami nami nami:)
Siandien jau 10 savaite, dar kelias savaites pragyventi ir gal bus galima atsipusti ax.gif Laukiu, kol perzengsim i 2 trimestra ax.gif Tada ir su artimaisiais bus galima pasidalinti dziaugsmu. Slapukaujam dar blush-anim-cl.gif
Buvom pries savaitele pas daktaryte, viskas ten pas mus gerai biggrin.gif Vienas leliukas judejo, judino rankytes ir kojytes:) wub.gif Vyras uz duru buvo pasilikes, tai paskui keikes. Sedejo su nerimu ir nezinojo kokie ten reikaliukai pas mus.
Jau dali vaistuku nutraukiau, dar kelis greitai nutrauksiu. Labiausiai laukiu kol Clexanes nebereiks i pilva leisti blush-anim-cl.gif. Pilvukas sukietejo, skaudziai durias ax.gif
O siaip viskas man nauja cia biggrin.gif Klausimu pilna.

Kaip pacios berniukai?

Labutis visom 4u.gif
Glamour,galvoju apie jus 4u.gif Tikiuos, tikiuos lb tikiuos, kad viskas pas jus taisos i gera 4u.gif
Cit 4u.gif Saunu, kad ligonineje taip rimtai prieme 4u.gif Pas jus naturalus pastojimas?

Atsakyti
pepe, jo naturalus... Man ir noris tik darzoviu ir vaisiu, apetitas mazas svoris krenta, per pusantro men minus 7 kg kazkur, valgau mazai visai, bet kada gi stambi tai matyt atsargas naudoja, ryte kraujo emd, hcg kartoja, tik daktaras operacinej laukiu kada ateis
Atsakyti
Cit, labai gerai, kad į ligoninę priėmė. Išsisprendė klausimas dėl progesterono. Dabar tau patys didžiausi šansai išsaugoti nėštumą. Laikau kumščius suspaudus.

O man,deja, viskas baigta angel_sadangel.gif . Dar iki kitos apžiūros pati persileidau. Atsikankinau be nuskausminamųjų, vis tikėdamasi, kad dar viskas bus gerai. Bet apžiūros VK metu jau mažiuko nebebuvo, patarė išvalyti gimdą, nes ji buvo labai didelė. Daktarai viską išaiškino, siuntimą parašė, ligoninėj visi labai geranoriški buvo, tik teko laaaabai ilgai laukti operacinės, MB visą laiką buvo šalia, daktarai ir jam viską paaiškino. Dabar bent nebeskauda fiziškai. Visą laiką laikėmės stiprūs, kad neverkti, o dabar kažkaip neišeina. Dar reikės laiko, kad viską suprasti. Sunku, bet kažkaip ištversim.

Vakar neturėjom priėjimo prie interneto, o mano mobilus kažkodėl nebeleidžia išsiųsti žinučių į SM, tai nieko ir neparašiau.
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 08 04, 00:32)
pepe, jo naturalus... Man ir noris tik darzoviu ir vaisiu, apetitas mazas svoris krenta, per pusantro men minus 7 kg kazkur, valgau mazai visai, bet kada gi stambi tai matyt atsargas naudoja, ryte kraujo emd, hcg kartoja, tik daktaras operacinej laukiu kada ateis

Pirma menesi ir as nukritau, koki 2...dabar jau pradedu augti. Atostogaujant 2 priaugau per 2 savaites. Manau, namie taip neaugsiu biggrin.gif
Kuo didziausios sekmes jum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Glamour, brangioji, kaip gaila....Stiprybes, stiprybes ir dar karta stiprybem jum su vyru. Laikykites vienas kito 4u.gif
Atsakyti
glamour, gaila sad.gif uzjauciu, laikykis sad.gif man daktaras sako hcg per letai auga, laukiu pirmadienio ir tikiuos geriausio, meginu vyt blogas mintis salin...
Atsakyti
Glamour, kaip gaila, kad paliko jus jusu mazuliukas verysad.gif Laikykites abu 4u.gif

Cit, lauksimbryt ziniu 4u.gif

O man siandien kazkaip pilvo apacioj desinej pusej vis dilgcijoja, kartais taip visai nevaikiskai sudiegia, nesuprantu, kad cia tokio unsure.gif
Kas del tu kg, tai man isvis kazkokia mistika, nes pagal svarstykles per savaitgal kilograma priaugau doh.gif
Atsakyti
Glamour truksta zodziu verysad.gif kaip gaila.. tikra neteisybe kad taip nutiko cray.gif didziausios stirybes!

Cit, kumsciai suspausti, kad tik viskas butu gerai! 4u.gif
Atsakyti