Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Glamour @ 2013 08 02, 15:21)
Sveikutės. Man šiandien 9 sav. ir pamačiau šviežio kraujo.Kaskart po WC būna ant popieriaus arba nuvarva koks lašas tokio praskiesto kraujuko.Paketukas rudai patepliotas. Gydytoja iš VK atostogauja, sakė gulėt ir tiek ir pasirodyti atradienį. Aš galvoju gal visgi geriau i priimamaji nuvažiuot šiandien. Ką patarsit?

Tikrai vaziuok i priimamaji 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 02, 15:45)
Glamour, vaziuociau ir as i priimamaji...Atsarga gedos nedaro.  4u.gif

ka darot kai pilvo skausmai uzeina? Ir kokie jie yra normalus? Jauciu, kad netiko pietus, lyg pries viduriu sukima toks skausmas...kol guliu susirietus ant keliu, viskas praeina, issitiesiu ant nugaros vel prasideda. Toks vaizdas, kad oro burbulai ten lakstytu ir neturetu kur pasideti.

Man buvo kokius 3-4 kartus si nestuma, padejo nospa ir gulejimas, arba sedejimas ant klozeto.. blush2.gif 4u.gif nes ten grynai viduriu problema ir buvo..
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2013 08 02, 14:21)
Sveikutės. Man šiandien 9 sav. ir pamačiau šviežio kraujo.Kaskart po WC būna ant popieriaus arba nuvarva koks lašas tokio praskiesto kraujuko.Paketukas rudai patepliotas. Gydytoja iš VK atostogauja, sakė gulėt ir tiek ir pasirodyti atradienį. Aš galvoju gal visgi geriau i priimamaji nuvažiuot šiandien. Ką patarsit?
Man taip pat pradzioj buvo patepliodavo. Myniau pas gydytoja, kai tik pamaciau krauja. 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 02, 14:45)
ka darot kai pilvo skausmai uzeina? Ir kokie jie yra normalus? Jauciu, kad netiko pietus, lyg pries viduriu sukima toks skausmas...kol guliu susirietus ant keliu, viskas praeina, issitiesiu ant nugaros vel prasideda. Toks vaizdas, kad oro burbulai ten lakstytu ir neturetu kur pasideti.
Laisvai gali buti viduriai. Nestumo pradzioje hormonai atpalaiduoja kraujagysles, kad daugiau kraujo patektu i gimda. Ir, deja, tuo paciuo atpalaiduoja ir zarnyna. Todel dazniau vidurius pucia, ar net viduriuoji. O kitoms dar ir nuo vaistu yra - pvz mane magnis veikia labai.

Pagulek tai ant vieno sono, tai ant kito, kad burbulai issivaiksciotu. smile.gif Bet jei daznai kartojasi, ar ilgai nepraeina - skambinciau gydytojai. Zinau, truputi kvailokai jauties, skambindamas gydytojai del viduriu putimo. Bet tie stebukleliai tiek ilgai islaukti, kad geriau jau keleta kartu paskambint del nieku. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 02 rugpjūčio 2013 - 16:21
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 02, 17:05)
4u.gif Nu jo, gal maudzia g.gif tik kai tie burbulai laksto biskuti su skausmu...bet ziuriu, kad aprimo...Visa laime trumpalaikis..Zinau, jei per ilgai uzsitesia reikia kreiptis pagalbos. Tik nepamenu, ar ta riba 3-4 h ar para buvo. Knyga nupirkau biggrin.gif Tai skaitinejuos biggrin.gif ir baisu kiek visko negalima g.gif jau vien apie maista pagalvojus kaip turi ziureti ka i burna deti.
Kokia nesciosios knyga pirkotes? As nesciosios vadova, atnaujinta versija..bet ji istikro 2002 metu leidimo..Gal biski pasenus g.gif

Aš nėščiosios vadovą gavau dovanų. Pirmus nėštumo mėnesius labai skaitinėjau. Dabar man visišai SM pakanka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 02, 16:25)
Aš nėščiosios vadovą gavau dovanų. Pirmus nėštumo mėnesius labai skaitinėjau. Dabar man visišai SM pakanka  4u.gif

As irgi ji gavau dovanu nuo mamos smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Caramelle, as savo pazada atsimenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 08 02, 16:21)

Būtinai važiuok. Nors man gydytoja buvo sakiusi, kad iki 11-12 savaičių nelabai ką gali padaryti, todėl duoda lyg ir magnio, liepia nesikelti, lašelinę pastato ir pan. unsure.gif Svarbiausia esą tausojantis režimas, kai gali nueiti tik iki tualeto ir atgal, o visą kitą laiką guli lovoje.

Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2013 08 02, 17:27)
As irgi ji gavau dovanu nuo mamos smile.gif

Aš irgi nuo mamos biggrin.gif Tai labiausiai skaičiau apie tai, ką valgyti ir ko ne. O dabar, kad ir pasisaugodama, valgau viską - net ir pelėsinį sūrį, vytintus kumpiukus, sušiukus.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 02, 15:28)
Aciu merginos 4u.gif
Caramelle, as savo pazada atsimenu mirksiukas.gif

mirksiukas.gif Neskubu.
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 08 02, 13:26)
PLIUSKE AR PATIKO?AR AISKIAI MATESI?NES AS NORIU DARYTIS TIK NEAPSISPRENDZIU AR TIKRAI VERTA,NES DRAUGE PARODE FOTO IR VIDEO 4D tai nieko nesupratau,nesimate man isvis nieko,atrode kad kalnus kokius rodytu

Labai patiko ir tikrai buvo verta smile.gif Is pradziu taip pat abejojau ar daryti, bet dabar labai dziaugiuosi. Aiskiai matesi veido bruozai. Aisku reikejo ir pavargti, kad pagauti grazius kadrus. Gydytoja sake, kad kaip su dvynukais, tai labai viskas super isejo, abu pasirode. Vienu momentu berniukas buvo uzsidenges veiduka, tai palaukem, pasedejau, pavaiksciojau ir po to labai graziu nuotraukyciu padare. smile.gif
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 02, 17:25)
Aš nėščiosios vadovą gavau dovanų. Pirmus nėštumo mėnesius labai skaitinėjau. Dabar man visišai SM pakanka  4u.gif

drinks_cheers.gif Man kazkaip nereikia tu knygu. Ko nezinau internete paskaitau. Turbut geriau uz bet kokia knyga biggrin.gif
Atsakyti
Važiavau blogiausiu atveju hematomą pamatyti, o gavosi taip, kad apžiūrėjo dvi daktarės, gerokai pamakalavo jos ten. Dabar kraujuoju, skaudena pilva.Abi nepamatė širdutės, embrioniukas paaugęs gerokai, bet pūslelės nematė. Nemačiau ir aš jokio pulsavimo, deja. Liepė nutraukti vaistus. Bandysiu rytoj ekstra skubiai įsiprašyti į VK trečiai nuomonei, vaistų šiandien dar nenutrauksiu.Šiandien bandau sukaupt visas jėgas, kad neverkčiau. Nors vilties maža, bet vis tiek tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 08 02, 20:49)
Važiavau blogiausiu atveju hematomą pamatyti, o gavosi taip, kad apžiūrėjo dvi daktarės, gerokai pamakalavo jos ten. Dabar kraujuoju, skaudena pilva.Abi nepamatė širdutės, embrioniukas paaugęs gerokai, bet pūslelės nematė. Nemačiau ir aš jokio pulsavimo, deja. Liepė nutraukti vaistus. Bandysiu rytoj ekstra skubiai įsiprašyti į VK trečiai nuomonei, vaistų šiandien dar nenutrauksiu.Šiandien bandau sukaupt visas jėgas, kad neverkčiau. Nors vilties maža, bet vis tiek tikiuosi.

Glamour, mergyt, laikykis! Gulinėk iki pat rytojaus vizito į VK, nesikelk. Sėkmės Jums abiem su mažyliu!
Atsakyti

Laikykis 4u.gif Ir žinoma, gerai, kad nenutraukei vaistukų, nes vilties tai tikrai dar yra 4u.gif Tik jau laikykis griežtai gulimo režimo. Gal askorutino papildomai tau išgert? Nors jau bijau ir pribalamutint, nes jau pati tiksliai nebeprisimenu, ar buvo jo kažkokios max leistinos ribos g.gif Tikriausiai tu pati dabar geriau žinai g.gif Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti

Jau rasiau kitoj temoj, bet labai laikau uz tave kumscius, kadtik viskas butu gerai!
Atsakyti