ai tos teisybės mažai šiam pasauly. O kas čia žino, gal taip geriau. Gal kaip tik teisybė, kad negimė jis invalidukas. Matyt vis tik ne šiaip sau HCG per lėtai augo.
Glamour, labai labai gaila
. Stiprybes jums su vyru.
Glamour... 
Nežinau ar tai dabar kiek nors guodžia, bet bent jau žinai kad įmanoma pastoti
Mane ši mintis tokioj situacijoj guodė, gal ir tave paguos
Nežinau ar tai dabar kiek nors guodžia, bet bent jau žinai kad įmanoma pastoti
QUOTE(Glamour @ 2013 08 04, 16:19)
Glamour, kaip gaila ir kaip liudna, lab uzjauciu, laikykites
Cit, laikom kumsciukus suspaustus uz Tave.Sveikatytes Tau ir Tavo zirniukui
QUOTE(Glamour @ 2013 08 04, 19:19)
O man,deja, viskas baigta
.
Glamour, labai gaila. Užjaučiu jus abu visa širdimi. Laikykitės ir nepasiduokite. Man regis, kad net ir liūdniausioje situacijoje geriausia išeitis - nenuleisti rankų. Visos laikom kumščius, kad neilgai trukus jūsų šeimai pasisektų!
QUOTE(Glamour @ 2013 08 04, 20:13)
ai tos teisybės mažai šiam pasauly. O kas čia žino, gal taip geriau. Gal kaip tik teisybė, kad negimė jis invalidukas. Matyt vis tik ne šiaip sau HCG per lėtai augo.
Linkiu stiprybes ir kantrybes, zinau, kad ilga kelia nuejot, bet, kaip sako Bum, sitas pastojimas turetu duoti tikejimo, kad viskas pavyks, tik gal kiek veliau nei tikejotes.
Glamour, laikykis, esu perejusi per ta pati, bet neuzilgo po nesivystancio jau supavau dukryte ant ranku.. O dabar ateinu prisiduoti, kad atrodo, dukryte tures dar viena sese arba broliuka
Pamaciau daug pazistamu vardu pirmam puslapyje, merginos, dideliausi sveikinimai visoms!
Labas visoms burbuliukems
Veja, sveikiu prisijungus. Ramaus tau laukimo.
QUOTE(Veja234 @ 2013 08 05, 09:30)
Glamour, laikykis, esu perejusi per ta pati, bet neuzilgo po nesivystancio jau supavau dukryte ant ranku.. O dabar ateinu prisiduoti, kad atrodo, dukryte tures dar viena sese arba broliuka
Pamaciau daug pazistamu vardu pirmam puslapyje, merginos, dideliausi sveikinimai visoms!
Veja, sveikiu prisijungus. Ramaus tau laukimo.
Labas burbuliukai
Glamour - labai labai uzjauciu tave
Cit - kaip pas jus reiklai? Tikiuosi jau geriau, skaiciukai paaugo?
Veja234 -
Sakykit mergaites, kurias pykino, ar kasdien vienodai blogai turi buti?
man penktadieni ir sestadieni ziauriai bloga buvo, net is lovos pakilti buvo katastrofa, bet nuo sestadienio ryto pradejau gerti imbiero saknies arbata ir valgyti po biski, tai jau vakar lyg geriau, siandien taip pat
tik man neramu ar cia gerai viskas, kad geriau, ar sunerimti
Visai gerai nera, jauciu pykinima ir jei tik labiau praalkstu, net nakti uzeina kartais ir dar priklauso nuo to ka valgau, jei sumustinius - labaiu bloga, jei darzoviu troskinukus - gerai. Tikiuosi supratot mano rastmenis
pykina- blogai, maziau pykina- irgi blogai
o kaip turetu buti
Veja234 -
QUOTE(olija777 @ 2013 08 05, 14:38)
Labas burbuliukai
Veja234 -
man penktadieni ir sestadieni ziauriai bloga buvo, net is lovos pakilti buvo katastrofa, bet nuo sestadienio ryto pradejau gerti imbiero saknies arbata ir valgyti po biski, tai jau vakar lyg geriau, siandien taip pat
tik man neramu ar cia gerai viskas, kad geriau, ar sunerimti
Visai gerai nera, jauciu pykinima ir jei tik labiau praalkstu, net nakti uzeina kartais ir dar priklauso nuo to ka valgau, jei sumustinius - labaiu bloga, jei darzoviu troskinukus - gerai. Tikiuosi supratot mano rastmenis
pykina- blogai, maziau pykina- irgi blogai
o kaip turetu buti 
Veja234 -
Bus visaip
Papildyta:
QUOTE(Veja234 @ 2013 08 05, 10:30)
O dabar ateinu prisiduoti, kad atrodo, dukryte tures dar viena sese arba broliuka
Sveika, o kiek laiko jau tavo pilvinukui?
Papildyta:
QUOTE(Cit @ 2013 08 04, 18:33)
glamour, gaila
uzjauciu, laikykis
man daktaras sako hcg per letai auga, laukiu pirmadienio ir tikiuos geriausio, meginu vyt blogas mintis salin...
Kaip tu?
Sakykit mergytes, kurios pirkot dvynuku vezimeli Tako jumper duo, ar ji reikia uzsisakyti ar iskart galima nusipirkti internetu?
QUOTE(pliuske @ 2013 08 06, 16:11)
Sakykit mergytes, kurios pirkot dvynuku vezimeli Tako jumper duo, ar ji reikia uzsisakyti ar iskart galima nusipirkti internetu?
Sveika,
mes turim tokį
Nežinau, kaip pvz Baby City; bet manau, jei tau tinka jų spalva, gali iškart pirkti. Tik ten be auto kėdučių, kurių labiausiai ir reikia. Jas turi tada ieškotis pirkti atskirai, nes jie neveža jų į komplektaciją.
Aš pirkau iš firmos, kuri vežasi tiesiai juos iš PL iš gamintojo. Teko palaukti gerą mėn., bet gavom su visom auto kėdutėm ir tik už 1450 Lt
Jei domina, parašyk į a.ž., atsiųsiu jų telefoną.