Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

skauda dabar kaip per skaudžias mmm. Išgėrus magnio šiek tiek palengvėjo, kraujavimas nedidėja, vos vos tik. Jau bijau net ir apžiūros rytoj, jei tik sutiks mane apžiūrėt. Bet net nežinau kaip elgtis, jei iš tikro sustojo vystymasis, tai reikia nutraukti krinono vartojima. o jei vis tik gyvas jis, tai baisu prie jo lįsti dvi dienas iš eilės.
Kažkoks košmaras
Atsakyti
sveikos,
gavau hcg 1084 mazai ne? nors ir eniasku keik as cia nescia juk... bet pradejo amn kraujuot, kazkaip po apziuros, vakar vos vos,s ian jau stipriau, jau manau baiges mano nestumas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 08 02, 22:37)
sveikos,
gavau hcg 1084 mazai ne? nors ir eniasku keik as cia nescia juk... bet pradejo amn kraujuot, kazkaip po apziuros, vakar vos vos,s ian jau stipriau, jau manau baiges mano nestumas sad.gif

Man atrodo, kad mano skaičiukai mmm vėluojant savaitę buvo didesni, o tavo nėštumas, jei gerai prisimenu, turėtų būti kiek didesnis (apie 6 savaites?). Va, dar ką radau http://americanpregn.../hcglevels.html. Gal padės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2013 08 02, 22:26)
skauda dabar kaip per skaudžias mmm. Išgėrus magnio šiek tiek palengvėjo, kraujavimas nedidėja, vos vos tik. Jau bijau net ir apžiūros rytoj, jei tik sutiks mane apžiūrėt. Bet net nežinau kaip elgtis, jei iš tikro sustojo vystymasis, tai reikia nutraukti krinono vartojima. o jei vis tik gyvas jis, tai baisu prie jo lįsti dvi dienas iš eilės.
Kažkoks košmaras

Glamour, laikykis! Aš vaistų vartojimo nenutraukčiau ir laukčiau trečiosios nuomonės. O per viršų nėštumas turbūt per mažas, kad būtų apžiūrėtas?.. Gal tu vis tiek bandyk savo net ir atostogaujančiai gydytojai pasiskambinti ir pasitarti?
Atsakyti
Glamour kaip tu siandien? g.gif ar pavyko su VK susisiekt, priims?
Atsakyti
Glamour, kaip tu? Vos prabudusi pagalvojau, kaip tu laikaisi, ar priims tave VK?
Atsakyti
Glamour, Cit, labai tikiuosi, kad viskas bus gerai pas jus. unsure.gif
Atsakyti
Glamuour, spaudziam kumstukus ir laikiam ziniu 4u.gif

Cit, as tavo vietoj kartociau hcg bet kuriuo atveju, juk kraujuot gali del daugybes poriezasciu 4u.gif
Atsakyti
Glamour, laukiu ir as tavo naujienu. Tikiuos viskas bus gerai 4u.gif Stiprybes jum 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Glamour, Cit, laikau kumscius suspaudus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 08 02, 22:37)
sveikos,

Hcg reiskia nestuma. Matyti gine jo ir nelabai galejo, nes anksciausiai matos nuo 1000, mazyte mazyte puslyte, bet pvz jei gleivine stora gali matytis ir dar veliau. As sakiau kad pagal NT 1000 turetu pasiekt 4dieni, jei neklystutu hcg dareis 3dieni? Tai sakyciau jis net labai geras. Blogai kad neturi jokio criono ar dufastono bent jau. O ar gerai ar blogai galma spresti pakartojus hcg, jei jis nedideja, tai tikrai blogai. Gaila kad PRG nesidare butu aiskiau del ko kraujuoja. O kraujuoja nei tau pirmai nei tau paskutinei. Dabar salin bogas mintis ir guleti guleti guleti ir nejudeti.
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2013 08 02, 22:26)
Kažkoks košmaras

Kumsciai suspausti uz tave. Tikekimes viskas gerai, gera zinia kad nedideja ir dar taip pat siulyciau visiskai gulima rezima 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as ligoninej, nuvaziavau ir iskart pagulde, hcg paaugo iki nepilnu 1600 puslyte greiciausiai mate ir gimdoj ji, 2 mm sake 100proc netikras, todel del kraujavimo ir tolesnil stebejimo iskart gulde, neleido net namo grist smile.gif jauciuos gerai, nebeik nebekraujuoju, daktarai superiniai, sesutes geros, zodziu nemaniau isvis, kad del tokio mazo nestumo isvis guldys smile.gif tikiuos toliau hcg augs... Dar pasake kad nestumad vos 5 sav kaip jie mano, tik as tikejaus didesnio hcg... Aciu uz palaikyma. dovi, as ir emiau mastyt gal savaite veliau pastojau... Progesterona db duoda ligoninej:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cit: 03 rugpjūčio 2013 - 17:40
QUOTE(Cit @ 2013 08 03, 17:36)
sveikos, as ligoninej, nuvaziavau ir iskart pagulde, hcg paaugo iki nepilnu 1600 puslyte greiciausiai mate ir gimdoj ji, 2 mm sake 100proc netikras, todel del kraujavimo ir tolesnil stebejimo iskart gulde, neleido net namo grist smile.gif jauciuos gerai, nebeik nebekraujuoju, daktarai superiniai, sesutes geros, zodziu nemaniau isvis, kad del tokio mazo nestumo isvis guldys smile.gif tikiuos toliau hcg augs... Dar pasake kad nestumad vos 5 sav kaip jie mano, tik as tikejaus didesnio hcg... Aciu uz palaikyma.    dovi, as ir emiau mastyt gal savaite veliau pastojau... Progesterona db duoda ligoninej:)

Tai neblogos zinios kol kas smile.gif prisiduok veliau.. beje, kada dabar tau hcg kartos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufuke: 03 rugpjūčio 2013 - 17:51