Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Nu jo, vakarelis vakar nepavydetinas buvo:) Siandien supratau, kad cia keliu zmoniu klaidu pasekme doh.gif
Viena sesute atskanavo i sistema, bet neissaugojo mano siuntimo tyrimam daryti
Kita sesute, kitame filiale to siuntimo nerado, kurio man reikejo. Padare tuos testus, kuriem siuntimas is anksciau gulejo. Apie tai net nesusimascius...
As pakviesta i labaratorija, net neziurejau kas ant siuntimo parasyta, niekada to nedariau...pasitikiu personalu mirksiukas.gif
Trecia arba issiunte senus rezultatus mano daktarui (nors siandienine sesute tvirtino, kad taip butu negalejo) arba daktaras susimaise lapuose ar datose....
Ieskok kaltu kur nori:)

Gavau as tu darytu testu kopija.

Progesteronas 128, HCG > 200 000. Kaip suprantu didesnio skaicio virs tos sumos jau neberodo/neberaso...

Vyras biski susiutes buvo,reikejo pasokdinti, parasyti skunda ir t.t. Bet man po pavykusio karto dingo ambicijos, kovos, dziaugiuos kad maziukam viskas gerai...o savo negatyvu ir stresu jiem kenkti nenoriu...uzteko vakarykstes dozes...
Jie mano brangiausi dabar...kol jiem viskas gerai...visa kita dzin....

Bet va pamoka gavau...kad reikia tikrinti, reikia issiklausineti viska iki galo jei kokiu nelogiskumu atsiranda...

Nes kai daktaras paskambino, as jam ne, pas mus viskas gerai blush-anim-cl.gif2:ir taip toliau...Tai jis palinkejo tolimesnio sekmingo kelio:) ir taip graziai baigem pokalbi...O kai rageli padejau, tada mane klausimai uzpuole, o i juos atsakyti negalejau...nes as daktaro neissiklausinejau..kokia data ant tyrimo lapo parasyta, kokie tikslus skaiciai ir t.t. net pertraukiau as ji kai jis apie HCG kalbeti pradejo, net nezinau kiek virs 1000 tas HCG buvo doh.gif

Skambinau atgal, niekas nebekele ragelio...o labeje irgi nieko paskambinus nesuzinojau...Liepe laukti rytojaus ir susisiekti su daktaru ir issiaiskinti...Nors as visad HCG skaicius telefonu gaudavau, vat vakar ne... Nors kai pagalvoji, ne jau tai laborantei buvo sunku pasakyti, nepergyvenk, skaiciukai geri g.gif

Nu vienu zodziu wub.gif Greiciausiai per ramiai mes savo mazyliu laukiam, sugalvojo likimas iskresti isdaiga mirksiukas.gif
Gero vakarelio visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes vel ramuoliai wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 07, 18:04)
Nu jo, vakarelis vakar nepavydetinas buvo:) Siandien supratau, kad cia keliu zmoniu klaidu pasekme doh.gif
Viena sesute atskanavo i sistema, bet neissaugojo mano siuntimo tyrimam daryti
Kita sesute, kitame filiale to siuntimo nerado, kurio man reikejo. Padare tuos testus, kuriem siuntimas is anksciau gulejo. Apie tai net nesusimascius...
As pakviesta i labaratorija, net neziurejau kas ant siuntimo parasyta, niekada to nedariau...pasitikiu personalu mirksiukas.gif
Trecia arba issiunte senus rezultatus mano daktarui (nors siandienine sesute tvirtino, kad taip butu negalejo)  arba daktaras susimaise lapuose ar datose....
Ieskok kaltu kur nori:)

Gavau as tu darytu testu kopija.

Progesteronas 128, HCG > 200 000. Kaip suprantu didesnio skaicio virs tos sumos jau neberodo/neberaso...

Vyras biski susiutes buvo,reikejo pasokdinti, parasyti skunda ir t.t. Bet man po pavykusio karto dingo ambicijos, kovos, dziaugiuos kad maziukam viskas gerai...o savo negatyvu ir stresu jiem kenkti nenoriu...uzteko vakarykstes dozes...
Jie mano brangiausi dabar...kol jiem viskas gerai...visa kita dzin....

Bet va pamoka gavau...kad reikia tikrinti, reikia issiklausineti viska iki galo jei kokiu nelogiskumu atsiranda...

Nes kai daktaras paskambino, as jam ne, pas mus viskas gerai blush-anim-cl.gif2:ir taip toliau...Tai jis palinkejo tolimesnio sekmingo kelio:) ir taip graziai baigem pokalbi...O kai rageli padejau, tada mane klausimai uzpuole, o i juos atsakyti negalejau...nes as daktaro neissiklausinejau..kokia data ant tyrimo lapo parasyta, kokie tikslus skaiciai ir t.t. net pertraukiau as ji kai jis apie HCG kalbeti pradejo, net nezinau kiek virs 1000 tas HCG buvo doh.gif

Skambinau atgal, niekas nebekele ragelio...o labeje irgi nieko paskambinus nesuzinojau...Liepe laukti rytojaus ir susisiekti su daktaru ir issiaiskinti...Nors as visad HCG skaicius telefonu gaudavau, vat vakar ne... Nors kai pagalvoji, ne jau tai laborantei buvo sunku pasakyti, nepergyvenk, skaiciukai geri g.gif 

Nu vienu zodziu wub.gif  Greiciausiai per ramiai mes savo mazyliu laukiam, sugalvojo likimas iskresti isdaiga mirksiukas.gif
Gero vakarelio visom 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Mes vel ramuoliai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu ir detektyvas. Tikriausiai vieni apsizioplino, tada kiti. Ir dabar bando suversti kalte vienas kitam, atseit cia ne as. doh.gif

Na, bet geriau sau nervu dabar nebegadinti. Maziukams ramiai pas mamyte gyventi. wub.gif wub.gif Geros jums nakties ir ramaus miego. Po vakar, isivaizduoju, to labai reikia. 4u.gif 4u.gif

O tyrimu rezultatai super. thumbup.gif
Atsakyti
Jo, tikrai nuovargis jaucias:) Jau 8 vakaro i lova susiruosiau su visam, bet dar nemiegu... wub.gif
Atsakyti
Oi, Pepe doh.gif na ir siaubo apturėjai mega_shok.gif Bet svarbiausia viskas gerai ištikrųjų 4u.gif
Tau mamytės jau parašė mačiau, aš vakar nebuvau prisijungus, kad HCG tik pradžioje svarbu kaip auga, paskui jau jis nebeinformatyvus irnesakyk.gif Tik genetikai dar ten kažką su tuo HCG skaičiuoja, bet čia jau visai iš kitos operos.

Aš vakar buvau TA. Man krenta svoris. Pilvelis paaugęs, bet minimaliai. Gyd užtikrino, kad būna taip, bet neramu tai žiauriai. Gal buvo kuriai taip?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 08 08, 09:23)
Oi, Pepe doh.gif na ir siaubo apturėjai mega_shok.gif Bet svarbiausia viskas gerai ištikrųjų 4u.gif
Tau mamytės jau parašė mačiau, aš vakar nebuvau prisijungus, kad HCG tik pradžioje svarbu kaip auga, paskui jau jis nebeinformatyvus irnesakyk.gif Tik genetikai dar ten kažką su tuo HCG skaičiuoja, bet čia jau visai iš kitos operos.
Aš vakar buvau TA. Man krenta svoris. Pilvelis paaugęs, bet minimaliai. Gyd užtikrino, kad būna taip, bet neramu tai žiauriai. Gal buvo kuriai taip?

Sveika,
Kiek zinau taip buna pries gimdyma, ir cia viskas gerai.
Manau viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 08 08, 09:23)

Man svoris tik auga, bet gal dėl to, kad nuolat esu alkana, todėl nuolat ką nors valgau. Bet esu girdėjusi, kad paskutines nėštumo savaites svoris gali kristi ir tai visiškai normalu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red_tiddler: 08 rugpjūčio 2013 - 09:35
Kufuke, mums dar tik devinta savaite..
Atsakyti
[/quote]

man svoris irgi buvo nukritęs pries savaitę, tai čia normal pasak daktarės. Beje aš nuo viso nėštumo dar turiu tik 4kg viršaus, tyrimai geri, vaikai auga, todėl pasak daktarės iš manes jie nuolat viską pasiima. Nepergyvenk čia viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 08 08, 07:23)
Man svoris paskutines kelias savaites nekrenta, bet ir nebeauga. Gydytojas sake, kad tai normalu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 08 08, 06:23)
Oi, Pepe

Labukas 4u.gif
As ir skaiciau, kad svoris paskutini menesi pakrenta. Jeigu pilviukas paauges minimaliai, tai nereiskia, kad jis visai neauga. As tai pati jauciu, kad mano lelyte auga, nors pries paskutiniam TA ismatavimai parode net 2cm mazesni pilviuka, kaip buvo pries dvi savaites, ta pacia diena nusiunte pas genetikus, ir ka smile.gif, pasirodo mano mazulka yra didesne nei vidurkis ir auga normaliai. Bet pilviukas mano, kaip 9 menesiu, nera didelis. Jeigu kas paklausia kada gimdyt, nustemba, kad jau taip greitai smile.gif Turbut ji giliai isitaisius ax.gif
Nepergyvenk, viskas bus oki, pamatysi 4u.gif O tavo mergyte jau isitaise aukstyn kojom? Bet gal tau tai ner svarbu, nes bus CP?

Pepe, kaip smagu, kad viskas gerai wub.gif ir kaip pikta, kad tiek nervu reikia isnaudot del kazkieno klaidos doh.gif Labai linkiu tau sklandaus ir malonaus nestumo, kuris suteiktu daug dziaugsmo ir maloniu rupesteliu 4u.gif

O as vakar ir TA buvau, tai pas mane visas gerai, tik mazulka dar neisitaisius zemyn galva, jos galva zemai, bet guli kazkaip skersai, daug juda, kartais vienam sone jauciu galvyte, o kitam uzpakaliuka, pilviokas mano tada juokingai atrodo, bet truputi neramu, kad ji dar neuzima reikiamos padeties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 08 rugpjūčio 2013 - 12:49
Ačiū, mamytės 4u.gif Tikrai bandau ir pati save įtikinti, kad taip būna. Du gyd žiūrėjo ir sakė, kad nieko, viskas gerai. Blogiausiu atveju papanikuosiu dar 3 savaites. Nebedaug irnesakyk.gif Pasižadėjau ir šeimos nariams nebelaipioti ant svarstyklių, sversiuosi tik rytais blush2.gif
Gal bandyti dar ir maisto daugiau sukimšt? Per visą nestuke.gif neturėjau apetito, bet kažkaip užteko ką suvalgydavau, juk buvau jau 11 kg priaugusi. Tai dabar nebegana? Be to ir skrandis užspaustas jau, tai jei tik daugiau įdedu į jį, tai man atrodo, kad tik blogiau būna, nes reikia didesnio tarpo, kad vėl galėčiau ką suvalgyti.

jolantulia, su gera TA tave thumbup.gif Aš nelabai suprantu apie tuos įsitaisymus g.gif Man prie CP nesvarbu padėtis. Bet ji labai žemai vėl, nors kaklelis dar geras sakė. Tik jau diržą dabar aš nusiimu tik nakčiai, be jo labai sunku
Atsakyti
sveikos, dekui, kas laiket kumstukus, bet deja.... Tik norejau pasiklausti tu, kam dare gimdos valyma, vaistukais ar mini operacija (man tik tokia siull, atseit nerizikuoja, kad kas liktu, nors gemaliukas isejo pati ji maciau) nete radau tik vienu vaistu pavadinima, gal kas pamenat? Nenoriu operuotis... Sorry, kad tema tersiu geros kloties nestukem ir pilvuku gyventojams wink.gif
Atsakyti