Viena sesute atskanavo i sistema, bet neissaugojo mano siuntimo tyrimam daryti
Kita sesute, kitame filiale to siuntimo nerado, kurio man reikejo. Padare tuos testus, kuriem siuntimas is anksciau gulejo. Apie tai net nesusimascius...
As pakviesta i labaratorija, net neziurejau kas ant siuntimo parasyta, niekada to nedariau...pasitikiu personalu
Trecia arba issiunte senus rezultatus mano daktarui (nors siandienine sesute tvirtino, kad taip butu negalejo) arba daktaras susimaise lapuose ar datose....
Ieskok kaltu kur nori:)
Gavau as tu darytu testu kopija.
Progesteronas 128, HCG > 200 000. Kaip suprantu didesnio skaicio virs tos sumos jau neberodo/neberaso...
Vyras biski susiutes buvo,reikejo pasokdinti, parasyti skunda ir t.t. Bet man po pavykusio karto dingo ambicijos, kovos, dziaugiuos kad maziukam viskas gerai...o savo negatyvu ir stresu jiem kenkti nenoriu...uzteko vakarykstes dozes...
Jie mano brangiausi dabar...kol jiem viskas gerai...visa kita dzin....
Bet va pamoka gavau...kad reikia tikrinti, reikia issiklausineti viska iki galo jei kokiu nelogiskumu atsiranda...
Nes kai daktaras paskambino, as jam ne, pas mus viskas gerai
Skambinau atgal, niekas nebekele ragelio...o labeje irgi nieko paskambinus nesuzinojau...Liepe laukti rytojaus ir susisiekti su daktaru ir issiaiskinti...Nors as visad HCG skaicius telefonu gaudavau, vat vakar ne... Nors kai pagalvoji, ne jau tai laborantei buvo sunku pasakyti, nepergyvenk, skaiciukai geri
Nu vienu zodziu
Gero vakarelio visom