Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Labai gaila Cit....apie vaistukus ar tokias proceduras nieko nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 09 rugpjūčio 2013 - 09:23
O man rado streptokoką blink.gif tai dabar nerimauju, kad viskas gerai žirniukui būtų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red_tiddler: 09 rugpjūčio 2013 - 09:50
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 09, 08:49)
O man rado streptokoką  blink.gif tai dabar nerimauju, kad viskas gerai žirniukui būtų  verysad.gif

Nepergyvenk. Nieko cia tragisko. Kaip tik labai gerai, kad ji laiku uzciupo. 4u.gif 4u.gif
Man buvo rade streptokoka B pirmo nestumo metu. Iki gimdymo jis vaikui niekuo nepakenks. Vaikiukas gali uzsikresti tik gimdymo metu. Bet, kad to isvengtu, tau leis antibiotikus. Todel gerai butu, kai prasides saremiai ir vaziuot i ligonine, kad spetu suleisti visa kursa antibu.

Geriausia, tai butu pakalbeti apie tai su gydytoja, pas kuria gimdysi, ir visa sita aptarti. 4u.gif

Papildyta:
Cit, labai gaila. verysad.gif Stiprybes jums su TB. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 09 rugpjūčio 2013 - 11:24
QUOTE(Cit @ 2013 08 09, 02:47)
sveikos, dekui, kas laiket kumstukus, bet deja.... Tik norejau pasiklausti tu, kam dare gimdos valyma, vaistukais ar mini operacija (man tik tokia siull, atseit nerizikuoja, kad kas liktu, nors gemaliukas isejo pati ji maciau) nete radau tik vienu vaistu pavadinima, gal kas pamenat? Nenoriu operuotis... Sorry, kad tema tersiu  geros kloties nestukem ir pilvuku gyventojams wink.gif

Kaip gaila verysad.gif
O apie vaistukus ar operaciją tai tikrai nieko nežinau g.gif

QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 09, 10:49)
O man rado streptokoką  blink.gif tai dabar nerimauju, kad viskas gerai žirniukui būtų  verysad.gif

Aš kitą savaitę gausiu atsakymą ar jį nešioju. Gyd iškart perspėjo, kad nepanikuoti ir neprisigalvoti baisybių, jei jį ras. Tiesiog, kaip jau tau rašė Caramelle, gimdymo metu sulašins antibiotikus, kad neužsikrėstų vaikutis. Kai nueisi pas gyd dar gausi lapą su tinkamais antibiotikais. Nebijok, nieko baisaus čia tikrai 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu po vizito pas gydytoja:
Apziura per pilva, fiziskai maciau, kad vaikelis didesnis, nei per praeita echo, bet nejuda, gydytoja nieko nesako, tai as jos ir klausiu ar jam viskas gerai, ar sirdele plaka - sako, taip wub.gif
Zodziu matavo ta kaklo rauksle, kazkoks 2,1 rodiklis - sake normalu iki 3, nosi ziurejo, ugi ismatavo - 4,6cm, atitinkam 11 savaiciu ir 1 diena.
Tada mamasha nusprende, kad reikia sirdeles paklaust, paklausem, taip greit plaka, o tada mazius atsibudo - males rankom, kojom spardes, kulversciu vertes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Gydytoja ir sako, geras vaikas, leido ismatuot, o ir poza gera atsigules buvo, viska ismatavo, o tada jau dave mamai pasidziaugt wub.gif wub.gif
Paskui pasvere mane (tik 56.6kg g.gif ), spaudima pamatavo (siandien kaip tycia luxusinis), tada ejau krauja ir slapima priduot: bendra kraujo, del hepatito, del Dauno sindromo.
Atsakymai atejo per pusvalandi smile.gif
Zodziu, slapimas geras, hepatitas neigiamas, hemoglobinas vos vos maziau normos (11,7, kai norma nuo 12), sake, kad jei noriu (bet kol kas nebutina) kas antra trecia diena vitaminu nesciosioms pagert.. Foli gert iki 16-17 savaites, progesterona per savaite baigt gert.

Atsakymas kraujo del Dauno sindromo - uz 4 dienu, paskambins. Bet paklausiau, sake mazai rizikos, kad ten kas ne taip bus, bet jei ka, tada sius i Izmira tyrimams mane.

Sekantis vizitas suejus 16 arba 17 savaiciu - darys kazkoki triguba tyrima.. tada 23 savaite gliukozes tyrimas..

Tai tiek naujienu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kufuke, saunios zinios pas jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

RED-Tidler- cia kas kirminas? ar as jau susimaisiau blush2.gif
Atsakyti
Cit - labai uzjauciu console.gif man pirma nestuma vis del to teko daryti ir operacija, nes savaite ziauriai kraujavau, o vis tiek liko kazkas viduje, tai gydytoja nusprende, kad be operacijos nieko gero nebus unsure.gif O vaistuku jokiu nezinau unsure.gif
Todel, del sito nestumo vis drebu unsure.gif , nors po nelaimes labai greitai pastojau ir turiu mylimuka wub.gif

Red tiddler - buk rami, viskas bus gerai, mergaites jau viska tau paaiskino mirksiukas.gif turejau toki "malonuma", bet viskas gerai, gavau antibu kursa gimdymo metu ir jokiu problemu mirksiukas.gif

Kufuke - su puikia TA tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 08 09, 14:50)
Prisiduodu po vizito pas gydytoja:
Kufuke, su saunia TA tave. 4u.gif

O as negaliu patiketi, kad uz savaites ir 3 dienu jau laikysiu savo klecka ant ranku... Kazkaip nerealiai tai skamba. unsure.gif wub.gif Na, suvokiu kad nescia. biggrin.gif doh.gif Suvokiu, kad bus. Bet taip nerealiai visas tas skamba, kad nemoku apsakyti.
Atsakyti
Carmelle, kaip saunu 4u.gif As ir noreciau, kad gimdymas butu jau cia pat ant nosies....o dar musu laukia tiek zingsneliu...
Merginos, mane uzrase patikrinimui pasmanaja gine tik 14 sav. Ar nebus per velu kaklo ismatavimui? Gal man pas kita, privacia rasytis 12 sav. Nes cia ir pas vidaus daktara gali eiti jau 12 po 12 zurnalui nesciosios uzsivesti...Iki to niekas cia nevyksta.. Jei eisiu 14 sav. viskas uzsites g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 11, 08:07)
Carmelle, kaip saunu 4u.gif  As ir noreciau, kad gimdymas butu jau cia pat ant nosies....o dar musu laukia tiek zingsneliu...
Merginos, mane uzrase patikrinimui pasmanaja gine tik 14 sav. Ar nebus per velu kaklo ismatavimui? Gal man pas kita, privacia rasytis 12 sav. Nes cia ir pas  vidaus daktara gali eiti jau 12 po 12 zurnalui nesciosios uzsivesti...Iki to niekas cia nevyksta.. Jei eisiu 14 sav. viskas uzsites g.gif

Pepe, praleks tas laikas - nepastebesi. 4u.gif Ir supuosi savo mazylius. wub.gif wub.gif Pradzioje atrodo - daaaar kaaaaaip daug laiko. O veliau kazkaip tas laikas pradeda lekti. Ypac kai prasideda kraitelio kaupimas ir tvarkymas. wub.gif

Kakliuko raukslyte galima matuoti iki 13sav +6dienos. Veliau jau nebeinformatyvu. As tikriausiai eiciau privaciai 12kos savaiciu, jei yra galimybe. 4u.gif
Atsakyti
Aciu Caramelle 4u.gif
Atsakyti
Pepe/ilgakojine, gerai, kad ten buvo tik nesusipratimas. O dėl nervinimosi tai tikrai pastebėjau, kad verkiant man gimda susitraukinėt pradeda. Ir dabar kai ji jautri buvo, irgi jaučiau, juolab, kad po to visad gausiau pakraujuodavau.

Red-Tidler,suprantu, kad neramu bus dabar, bet tikiuosi, kad mergytės tave nuramino šiek tiek ir dabar belieka išsiaiškinti, kokių tau reikės antibiotikų.

Jo ... kiek reikia šaltų nervų turėti per nėštumą.

Cit, užjaučiu, mieloji, liūdžiu su tavimi. parašiau tau privačiai.
Atsakyti