dar nedrįstu registruotis pas jūsų,nėštukių skyrelyje. Dar truputį palauksiu.
Labas rytas
O antra nestuma irgi gana daznai - nes buvo abejoniu del pastojimo datos, po to kraujavau truputi. Jei gerai skaiciuoju, tai dare 5 kartus per pirmas 9 sav (4sav 2d, 5sav 6d, 7sav, 8sav, 9sav) 12 sav, kai matavo kaklo raukslyte, jau dare per virsu.
QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 07:36)
Labas rytas,mergaitės,
Bet norėjau paklausti, kaaip dažnai jums darė nuo nėštumo pradžios echoskopiją vaginaliniu būdu?
Pirma nestuma (IVF) daznai. Jau nebepamenu, kiek kartu tiksliai, bet daug. dar nedrįstu registruotis pas jūsų,nėštukių skyrelyje. Dar truputį palauksiu.
O antra nestuma irgi gana daznai - nes buvo abejoniu del pastojimo datos, po to kraujavau truputi. Jei gerai skaiciuoju, tai dare 5 kartus per pirmas 9 sav (4sav 2d, 5sav 6d, 7sav, 8sav, 9sav) 12 sav, kai matavo kaklo raukslyte, jau dare per virsu.
QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 08:36)
Labas rytas,mergaitės,
Bet norėjau paklausti, kaaip dažnai jums darė nuo nėštumo pradžios echoskopiją vaginaliniu būdu?
Man vıenakart (7 savaıcıu), dabar kaı dare (11 sav. ır 1 d.), taı per pılva
Ačiū, mergytės, už paguodą ir paaiškinimą dėl streptokoko
Kufuke, labai dėl tavęs džiaugiuosi. Džiaugsmingo laukimo jūsų šeimai
Man irgi spazmuodavo gimdą, kai susinervindavau, puldavau į ašaras ar būdavo koks baisiai rimtas susirinkimas, kuriame reikėdavo gerai pasirodyti.
Man nėštumo pradžioje vaginalinį echoskopą darydavo, bet iki kelintos savaitės, tai jau nepasakysiu, nes neprisimenu
Papildyta:
Oi, pagal liniuotę man iki gimdymo beliko 20 d. Kaip nekantrauju!
Kufuke, labai dėl tavęs džiaugiuosi. Džiaugsmingo laukimo jūsų šeimai
Man irgi spazmuodavo gimdą, kai susinervindavau, puldavau į ašaras ar būdavo koks baisiai rimtas susirinkimas, kuriame reikėdavo gerai pasirodyti.
Man nėštumo pradžioje vaginalinį echoskopą darydavo, bet iki kelintos savaitės, tai jau nepasakysiu, nes neprisimenu
Papildyta:
Oi, pagal liniuotę man iki gimdymo beliko 20 d. Kaip nekantrauju!
Sveikutes
buvom atostogu pajuryje
labai gerai praleidom laika su seima
Jaciuosi, sakyciau, puikiai,tik rytais kai atsikeliu kazkaip nemaloniai skauda tarpviete, bet greitai praeina. Pagaliau priiaugau 1 kg
bet kiek sveriu tai kolkas geda ir sakyti
iki priesnestuminio svorio dar siek tiek truksta
Mazuliai kiekviena diena vis labiau juda 
junkis drasiau
bet kiek save pamenu tai irgi labai nedrasu buvo
Na, o echo pas mane iki 13 sav. gal kokie 7 buvo, bet tik vienas is ju vaginalinis pacioje pradzioje. Mano daktare kazkaip privenge listi ten su vaginaliniu
Pepe/ilgakojine, nu ir nuotykiai su tais tyrimais
gerai kad viskas isaiskejo.
Dziugu, kad taves nepykina, pasiseke
as tai net prisimint nenoriu, kaip tase
GlamourGlamour, Cit, labai gaila, kad jusu zirniukai pabego
Kufuke, su gera TA
Matau jau greit ir leliuku bus nauju
mergaites, lengvai ir greitai!!!!!
buvom atostogu pajuryje
QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 09:36)
Labas rytas,mergaitės,
junkis drasiau
Pepe/ilgakojine, nu ir nuotykiai su tais tyrimais
Dziugu, kad taves nepykina, pasiseke
GlamourGlamour, Cit, labai gaila, kad jusu zirniukai pabego
Kufuke, su gera TA
Matau jau greit ir leliuku bus nauju
QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 20:59)
Dar palauksiu kokią savaitėlę ir gal pas jus su stebuklinga prasidėjusia istorija ateisiu 
Beila, laukiam tavo stebuklingos istorijos! Taigi ilgai nelauk ir junkis prie mūsų! Ir aš iš IUI skyrelio, ir Kufuke, ir dar tikrai kažkuri. Taigi smagu, kad po truputį iš to skyrelio kraustomės čia
QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 21:58)
Red tiler, aš pabuvojau ir IUI ir IVF skyreliuose. Bet istorija bus kitą savaitę
Tada gal man bus drąsiau
Niekada jau netikėjau,kad teks kadanors jungtis prie jūsų... Bet gyvenimas pateikia daug staigmenų 
Laukiam nesulaukiam! Saugok save ir daugiau ilsėkis
Beila, tu junkis drasiai, o istorija tavo isties stebuklinga 
Nazara, kiek jau jum suvaiteliu?
Man irgi neaugo svoris, paskutini karta kai buvau pas gydytoja liepos 4, tai buvo nulinis prieaugis, o dabar kaaaip soktelejo per kokias turbut 3 savaites +4 kg
Dabar ir vel lyg sustojo tas svoris
Kam eile byret?
Levanda, kaip jus, gal dar kada atnaujinsi sarasiuka
Laba velu vakara
Nazara, kiek jau jum suvaiteliu?
Kam eile byret?
Laba velu vakara
AnaMari, o jau reikia atnaujinti? Kad berods nieko naujo kolkas - niekas nesiprašo, niekas nepagimdė
Aš šiand einu į savo paskutinę TA, nes dabar jau krausysiuos į kitą miestą kuriam laikui laukti gimdymo ir eisiu pas savo gydytoją, pas kurį gimdysiu
Jau antrą kartą užtvirtino, kad esam savaitėle vyresni ir kad sūnus gims ohoho kokio svorio
Tai va man dabar prasidės 38 sav. net nesitiki, kad jau pabaiga
Tvarkausi paskutinius reikalus ir laukiu tada ramiai. Nors jėgų ir energijos su šiuo nėštumu nors vežimu vežk, nepalyginsi kai laukiausi M
Bėja, kas gali perimti šitą darbą nuo manęs? Kas gali perimti sąrašiuko tvarkymą? Nes aš jau nelabai laiko turiu skaityti ir sekti viską...
Aš šiand einu į savo paskutinę TA, nes dabar jau krausysiuos į kitą miestą kuriam laikui laukti gimdymo ir eisiu pas savo gydytoją, pas kurį gimdysiu
Tvarkausi paskutinius reikalus ir laukiu tada ramiai. Nors jėgų ir energijos su šiuo nėštumu nors vežimu vežk, nepalyginsi kai laukiausi M
Bėja, kas gali perimti šitą darbą nuo manęs? Kas gali perimti sąrašiuko tvarkymą? Nes aš jau nelabai laiko turiu skaityti ir sekti viską...
Oho, Levanda, tikrai labai nedaug jum iki susitikimo
O koki sunelio svori prognozuoja?
Del saraselio, tai nezinau, kada jis paskutini karta buvo atnaujintas, vakar paziurejau pirma puslapi, tai daug kas pasikeite
Tikrai, mergaites, gal kas noretu perimt saraseli?
As iki siol neturiu savo pc, o per mobilu man nepatogu
Labas rytas
Del saraselio, tai nezinau, kada jis paskutini karta buvo atnaujintas, vakar paziurejau pirma puslapi, tai daug kas pasikeite
Labas rytas