Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Labas rytas,mergaitės,

dar nedrįstu registruotis pas jūsų,nėštukių skyrelyje. Dar truputį palauksiu. 4u.gif Bet norėjau paklausti, kaaip dažnai jums darė nuo nėštumo pradžios echoskopiją vaginaliniu būdu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 12 rugpjūčio 2013 - 08:37
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 07:36)
Labas rytas,mergaitės,

dar nedrįstu registruotis pas jūsų,nėštukių skyrelyje. Dar truputį palauksiu. 4u.gif Bet norėjau paklausti, kaaip dažnai jums darė nuo nėštumo pradžios echoskopiją vaginaliniu būdu?
Pirma nestuma (IVF) daznai. Jau nebepamenu, kiek kartu tiksliai, bet daug.

O antra nestuma irgi gana daznai - nes buvo abejoniu del pastojimo datos, po to kraujavau truputi. Jei gerai skaiciuoju, tai dare 5 kartus per pirmas 9 sav (4sav 2d, 5sav 6d, 7sav, 8sav, 9sav) 12 sav, kai matavo kaklo raukslyte, jau dare per virsu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 08:36)
Labas rytas,mergaitės,

Man vıenakart (7 savaıcıu), dabar kaı dare (11 sav. ır 1 d.), taı per pılva 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės, už paguodą ir paaiškinimą dėl streptokoko 4u.gif

Kufuke, labai dėl tavęs džiaugiuosi. Džiaugsmingo laukimo jūsų šeimai thumbup.gif

Man irgi spazmuodavo gimdą, kai susinervindavau, puldavau į ašaras ar būdavo koks baisiai rimtas susirinkimas, kuriame reikėdavo gerai pasirodyti.

Man nėštumo pradžioje vaginalinį echoskopą darydavo, bet iki kelintos savaitės, tai jau nepasakysiu, nes neprisimenu g.gif
Papildyta:
Oi, pagal liniuotę man iki gimdymo beliko 20 d. Kaip nekantrauju!
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

buvom atostogu pajuryje ax.gif labai gerai praleidom laika su seima ax.gif Jaciuosi, sakyciau, puikiai,tik rytais kai atsikeliu kazkaip nemaloniai skauda tarpviete, bet greitai praeina. Pagaliau priiaugau 1 kg biggrin.gif bet kiek sveriu tai kolkas geda ir sakyti blush2.gif iki priesnestuminio svorio dar siek tiek truksta ax.gif Mazuliai kiekviena diena vis labiau juda wub.gif

QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 09:36)
Labas rytas,mergaitės,

junkis drasiau 4u.gif bet kiek save pamenu tai irgi labai nedrasu buvo doh.gif Na, o echo pas mane iki 13 sav. gal kokie 7 buvo, bet tik vienas is ju vaginalinis pacioje pradzioje. Mano daktare kazkaip privenge listi ten su vaginaliniu mirksiukas.gif

Pepe/ilgakojine, nu ir nuotykiai su tais tyrimais doh.gif gerai kad viskas isaiskejo.
Dziugu, kad taves nepykina, pasiseke biggrin.gif as tai net prisimint nenoriu, kaip tase doh.gif

GlamourGlamour, Cit, labai gaila, kad jusu zirniukai pabego verysad.gif

Kufuke, su gera TA wub.gif

Matau jau greit ir leliuku bus nauju wub.gif mergaites, lengvai ir greitai!!!!!
Atsakyti
Ačiū mergatės už atsakymus.

Nazara,tave pamenu dar iš IUI skyrelio ax.gif Dar palauksiu kokią savaitėlę ir gal pas jus su stebuklinga prasidėjusia istorija ateisiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 20:59)
Dar palauksiu kokią savaitėlę ir gal pas jus su stebuklinga prasidėjusia  istorija ateisiu  wub.gif

Beila, laukiam tavo stebuklingos istorijos! Taigi ilgai nelauk ir junkis prie mūsų! Ir aš iš IUI skyrelio, ir Kufuke, ir dar tikrai kažkuri. Taigi smagu, kad po truputį iš to skyrelio kraustomės čia thumbup.gif
Atsakyti
Red tiler, aš pabuvojau ir IUI ir IVF skyreliuose. Bet istorija bus kitą savaitę ax.gif Tada gal man bus drąsiau blush2.gif Niekada jau netikėjau,kad teks kadanors jungtis prie jūsų... Bet gyvenimas pateikia daug staigmenų wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 08 12, 21:58)
Red tiler, aš pabuvojau ir IUI ir IVF skyreliuose. Bet istorija bus kitą savaitę ax.gif  Tada gal man bus drąsiau blush2.gif Niekada jau netikėjau,kad teks kadanors jungtis prie jūsų... Bet gyvenimas pateikia daug staigmenų  wub.gif

Laukiam nesulaukiam! Saugok save ir daugiau ilsėkis 4u.gif
Atsakyti
Beila, tu junkis drasiai, o istorija tavo isties stebuklinga wub.gif

Nazara, kiek jau jum suvaiteliu? ax.gif Man irgi neaugo svoris, paskutini karta kai buvau pas gydytoja liepos 4, tai buvo nulinis prieaugis, o dabar kaaaip soktelejo per kokias turbut 3 savaites +4 kg drinks_cheers.gif Dabar ir vel lyg sustojo tas svoris biggrin.gif

Kam eile byret? bigsmile.gif Levanda, kaip jus, gal dar kada atnaujinsi sarasiuka mirksiukas.gif

Laba velu vakara 4u.gif
Atsakyti
AnaMari, o jau reikia atnaujinti? Kad berods nieko naujo kolkas - niekas nesiprašo, niekas nepagimdė rolleyes.gif

Aš šiand einu į savo paskutinę TA, nes dabar jau krausysiuos į kitą miestą kuriam laikui laukti gimdymo ir eisiu pas savo gydytoją, pas kurį gimdysiu ax.gif Jau antrą kartą užtvirtino, kad esam savaitėle vyresni ir kad sūnus gims ohoho kokio svorio unsure.gif Tai va man dabar prasidės 38 sav. net nesitiki, kad jau pabaiga bigsmile.gif

Tvarkausi paskutinius reikalus ir laukiu tada ramiai. Nors jėgų ir energijos su šiuo nėštumu nors vežimu vežk, nepalyginsi kai laukiausi M unsure.gif

Bėja, kas gali perimti šitą darbą nuo manęs? Kas gali perimti sąrašiuko tvarkymą? Nes aš jau nelabai laiko turiu skaityti ir sekti viską...
Atsakyti
Oho, Levanda, tikrai labai nedaug jum iki susitikimo bigsmile.gif O koki sunelio svori prognozuoja?

Del saraselio, tai nezinau, kada jis paskutini karta buvo atnaujintas, vakar paziurejau pirma puslapi, tai daug kas pasikeite ax.gif Tikrai, mergaites, gal kas noretu perimt saraseli? bigsmile.gif As iki siol neturiu savo pc, o per mobilu man nepatogu doh.gif

Labas rytas nestuke.gif
Atsakyti