Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(AnaMari @ 2013 08 13, 07:31)
Oho, Levanda, tikrai labai nedaug jum iki susitikimo bigsmile.gif O koki sunelio svori prognozuoja?

Del saraselio, tai nezinau, kada jis paskutini karta buvo atnaujintas, vakar paziurejau pirma puslapi, tai daug kas pasikeite ax.gif Tikrai, mergaites, gal kas noretu perimt saraseli? bigsmile.gif As iki siol neturiu savo pc, o per mobilu man nepatogu  doh.gif

Labas rytas nestuke.gif

na jis atnaujintas 20 jau kazkelintam puslapy, pirmam jau aišku, kad senas tongue.gif

Va jau grįžau iš TA viskas gerai smile.gif O prognozuoja virš 4kg. ir gerokai... nes kai dabar susvėrė, o tuo gydytoju aš pasitikiu, nes jis geras echoskopuotojas, tai pagal mano paskaičiavimus jei per savaitę dabar paauga apie 250gr. tai turėtų gimti apie 4,5 doh.gif Sako antras vaikas visada būna didesnis.
Atsakyti
Tikrai nemazas broliukas bigsmile.gif O tu pati kiek svorio priaugai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 08 13, 08:45)
Tikrai nemazas broliukas bigsmile.gif O tu pati kiek svorio priaugai? ax.gif

14 blush2.gif bet ačiū D, kad nebe 22....

Nors mano visas svoris šįkart ant pilvo ir gal kažkiek ant užpakalio. Bet kai laukiausi M, tai viskas ant visur tolygiai. Jau nekalbu apie tai, kad ištinusi visa vaikščiojau...O dabar niekas niekur netinsta cool.gif
Atsakyti
Aš tų echoskopų nesuprantu. Mano gydytoja nuolat sakė, kad vaikas tikrai viršys 4 kg. Daugiau nei 4 kg vaikutį prognozavo ir kitas gydytojas. Bet prieš dvi savaites gydytoja sakė, kad vaiko svoris nebus didelis ir 4 kg nepasieks. Tai kaip čia taip? Nors aš pati svorio nešioju nemažai. Esu priaugusi gal kokius 17 kg doh.gif Na, bet turint galvoj, kad mano mama, manęs laukdamasi, priaugo 27 kg, tai gal dar nėra taip blogai lotuliukas.gif

Mano svoris irgi visas pilve. Gal dar užpakalis / klubai kaip daržinės durys ir šlaunys padidėjusios blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red_tiddler: 13 rugpjūčio 2013 - 08:54
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 13, 08:52)
klubai kaip daržinės durys ir šlaunys padidėjusios  blink.gif

lotuliukas.gif Nukris tas svoris greitai smile.gif

Nežinau nuo ko priklauso, gal nuo gyd. patirties, gal nuo echoskopo gerumo, bet man su dukryte gydytojas labai tiksliai paskaičiavo jos svorį. Tad ir dabar kažkaip juo tikiu. Visi sako, kad antras gimsta greičiau, lengviau, bet kaip tokį milžinuką išgimdyt reikės neplyšus ir neišplyšus, tai nežinau unsure.gif Su dukryte plyšau šiek tiek, bet sako apie 1cm tai tikrai atseit nedaug. Na bet kai siuvo tai bože bože kaip skauda, niekas man ten neužsimarino nors purškė nuskausminamųjų nemažai. Jei ne tos pogimdyvinės komplikacijos ( siuvimas, gyjimas ), tai tikrai sakyčiau baika tas gimdymas, kad ir koks skausmingas....
Atsakyti
O mano svoris kolkas panasiai kai su pirmagimiu, bet ziuresim, kaip ten toliau bus blush2.gif Levanda, tikrai labai gerai priaugai thumbup.gif

Vaikas telefona panardino i suns bliuda su vandeniu doh.gif Svarbiausia, kad ir tie bliudai nuo jo uzdaryti ir as tik sekundelei nusisukau, girdziu tik barskina kazkur blink.gif
Papildyta:
Levanda, negazdink nestukiu su tuo siuvimu lotuliukas.gif Man tai uzsisalde, bet ne purskumu, o ten leido kazkokius vaistus doh.gif Jooo, tikrai man tie gimdymo skausmai buvo ne tokie baisus, kai tad gijimas, vien del to nenorejau antra karta gimdyt lotuliukas.gif Na bet greitai praeina viskas ir vel kaip nauja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 13 rugpjūčio 2013 - 09:23
Labukas 4u.gif

As sekanti byresiu. Ateinanti pirmadieni planinis CP. 5 dienos liko. smile.gif Nebent vyrukas sugalvos, kad 19ta rugpjucio netinka jam, ir uzsimanys atkeliauti anksciau. wub.gif Ai, bet gali, jei nori. Siandien vakare jau mano mama bus cia. smile.gif

Apie svori kalbat. Si nestuma jau turiu +18 blink.gif O gal jau ir visas +20. Bijau svertis. Na, bet kadangi planuoju maitinti pati, tai tas svoris greit ir nukris.

Gera straipsni skaiciau apie nestumo svori. Kad svoris auga kitaip nesciai moteriai. Paprastai, kai zmones priauga svori, tai riebaliniu lasteliu daugeja ir jos dideja. O kai nescia priaugineja svori, tai riebaliniu lasteliu nedaugeja, o jos tik dideja. Todel paskui maitinancioms gerokai lengviau ta svori numesti. Tik svarbu neapsileisti, nevalgyti be saiko. Maitinanciai reikia viso labo 500 kaloriju daugiau, negu nemaitinanciai. Svarbu, kad maistas butu ivairus ir balansuotas. Tada nepakenks ir pienuko gamybai, ir svoris kris.

Atsakyti
AnaMari, tikiuos, kad greitai nukris smile.gif Va įdomu kodėl vienom vienokiu būdu siuvimo skausmą malšina, kitom kitokiu g.gif Nes kiek skiačiau, tai tas purškimas mano atveju daug kad nenuskausmina... O dėl gasdinimo, tai specialiai to nedarau, o ir tas gimdymas nėra toks baubas kaip atrodo iš šono rolleyes.gif

Caramelle*, uj net pavydu, kad jau tiek nebedaug liko iki susitikimo jums wub.gif Ir ašnoooriu blush2.gif , bet mano princas turbūt kaip ir dukrytė vėluos....
Atsakyti
Sveikutės dar kartą,

labai gal nesijuoksit,bet man įdomu,ar galima pirmame nėštumo trimestre dažyti plaukus? ax.gif

Caramele, sėkmės susitinkant su savo kūdikėliu wub.gif Dieve,kaip smagu,kad tu ant rankų jį greitai laikysi ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 08 13, 12:53)
Sveikutės dar kartą,

labai gal nesijuoksit,bet man įdomu,ar galima pirmame nėštumo trimestre dažyti plaukus?  ax.gif

Caramele, sėkmės susitinkant su savo kūdikėliu  wub.gif Dieve,kaip smagu,kad tu ant rankų jį  greitai laikysi ... wub.gif

na aš pati asmeniškai plaukų nesu dažiusi, bet kiek čia merginos yra apie tai šnekėjusios anksčiau, kad pirmam trimestre geriau susilaikyti, arba kažkokius natūralius dažus bandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 13, 09:10)
Caramelle*, uj net pavydu, kad jau tiek nebedaug liko iki susitikimo jums  wub.gif  Ir ašnoooriu  blush2.gif , bet mano princas turbūt kaip ir dukrytė vėluos....

Jums irgi jau tiek nedaug liko. Niekada nezinai, kada tie leliukai sugalvos atkeliauti. Balionelis tau, kad vyrukas sugalvotu atkeliauti laiku. 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2013 08 13, 11:53)
Sveikutės dar kartą,

labai gal nesijuoksit,bet man įdomu,ar galima pirmame nėštumo trimestre dažyti plaukus?  ax.gif

Caramele, sėkmės susitinkant su savo kūdikėliu  wub.gif Dieve,kaip smagu,kad tu ant rankų jį  greitai laikysi ... wub.gif
Aciuks Beila 4u.gif Tau irgi laikas praleks - nepajusi. 4u.gif

Del plauku dazymo - as palaukciau iki 13tos savaites. Tada placenta jau pilnai susiformavus ir leliukas geriau apsaugotas. Ir pagrindiniai organai jau susiformave.
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 08 13, 13:53)
Sveikutės dar kartą,

Aš plaukus dažiau visą nėštumą: ir pradžioj, ir pabaigoj. Tiek, kiek man reikėjo. Kažkur esu skaičiusi, kad nėštumo metu dėl hormonų pokyčių dažant plaukus vietoj įprastos plaukų spalvos gali gautis visokių "įdomių" spalvų, tačiau man viskas buvo ok - dažai buvo tie patys, plaukų spalva taip pat. Aš nėštumo pradžioje atsisakiau depiliacijų salone ir mechaninių veido valymų, bet ir tai greičiau todėl, kad patys salonų darbuotojai, baimindamiesi gimdos susitraukinėjimų, nelabai buvo linkę šias procedūras daryti g.gif Liepdavo ateiti, kai būsiu penktą-šeštą mėnesį nėščia, o tuomet jau man ant nugaros nesinorėjo gulėti - viską vaikiukas spausdavo ir silpna būdavo.
Atsakyti