Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Beila @ 2013 08 30, 23:04)
Ačiū už atsakymus. Tikiuosi,man nėščiosios kortelę užves antradisnį ir be tų tyrimų,o tuos tyrimus per kitą savaitę. Gal kas iš jūsų lankosi Jolsanoj Klaipėdoje?

Beje,gąsdina jūsų pasakojimai apie vaisiaus dangalų atidalinimą,kaklelio masažą-čia kaip iš siaubo filmo blink.gif 

P.s. Kažkaip jaudinuosi vėl, nes crinono, folinės nebevartoju,tik aspiriną. Taip liepė gydytoja. Jaučiausi atrodo gerai,tik dažnia noriu miego,kartais pamaudena. Gaila, nežinau,kaip paprastai būna per nėštumus,gal tada mažiau būtų to nerimo...

man folıo rugstıs paskırta ıkı 17-tos savaıtes, o tıkraı gersıu ır po to, vıen todel, kad hemoglobınas truputı zemıau normos, o folıo rugstıs padeda organızmuı ısısavınt gelezı 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 08 31, 09:02)
man folıo rugstıs paskırta ıkı 17-tos savaıtes, o tıkraı gersıu ır po to, vıen todel, kad hemoglobınas truputı zemıau normos, o folıo rugstıs padeda organızmuı ısısavınt gelezı 4u.gif

taip folio rugstis dar skiriama, kad geriau pasisavintu gelezi, man buvo kartu skyre tardyferon i nestumo gala, kai buvo nukrites HB. Bet cia eina kalba iki 12 sav kai skiria su visai kitokia paskirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 31, 12:43)
taip folio rugstis dar skiriama, kad geriau pasisavintu gelezi, man buvo kartu skyre tardyferon i nestumo gala, kai buvo nukrites HB. Bet cia eina kalba iki 12 sav kai skiria su visai kitokia paskirtim smile.gif

Taı ıkı 17 savaıtes man ja taıp skyre gert, o po to zadu savo ınıcıatyva, kad gelezı pasısavıntu gerıau.. kaı kurıoms nestukems ır ıkı 20 savaıtes skırıa folıo rugstı 4u.gif
Atsakyti
As folio rugsti ir dabar dar geriu ir gersiu iki galo. Pas mane labai hemoglobinas nukrites, tai geriu pregnacare (ten yra folio), papildomai folio, ferofolgama (gelezis su folio r. ir bitaminu b12) ir tardiferona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 31 rugpjūčio 2013 - 13:23
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 31, 05:25)

Dovi, ateinu cia ir vis galvoju va jau busi pagimdziusi ir prisidavusi cia smile.gif na ka laukiam toliau!

As to paties atlendu del taves biggrin.gif Man atrodo jog kamstis po biski iseidineja tokiais nemenkais gleiviu gabalais. Na bet nieko, balius suruostas, sveciai pakeliui, praktiskai jeigu ka busiu sudalyvavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 08 31, 17:22)
As to paties atlendu del taves biggrin.gif  Man atrodo jog kamstis po biski iseidineja tokiais nemenkais gleiviu gabalais. Na bet nieko, balius suruostas, sveciai pakeliui, praktiskai jeigu ka busiu sudalyvavus  biggrin.gif

Na tai ryt ryte lauksiu naujienų! bigsmile.gif
Atsakyti
Nu kaaa, kieks nebyra g.gif ? lotuliukas.gif

Laba vakara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 08 31, 18:11)
Nu kaaa, kieks nebyra g.gif ? lotuliukas.gif

Laba vakara 4u.gif

Manau rugsėjo pirmą savaitę kai pabyrės smile.gif ir mano kukulis turėtų išsilukštenti per šią savaitę - nes jei ne, tai krapštys lauk unsure.gif Mano visos viltys, kad gims vasarą šiandien baigsis su lyg 12 nakties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 31, 19:15)
  Mano visos viltys, kad gims vasarą šiandien baigsis su lyg 12 nakties  biggrin.gif

Nu nieko, bus antras rudeninis kukulis, tik labai ankstyvo rudenelio wub.gif O kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 08 31, 18:42)
Nu nieko, bus antras rudeninis kukulis, tik labai ankstyvo rudenelio wub.gif O kaip savijauta?

zinok gerai smile.gif jegu turiu, tai esu kantri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 31, 19:49)
zinok gerai smile.gif jegu turiu, tai esu kantri smile.gif

Bet tai kaip greitai laikas prabego, kosminiu greiciu doh.gif
Atsakyti
Man jau butu kaip ir laikas gimdyti, bet kad jokiu artejancio gimdymo pozymiu sad.gif laukiu 1dienio tikedamasi ir bijodama, kad del AKS tadien gimdyma skatins. Labai jau nekantraujam susitikti su naujuoju seimos nariu smile.gif
Atsakyti