Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Sveikos,
Oho kiek daug gimdyvių, galim totalizatorių daryt kas pirma hihihi.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 08 28, 15:24)
O as jau baliu pradejau savaitgali organizuoti, tai dabar jau nebenoriu biski gimdyt iki rugsejo 3  bigsmile.gif  nes dar noriu dukriuka isleist i rugsejo 1 maja kuri bus 2aja smile.gif

Jau į darželį išleisit? Mes tai nepatekom..

Mano kleckas tai juda gerai, vis sportuoja, mamai pilvą masažuoja biggrin.gif Gerai kad viskas lieka nuo pirmojo, nereik sukt galvos dėl visokių vežimėlių ir pan ax.gif
Atsakyti
mamos as irgi jau laikau kumscius uz jus visas 4u.gif ,kad tik lengvai ir sklandziai jums visoms wub.gif

o as jau tinginiu tingine pasidariau,tingiu tinget lotuliukas.gif rankos nekyla nei tvarkytis ,nei pabaigti viska pirktis,kazkokia apatiska viskam verysad.gif jauciuos labai pavargus,tikiuos greit praeis tokia mano savijauta,nes jau laukiu nesulaukiu kada ateis tas pakylejimas viska pradeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 28 rugpjūčio 2013 - 23:04
QUOTE(AnaMari @ 2013 08 28, 21:32)
Sedi ant čemodanu gal jau? bigsmile.gif

Aha, tik vyrui spaudimas uzkilo, pulsas aukstas doh.gif

oi nea smile.gif pyragus kepu, ivairius patiekalus gaminu. Savaitgali planuoju raugintus kopustus su rukytom desrelem daryti, nes labai uzsinerejusi supratau, kad pradejusi zindyti ilgai tokio maisto negalesiu valgyt smile.gif

O ko jam spaudimas vis uzkyla? Ar tyresi kada? Siaip tokiame jo amziuje sakyciau ankstoka... Reiktu rasti priezasti.

Mane paruosiamieji kankina... Ir jei nieko nemaisau ir kiek pamenu su dukryte kaip buvo, tai po truputi vis seidineja kamstis .
Atsakyti
Matyt jau nesulauksi savo kopustu biggrin.gif

Tyresi, bet seniai, gal reiktu kazkokiu issamesniu tyrimu, bet su tais vyrais labai sunku doh.gif

Siandien dar ir vaikas viduriuoja unsure.gif doh.gif Kazin virta morka kietina ar skystina vidurius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 29, 04:08)
oi nea smile.gif pyragus kepu, ivairius patiekalus gaminu. Savaitgali planuoju raugintus kopustus su  rukytom desrelem daryti, nes labai uzsinerejusi supratau, kad pradejusi zindyti ilgai tokio maisto negalesiu valgyt smile.gif

Mane paruosiamieji kankina... Ir jei nieko nemaisau ir kiek pamenu su dukryte kaip buvo, tai po truputi vis seidineja kamstis .

Man irgi panašu kad liksi be kopūstų biggrin.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 08 29, 13:52)
Siandien dar ir vaikas viduriuoja unsure.gif  doh.gif Kazin virta morka kietina ar skystina vidurius? g.gif

Kad tokiam amžiuj jau neturėtų labai įtakot virta morka žarnyną. Maniškis gali vien jų pietum prikirsti ir viskas normaliai ax.gif

Užsukau pažėt - a vdrug jau kuri pagimdė biggrin.gif Dabar kasdien naujienų galima rasti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 08 28, 23:21)
Sveikos,
Oho kiek daug gimdyvių, galim totalizatorių daryt kas pirma hihihi.gif
Jau į darželį išleisit? Mes tai nepatekom..

Visos viena diena kai pavarysim biggrin.gif Tik grazia data issirinkt reikia 09,09 smile.gif

O del darzelio tai as gi is Panevezio raj, tai cia tik atvesk ta vaika, grupeje 12 vaiku ir 3 aukles, renovuotas darzelis, naujos supynes ir karstykles thumbup.gif

Galiu tik rekomenduot cia kraustytis biggrin.gif
Atsakyti
Labas nestuke.gif

Mes jau kuris laikas namuose. Daug lakstymo su dviem. Kazkada viena mamyte pasake - kiek daug laiko turejai su vienu vaiku suprasi tik tada, kai turesi antra. Kaip pirstu i aki. smile.gif

Mazasis gerai valgo, gerai miega. Is viso yra ramus vaikas (tfu x3 per kairi peti). Pilvukas kartais neduoda ramybes, bet apsiginklavom Colic Calm ir tikrai efektyviai padeda. Tik labai juokingai atrodo vaikas juodom lupom - lyg rasala butu geres. lotuliukas.gif

Apie gimdyma negaliu jums nieko labai idomaus ar nuotykingo papasakoti. Data buvo nustatyta jau seniai. Atvaziavom laiku, pagulde ant stalo ir tiek. Vienas nuotykis, kad spinalinis per smarkiai suveike - net rankos, kaklas ir smakras aptirpes buvo, tai buvo man problemu su kvepavimu, sirdies ritmu. Bet mazylio verkimas viska atpirko. wub.gif wub.gif Nuostabiausias garsas pasaulyje. wub.gif wub.gif

Pirmadieni vakare padare CP, antradieni jau is lovos kele. Ejau i vonia. Sunku buvo, bet kateteri iseme, tai nebuvo ka daryti. biggrin.gif Ir kas diena vis lengviau. Trecia diena jau pati keldavausi. Penktadieni jau norejau namo - bet neleido. Sestadieni iseme kabes, tai ir paleido, tada ir nuskausminancius nustojau naudoti, nes nebereikejo. O pirmadieni - savaite po CP - namuose stovejau prie "krosnies" ir kepiau blynus - taip puikiai jauciausi. lotuliukas.gif Dabar vis pamirstu, jog turejau CP ir negalima sunkiai kelti. Gerai, kad mama yra ir mane vis paprotina. doh.gif

Tokia musu istorija. 4u.gif

Aciu jums mergaites uz kompanija laukiant. Sekmes visoms, greito ir sklandaus gimdymo. Atsisveikinu sitam skyrelyje. Eisiu pas mamytes, prasysiuosi priimama. 4u.gif
Atsakyti
Caramelle, sveikinu sveikinu wub.gif Smagu,kad jūs sveiki ir jau visi esate namuose thumbup.gif

Pasrdbtjau,kad čia dsuguma jau gimdys doh.gif , o aš tik trečdalį kelio nuėjus ax.gif Kažkaip nejauku klausti tokios nesąmonės jūsų bet...paklausiu blush2.gif Sakykit, man privačioj klinikoj gydytoja sakė kitai savaitei pasidaryti visą sąrašą tyrimų stojant į nėštumo įskaitą,jų ten apie 12. Kai nuvyksiu pas gydytoją,sakė trauks į įskaitą. Aš norėjau savo poliklinikoj (privačiai daryt išeis apie 507 Lt.)pasidaryt bent dalį tų tyrimų,bet šeimos gydytojas atostogaus iki kitos savaitės,tai tyrimų iki įskaitos nespėju pasidaryt. Sakykit, o būtinai man reik tuos tyrimus iki to traukimo į įskaitą pasidaryt,negi man nėščiosios kortelės ar pažymos darbui neduos,kol tyrimų nebus? Be to kaip sakot, jei prieš metus dariausi aids,hepatititus ir t.t.,ar būtina vėl man juos kartoti? g.gif Kurie tyrimai yra ne tokie svarbūs? O kažin ar poliklinikoj apmokės man tyrimus? Kiek girdėjau,kad vieni yra privalomi,kiti pasirenkami?
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 08 30, 09:13)
Caramelle, sveikinu sveikinu  wub.gif Smagu,kad jūs sveiki ir jau visi esate namuose  thumbup.gif

Pasrdbtjau,kad čia dsuguma jau gimdys doh.gif , o aš tik trečdalį kelio nuėjus ax.gif Kažkaip nejauku klausti tokios nesąmonės jūsų bet...paklausiu blush2.gif Sakykit, man privačioj klinikoj gydytoja sakė kitai savaitei pasidaryti visą sąrašą tyrimų stojant į nėštumo įskaitą,jų ten apie 12. Kai nuvyksiu pas gydytoją,sakė trauks į įskaitą. Aš norėjau savo poliklinikoj  (privačiai daryt išeis apie 507 Lt.)pasidaryt bent dalį tų tyrimų,bet šeimos gydytojas atostogaus iki kitos savaitės,tai tyrimų iki įskaitos nespėju pasidaryt. Sakykit, o būtinai man reik tuos tyrimus iki to traukimo į įskaitą pasidaryt,negi man nėščiosios kortelės ar pažymos darbui neduos,kol tyrimų nebus? Be to kaip sakot, jei prieš metus dariausi aids,hepatititus ir t.t.,ar būtina vėl man juos kartoti?  g.gif Kurie tyrimai yra ne tokie svarbūs? O kažin ar poliklinikoj apmokės man tyrimus? Kiek girdėjau,kad vieni yra privalomi,kiti pasirenkami?

Sveika, poliklinikoj tikrai pigiau smile.gif Ne visi jie nemokami gaunasi, bet dauguma taip. Nėra ten taip griežtai kad va dabar jau reikia būtinai pasidaryt tyrimus, aš pamenu pasidariau bet neatnešiau lapelių biggrin.gif Nu ir nieko, sakė kitą kartą atnešt. Tai ir tu kitą kartą nuneši, o tyrimus galės ir šeimos daktaras pakomentuoti ar ten vikas gerai, jiem svarbu turėti atsakymus. Dėl tų aids ir pan tai net nežinau, man dar neliepė jų darytis, tai arba vėliau, arba nuo praeito nėštumo užskaitė g.gif Kai eisi paklausk ar netinka tie kur prieš metus dareisi, gal tiks jei jie savo kortelėje turi g.gif
Atsakyti
Caramelle, dar kartą sveikinu tapus antrą kartą mama ♥ ♥

Beila, manau nieko tokio jei tyrimus atneši vėliau. Ir man ne visada pavykstą viską laiku pristatyti, tad atnešu kai ką ir per kitą vizitą. Čia tik formalumas. Kai kurie tyrimai poliklinikoj nemokami, kai kurie žymia pigiau negu privačiai. Šiaip nežinau ar būtina kartoti visus tuos aids ir pan. Bet bent jau per nėštumą kai kurios reiks daryti ne po vieną ir ne po du kartus nes tokia tvarka rolleyes.gif

Aš dar negimdau nors šiandien terminas bigsmile.gif Jačiuosi gerai, kartais pamaudžia. Vaikštau matuoti toniukus ir tiek. Leliui viskas gerai, šiltai tupi ir ką tu jam cool.gif

vilte-kns, tu gi nestuke.gif , tau leistina tingėt, nors įsivaizduoju, kad vyresnysis nelabai tai leidžia daryt smile.gif

AnaMari, žinok kažkaip turi savo vyrą priversti išsitirti. Bet kokie tie vyrai vaikai negaliu, kol kažkas labai rimto nenutinka, tol save sveikais laiko ir galvoja nu jau jam tai tikrai nieko blogo neatsitiks doh.gif
Atsakyti
Caramelle dar karta sveikinu 4u.gif

O as buvau TA tai nors neprasiau bet paziurejo kakleli tai zodziu 4 cm atsidarymas... tai MB uzsistresavo baliavot nenori vaziuot doh.gif Et... dar cia pora draugu kurs su vaikais turejo atvaziuot - vaikai susirgo, nebeatvaziuos, jauciu reikia atboj daryt del sventos ramybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 08 30, 13:07)
Caramelle dar karta sveikinu  4u.gif

O as buvau TA tai nors neprasiau bet paziurejo kakleli tai zodziu 4 cm atsidarymas...  tai MB uzsistresavo baliavot nenori vaziuot  doh.gif  Et... dar cia pora draugu kurs su vaikais turejo atvaziuot - vaikai susirgo, nebeatvaziuos, jauciu reikia atboj daryt del sventos ramybes  doh.gif

oho nu nieko sau! Šiaip tai Pnvž gimdymo namuose jau su 3cm guldo gimdyt ax.gif Apsikeiskim vietom - tu baliavot, aš į gimdyklą smile.gif Gal tu geriau rimtai nebevažiuok, visgi pirmąją greitai išgimdei, tai antras gali ir pakeliui sugalvot...

Man šiandien kaip ir norėjo vėl žiūrėt, bet nežiūrėjo. Tikriausiai žiūrės pirmadienį. Mna kai jau buvo 3cm, tai jau skausmeliai nemenki buvo, nors kentėt dar tikrai buvo galima
Atsakyti