Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 30, 14:12)
oho nu nieko sau! Šiaip tai Pnvž gimdymo namuose jau su 3cm guldo gimdyt  ax.gif  Apsikeiskim vietom - tu baliavot, aš į gimdyklą  smile.gif  Gal tu geriau rimtai nebevažiuok, visgi pirmąją greitai išgimdei, tai antras gali ir pakeliui sugalvot...

Man šiandien kaip ir norėjo vėl žiūrėt, bet nežiūrėjo. Tikriausiai žiūrės pirmadienį.  Mna kai jau buvo 3cm, tai  jau skausmeliai nemenki buvo, nors kentėt dar tikrai buvo galima

Tai nebevarau, cia pasikviesiu i kiemeli rytoj... Pagalvojau ka cia nervuotis.... varau pamiegosiu, maza ka gal naktis rimta nusimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 08 30, 13:30)
Tai nebevarau, cia pasikviesiu i kiemeli rytoj... Pagalvojau ka cia nervuotis.... varau pamiegosiu, maza ka gal naktis rimta nusimato  biggrin.gif

drinks_cheers.gif o tu jautei kokius pamaudenimus? Nes aš tai jaučiu, bet kas iš to pirmadienį jaučiu tas pats vienas cm bus biggrin.gif
Atsakyti
As jau visa savaite su tuo 1 cm vaikstau sad.gif vakar pilvas daznai kietejo, nakti truputi pilvo apacia maude. Tikiuosi, kad del to dar bent koki 0,5 cm gimdos kaklelis atsivere smile.gif

Beje, vakar mane is ligonines namo paleido! Liepe matuotis spaudima, gulineti, maisto nesudyti ir, jei tik kas itartino (pakils spaudimas, prades skaudeti galva, darysis silpna ar kres drebulys), vel i ligonine su tase atvaziuoti. Jei jokiu blogumu nebus, gimdymas neprasides, pas gydytoja apziurai tik 1dieni. Gydytojai sako, kad man del to nelemto auksto kraujospudzio reiketu pagimdyti kuo greiciau, bet kaip ta gimdyma paskatinti? Sveikatos namu tvarkytis ar langus plautis taigi nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 30, 13:50)
As jau visa savaite su tuo 1 cm vaikstau sad.gif vakar pilvas daznai kietejo, nakti truputi pilvo apacia maude. Tikiuosi, kad del to dar bent koki 0,5 cm gimdos kaklelis atsivere smile.gif

Beje, vakar mane is ligonines namo paleido! Liepe matuotis spaudima, gulineti, maisto nesudyti ir, jei tik kas itartino (pakils spaudimas, prades skaudeti galva, darysis silpna ar kres drebulys), vel i ligonine su tase atvaziuoti. Jei jokiu blogumu nebus, gimdymas neprasides, pas gydytoja apziurai tik 1dieni. Gydytojai sako, kad man del to nelemto auksto kraujospudzio reiketu pagimdyti kuo greiciau, bet kaip ta gimdyma paskatinti? Sveikatos namu tvarkytis ar langus plautis taigi nera sad.gif

Na jei paleido, tai nėra labai bloga situacija, šiaip kažkiek leidžia pernešioti, aišku, priklauso nuo situacijos. Aš su pirmąja ir nemažai vaikščiojau su tuo vienu, bet kai prasidėjo, tai prasidėjo, nebuvo taip , kad vaikščiojau antrą savaitę su dviems, trečią su trimis smile.gif

Šiaip jei jau tvarkytis ir judėt per daug negali, tai sako geras pasiskatinimas yra smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 30, 14:32)
drinks_cheers.gif  o tu jautei kokius pamaudenimus? Nes aš tai jaučiu, bet kas iš to  pirmadienį jaučiu tas pats vienas cm bus biggrin.gif

Tie cm mazai ka reiskia, atsirasas reguliari veikla ir netruks nuo 1 cm iki 10 cm, o su 4-5 cm galma pravaiksciot lygiai tiek pat ir daugiau kaip su 1 ir gymdyt lygiai taip pat ar net ilgiau wink.gif

O pamaudenimus jauciu, bet juos jau senai as jauciu, dabar ypac skausmingi vakarais taip 23 -2 h ir praeina man, vis pagalvoju ar nevaziuot i gimdymo namus biggrin.gif

red_tiddler - LEVANDOS patarimas LABAI geras thumbup.gif ypac turint galvoj kad po to 5-6 sav nieko nebus, net dabar pagalvojus sirdi skauda blush2.gif
Atsakyti
dovi as su 5 cm atsidarymu vaiksciojau savaite laiko,kol vandenu nenuleido tol nieks neprasidejo,iki 7 cm visiskai jokio skausmo nejutau,o likusius 3 cm jau paskaudejo,bet nepasakyciau ,kad labai labai, buvo galima kentet smile.gif
sekmes mergaites jums didziausios,dovi,levanda laikykites mamules
kitoms mergaitems taip pat sklandziai ir greitai 4u.gif
kaip noreciau ir as jau ,kad greiciau terminas ateitu wub.gif
Atsakyti
Dovi2003
Na aš tai žiauriai noriu dabar gimdyt, bet kad stogas dėl to greito noro važiuotų nepasakyčiau, su dukryte tai ojojoj sienom lipau KODĖL negimdau doh.gif Jei ne tas steptokokas, tai į ligoninę išvis neskubėčiau važiuot.... Tai ką lauksim žinių iš tavęs Dovi wub.gif

vilte-kns
Atsimenu kai buvau tokio nėštumo kaip tu irgi pavydėjau gimdančiom, bet oj kaip tas laikas greitai praėjo rolleyes.gif
Atsakyti
As tai noriu gimdyt tai jau nebe smile.gif Pasiskambinau akuserei - ji kaip tik siandiena nuo 20 iki 8 dirba kaip ir gerai butu nes ryt isvaziuoja ir bus tik 2adieni ax.gif

Be to ta gine kai pakrapste man blink.gif Ta atsidaryma matuoja pagal tai kiek pirstu ten telpa , tai malonumas menkas ir dabar vaidenas kad ta pilva maudzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 08 30, 17:52)
As tai noriu gimdyt tai jau nebe smile.gif  Pasiskambinau akuserei - ji kaip tik siandiena nuo 20 iki 8 dirba kaip ir gerai butu nes ryt isvaziuoja ir bus tik 2adieni  ax.gif

Be to ta gine kai pakrapste man  blink.gif  Ta atsidaryma matuoja pagal tai kiek pirstu ten telpa , tai malonumas menkas ir dabar vaidenas kad ta pilva maudzia  doh.gif

Aš šiand dar varysiu vėliau toniukų paklausyt, gal žie susitiksim biggrin.gif O šiaip nėr ko ten taip jau dažnai lįsti ar labai jau grūst rankas nes labai provokuoja gimdymą. Vat kame didžiulį pliusą aš matau vyrą ar moterį ginkologu, tai laimi vyras, nors ir labai aš droviuosi. Žinok kiek man Petrauskas žiūrėjo, tai labai švelniai, net ir kai darė vaisiaus dangalų atidalinimą bei kaklelio masažą ( kas yra tikrai skausminga kiek skaičiau )tai labai švelnios rankos. Nu man užteko vieno karto kai Paškonienė ar Paškevičienė ( kažkuri viena iš jų nepamenu tiksliai nes pavardės panašios ) galvoju numirsiu ant tos kėdės verysad.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Tikiuosi,man nėščiosios kortelę užves antradisnį ir be tų tyrimų,o tuos tyrimus per kitą savaitę. Gal kas iš jūsų lankosi Jolsanoj Klaipėdoje?

Beje,gąsdina jūsų pasakojimai apie vaisiaus dangalų atidalinimą,kaklelio masažą-čia kaip iš siaubo filmo blink.gif

P.s. Kažkaip jaudinuosi vėl, nes crinono, folinės nebevartoju,tik aspiriną. Taip liepė gydytoja. Jaučiausi atrodo gerai,tik dažnia noriu miego,kartais pamaudena. Gaila, nežinau,kaip paprastai būna per nėštumus,gal tada mažiau būtų to nerimo...
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 30, 19:08)
Aš šiand dar varysiu vėliau toniukų paklausyt, gal žie susitiksim biggrin.gif O šiaip nėr ko ten taip jau dažnai lįsti ar labai jau grūst rankas nes labai provokuoja gimdymą. Vat kame didžiulį pliusą aš matau vyrą ar moterį ginkologu, tai laimi vyras, nors ir labai aš droviuosi. Žinok kiek man Petrauskas žiūrėjo, tai labai švelniai, net ir kai darė vaisiaus dangalų atidalinimą bei kaklelio masažą ( kas yra tikrai skausminga kiek skaičiau )tai labai švelnios rankos. Nu man užteko vieno karto kai Paškonienė ar Paškevičienė ( kažkuri viena iš jų nepamenu tiksliai nes pavardės panašios ) galvoju numirsiu ant tos kėdės  verysad.gif

Tai kas diena tau toniukus surasineja?
As tai negaliu palygint, nes man pirmakart TAIP apziurejo kakleli, na kai pirmaja jau gimdant nuvaziavau tai jau dzin buvo ta apziura nes seip skaudejo arba M labai svelniai visa tai padare kad neuzfiksavau as to.

O kad nereikia ten ranku kist, tai faktas drinks_cheers.gif

QUOTE(Beila @ 2013 08 31, 00:04)

Beje,gąsdina jūsų pasakojimai apie vaisiaus dangalų atidalinimą,kaklelio masažą-čia kaip iš siaubo filmo blink.gif 

P.s. Kažkaip jaudinuosi vėl, nes crinono, folinės nebevartoju,tik aspiriną. Taip liepė gydytoja. Jaučiausi atrodo gerai,tik dažnia noriu miego,kartais pamaudena. Gaila, nežinau,kaip paprastai būna per nėštumus,gal tada mažiau būtų to nerimo...

Folines po 12 sav vartot nebereikia.... O del dangalu atidalinimo tai cia taip pasiseka tik tom kas veluoja gimdyt, o taip buna mazumai, tai nesinevuok;) Masaza cia irgi labai retai kas daro greiciau jau CP as tik Levanda zinau is pamasazuotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 08 30, 23:04)
Ačiū už atsakymus. Tikiuosi,man nėščiosios kortelę užves antradisnį ir be tų tyrimų,o tuos tyrimus per kitą savaitę. Gal kas iš jūsų lankosi Jolsanoj Klaipėdoje?

siaip turetu uzvesti, bet gal gali pasivelinti ta vizita kai jau bent kelis tyrimus turesi smile.gif kas lankosi ten, tai net nezinau...
O del pasakojimu nesigasdink tikrai, greiciausiai tau nieko to neprireiks, kaip Dovi sako, jau greiciau prireiks CP nei kaklelio masazo smile.gif nors tos dvi proceduros kaip supratau is gydytojo priskiriamos prie naaturalaus isikisimo, issaukiant veluojanti gimdyma, o tik paskutineje vietoje imasi skatinamuju vaistu. Mano atveju tai suveike smile.gif
Folio ruksti reikia naudoti iki 12 sav veliau, kaip man gys. sakydavo, nebera prasmes. Man miego norejosi su siuo nestumu gal iki 18 sav. Zinok kiekvienas nestumas yra skirtingas, tad nereikia taip simta procentu visko lyginti. Mano abu nestumai skiriasi kaip juoda balta- tiek savijauta, tiek nestuminiais reiskiniais smile.gif

Dovi, ateinu cia ir vis galvoju va jau busi pagimdziusi ir prisidavusi cia smile.gif na ka laukiam toliau!
Atsakyti