Smurka, cia ne i tema, o kur tavo smaikstusis avataras ?
Kazkaip jo pasigedau
Kazkaip jo pasigedau

QUOTE (Smurka @ 2004 08 17, 11:12) | ||
nu tai as irgi pasigedau ![]() ![]() |
O as galvoju kas ta LEBERINA

O cia pasirodo La Balerina

QUOTE (Smurka @ 2004 08 22, 12:16) |
Dar liko sestadienis neaprasytas. Galima sakyti, paskutine diena Turkijoje. Tik nezinua, kur cia geriau butu aprasineti, sioj temoj, ar miegamajame ![]() |
kadangi dominuoja grupinio sekso tema, sakyciau uz duru

QUOTE (Smurka @ 2004 08 22, 19:22) |
![]() |
o ka menka intriga?

dar ir kokia- juk dar neaisku tarp ko tas grupinis vyko

smurka+2 vyrai
mamulia+2 vyrai
smurka+mamulia+1arba2vyrai
smurka+mamulia+visi kemero vyrai

o gal isvis nevyko

intriga man atrodo pakankama

Tai va, atejo sestadienis, paskutine musu atostogu diena. atsikeliau as velai, nes penktadieni gastroliavau turkiskam bare iki trecios. mamulia tuo tarpu vaikstinejo po kemera ir pirko lauktuves artimiesiems, gere arbatas parduotuvese ir ruke turku cigaretes, nes savasias buvo palikus namie.
I pavakare issivyniojau i trasa pirkti lauktuviu ir as. Einu pro aukso parduotuve, o ten ziauriai simpatiskas turkas mane susistabdo ir kviecia uzeiti. as atsikalbineju, sakau, nera prasmes, nes vis tiek nieko nepirksiu, o be to ir aukso nemegstu. bet jis vis tiek pakviecia uzeiti vidu nors pasikalbeti ir arbatos isgerti. Nu toks grazus tukrkas, galvoju, kodel neuzejus
Veliau paaiskejo, kad jis ne tik grazus, bet ir protingas, be to, ne nachalas ir neikyrus, kaip visi kiti. Issilavines, moka keturias kalbas, baiges ekonomika, daznai buna Kaliningrade verslo reikalais, yra buves Nidoj. Plepame apie viska, apie turkija, Lietuva, seimas. Jis pakviecia vakare susitikti. as, zinoma, sutinku, galvoju, nors su vienu turku normaliai pabendrausiu, o ne vien apie nais ais ir ai vant ju.
kai jau viska daugmaz supirkau ir pradejau mastyti apie vakara, ziuriu, kad pritrukau juodos maikutes prie savo prasmatnaus geletojo sijono. Sakau mamuliai, kad varau pirkti. mamulia dar pagaili mano pinigu, sako, maikutes visos brangios, be 10 euru nenusipirksiu. o as jai atreziau, kad as busiu ne as, jei uz penkis dolcius maikes negausiu.
mamulia, o apie maike cia rasyti, ar uz duru?
I pavakare issivyniojau i trasa pirkti lauktuviu ir as. Einu pro aukso parduotuve, o ten ziauriai simpatiskas turkas mane susistabdo ir kviecia uzeiti. as atsikalbineju, sakau, nera prasmes, nes vis tiek nieko nepirksiu, o be to ir aukso nemegstu. bet jis vis tiek pakviecia uzeiti vidu nors pasikalbeti ir arbatos isgerti. Nu toks grazus tukrkas, galvoju, kodel neuzejus

kai jau viska daugmaz supirkau ir pradejau mastyti apie vakara, ziuriu, kad pritrukau juodos maikutes prie savo prasmatnaus geletojo sijono. Sakau mamuliai, kad varau pirkti. mamulia dar pagaili mano pinigu, sako, maikutes visos brangios, be 10 euru nenusipirksiu. o as jai atreziau, kad as busiu ne as, jei uz penkis dolcius maikes negausiu.
mamulia, o apie maike cia rasyti, ar uz duru?
Smurka cia tau naujas avatar'as

QUOTE (Smurka @ 2004 08 23, 15:42) |
mamulia, o apie maike cia rasyti, ar uz duru? |
tu istisas sekso nuotykis

gali cia rasyt apie maike, bet apie pasimatyma ja apsirengus jau geriau uz duru....