QUOTE (Kuzia @ 2004 08 06, 19:43) |
Gal cia mum jau vestuviu muzikantus uzsakinet ![]() |
jeigu ka as jus visas i savo vestuves cia pakviesiu

QUOTE (mamulia @ 2004 08 06, 20:45) |
jeigu ka as jus visas i savo vestuves cia pakviesiu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu, mes nepasikiaulinsim, atvyksim

Siaip, jei jau tiesiais sviesiai, tai mane tie turkai uzkniso
Visiems smegenis sperma spaudzia, vos speju nesiot sandalus, kad nepatvarkytu
Bet reikia apie viska nuosekliai pasakoti.
tai va, kita diena po nardymo vaziavome i raftinga. Kas nezino, tai pasakysiu, jog tai irstymasis plaustais kalnu upe, kuri yra vos 9 laipsniu silumos ir i kuria visai laisvai gali is plausto iskristi. Mamulia vos ikalbejau ten vaziuoti, ji labai bijojo. Salmu niekam nedave, tik gelbejimosi liemenes ir irklus. Bet mamulia, prisiklausiusi istoriju apie tai, kaip pries pora metu raftinge Turkijoje mano drauge nuskendo, kategoriskai atsisake be salmo plaukti.
Tai va, ji atsisedo i bendra plausta salia instruktoriaus, kuris ja po to ir pakabino.
O as, kad adrenalino nepasirodytu per mazai, su tokia rusike sedau i dviviete baidare. Abi istroskusios ispudziu tiek, kad buvo paprasciausiai dzin, jog nei viena, nei kita niekada gyvenime baidaremis nesame plaukusios ir tiesiog nemokame tai daryti
Bet svarbiausia, kad abi jautemes drasiai ir tikejome, kad pavyks.
Pradzia mums buvo sunki. Pirmaji slenksti iveikeme sekmingai, o po to irklavome vietoje
Ziauriai uzknisome visa grupe, nes ji musu turejo laukti. Uzknisome tiek, kad musu baidare prie plausto prisiriso ir varem jiems uodegoj. Instruktorius jau syki netekes kantrybes mano kompanjonei suriko "ruska, griebi"!
Taip juokingai nuskambejo, vos kelniu neprisisiojau. Paskui instruktorius vidury upes visus ismete is plaustu per prievarta. Tipo, pasimaudyti. O musu laboratorija, t.y. sikna, ir taip visa laika lediniam vandeny mirko
Neilgai trukus mudvi su "ruska" perkandom irklavimo mena ir pasiprasem atrisamos. Tada jau sekesi gerai. Taciau mudviem niekaip neisejo prisisvartuoti trasos pabaigoj. Tai instruktorius mus vijosi myzdamas i kelnes, nes netoliese buvo pavojingas krioklys. Galu gale padare isvada, kad "ruska s litovskoj v odnoi baidarkie spuskatsa niemogut"
Visa kelia mus filmavo ir fotografavo. labai kokybiskos ir grazios nuotraukos isejo, bet uz viena nuplese po 3 dolerius. Dar ir filmuota medziaga labai linksmai sumontavo, taciau uz ja jau reikia pakloti 20 doleriu. Mes su mamulia nutareme tos kasetes neimti. Bet ji ziauriai krito instruktoriui i aki ir vakare su juo zygiavo i pasimatyma. Ten, kaip jau zinote, gavo pasiulyma isteketi
Sestadieni privalesime abi keliauti su juo ir jo draugeliu i diskana ir taip uzsidirbti filmuota medziaga.
Vakare buvau ziauriai pavargusi. Labai nudegiau nosi ir kelenus. Atrodau dabar taip, lyg kaimo darzus buciau ravejusi
Tai buvoa labai gera proga atfutbolinti suski, apie kuri rasiau anksciau. Be to, buvau pakviesta i pasimatyma su kabako sefu, bet jau niekur nebejau, tik miegoti.
Laukite tesinio

Bet reikia apie viska nuosekliai pasakoti.
tai va, kita diena po nardymo vaziavome i raftinga. Kas nezino, tai pasakysiu, jog tai irstymasis plaustais kalnu upe, kuri yra vos 9 laipsniu silumos ir i kuria visai laisvai gali is plausto iskristi. Mamulia vos ikalbejau ten vaziuoti, ji labai bijojo. Salmu niekam nedave, tik gelbejimosi liemenes ir irklus. Bet mamulia, prisiklausiusi istoriju apie tai, kaip pries pora metu raftinge Turkijoje mano drauge nuskendo, kategoriskai atsisake be salmo plaukti.
Tai va, ji atsisedo i bendra plausta salia instruktoriaus, kuris ja po to ir pakabino.

Pradzia mums buvo sunki. Pirmaji slenksti iveikeme sekmingai, o po to irklavome vietoje

Neilgai trukus mudvi su "ruska" perkandom irklavimo mena ir pasiprasem atrisamos. Tada jau sekesi gerai. Taciau mudviem niekaip neisejo prisisvartuoti trasos pabaigoj. Tai instruktorius mus vijosi myzdamas i kelnes, nes netoliese buvo pavojingas krioklys. Galu gale padare isvada, kad "ruska s litovskoj v odnoi baidarkie spuskatsa niemogut"

Visa kelia mus filmavo ir fotografavo. labai kokybiskos ir grazios nuotraukos isejo, bet uz viena nuplese po 3 dolerius. Dar ir filmuota medziaga labai linksmai sumontavo, taciau uz ja jau reikia pakloti 20 doleriu. Mes su mamulia nutareme tos kasetes neimti. Bet ji ziauriai krito instruktoriui i aki ir vakare su juo zygiavo i pasimatyma. Ten, kaip jau zinote, gavo pasiulyma isteketi

Vakare buvau ziauriai pavargusi. Labai nudegiau nosi ir kelenus. Atrodau dabar taip, lyg kaimo darzus buciau ravejusi

Laukite tesinio

iki!!!
QUOTE (agneklimjan @ 2004 08 06, 19:58) |
Mamulia teket gal susiruos ![]() ![]() ![]() |
as kazkaip itariu, kad ten visiems smegenis vienodai uzspaustos. O pasiulymas teket su kuo, tavo manymu susijes? Ne su spermos taskymais? Cia metodika tokia, jauna dar esi, nesupranti

QUOTE (Smurka @ 2004 08 06, 20:02) |
as kazkaip itariu, kad ten visiems smegenis vienodai uzspaustos. O pasiulymas teket su kuo, tavo manymu susijes? Ne su spermos taskymais? Cia metodika tokia, jauna dar esi, nesupranti ![]() |
Niu niu, kad ir jauna, ale isivaizduoju, kokis spaudimas turku smegenyse, kai i tooooki visooooki matoma-apciuopiama lietuviska turteli ziuri

Nugi Smurka, laukiam nesulaukiam, kada ir tave i potencialias antras zmonas irasys

Lauksim tesinio

Jus jau nepykit uz mano trigrasi... Bet kas gali paneigti galimybe, kad siuo metu, kai supermamoj saipomasi ir tu stakanu-bardaku-giuriuku, jie nesedi kartu kokiam kabake ir is sirdies nezvengia is jusu..
Turkai- jie tokie... Lipnus, gaslus, durnavoti, melagiai... Neduokit ne sudilusio skatiko uz ju kalbas.
P.S. Linkiu gero poilsio, idomiu ekskursiju
.
Turkai- jie tokie... Lipnus, gaslus, durnavoti, melagiai... Neduokit ne sudilusio skatiko uz ju kalbas.

P.S. Linkiu gero poilsio, idomiu ekskursiju