Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(svelni @ 2013 10 21, 18:04)
Idomu o dar liko Maknot lietuviskai neisleistu knygu?Ar jau cia "Rojus" paskutine jos lietuviskai isleista?

Dvi paskutinės tikrai neišleistos.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 10 21, 18:38)
Dvi paskutinės tikrai neišleistos.

tai jau lauksim turbut kokius 5 metus cia Lietuvoj....... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 10 18, 18:21)
Ir planšetė lengvesnė biggrin.gif
Key of light, key of knowledge ir key of valor. Lietuviškai irgi yra, antra knyga vadinss žinių raktas. Turiu pdf, bet eng  fainiau man skaityt.galiu dalintis. FB grupėj?

mesk pdf, pasikonvertuosim kam ko reik biggrin.gif jėga, dar knygų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 10 21, 20:16)
mesk pdf, pasikonvertuosim kam ko reik  biggrin.gif jėga, dar knygų  thumbup.gif

ok, pametėsiu vakare.

Sudorojau Keys, dabar parėjau prie sins serijos. Detektyvas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas po šimto metų. biggrin.gif Darbais, kad užsikasus buvau. Skaičiau mažai. unsure.gif

Aš ir skaityklę ir planšetę turiu. Skaičiau ir ten ir ten. Skaityklė smagiau skaitymui žinoma, nes nugi skaityklė biggrin.gif ale man žinokit ir planšetėje skaityti ne tragedija. ereaderis yra. šviesumus, lapu spalvas susitvarkai ir gerai ir ten skaityt, o ir epub kuo puikiausiai skaitosi spec ereaderyje. irnesakyk.gif aš kai skaityt noriu ( labai labai labai ) man nors ant tualetinio popieriaus parašyta būtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Paradise perkaičius aš angliškai, bet noriu ir lietuviškai turėt knygą. Apskritai reikia jau ir lietuviškai gal ką paskaityt, nes viską viską skaitau anglų kalba. pradedu skaityt lietuviškai ir nelimpa. ar vertimai negeri ar čia kas darosi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktė.: 22 spalio 2013 - 16:20
surijau per vakar pusdieni maknot Troskimu grumtynes. labai noriu Rojaus, ale kaina, kaina. jauciu reik kokiu akciju knygoms laukt.

dabar susimeciau skaityklen 50 atspalviu. skaitysiu lietuviskai, ziuresim, kas do vertimo sedevras. ir Silvia Day Atskleisk mane eilej laukia.

man kaip ir Viktei, parasyta gali but nors ant tulikinio popieriaus, as negaliu neskaityt. tik va skaitykle vel viena dalinames, vyro Kindle neberemontuojamas. labai labai svarstom, ka daryt, ar pirkt kita, ar visgi issiversim su viena. nes skaityt tai man nelabai yra kada. nebent miego saskaita, o cia ilgai nepratempsiu. po savaites kelimosi 6 ir gulimo pries vidurnakti, penktadieniais luztu nesulaukus Panoramos.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 10 22, 08:44)
ok, pametėsiu vakare.

nemetei ar aš jau apakau? hihihi.gif

O istorinių niekas nieko gero neskaitot?

N.Roberts apie Quin broliukus suskaičiau jau. Dream serija N.Roberts šiuolaikinė irgi turbūt ar ne?

Susikėliau iš FB Julia James, bet ten žiūriu svajonių romaniukai. Ir dar bijau kad bus skaityti mastau.gif Nebent maišau jau vardus unsure.gif
Atsakyti
Kur visos dingę?
Heloweeną švenčiat? lotuliukas.gif

Gal kuri turit nauja istorinį romaniuką Elizabeth Lane "The Lawman's Vow"? Prakuičiau nete niekur nėr siųstis, o aprašymas nieko visai bigsmile.gif Išseko skaitinių atsargos labai labai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 10 28, 19:04)
nemetei ar aš jau apakau? hihihi.gif

O istorinių niekas nieko gero neskaitot?

N.Roberts apie Quin broliukus suskaičiau jau. Dream serija N.Roberts šiuolaikinė irgi turbūt ar ne?

Susikėliau iš FB Julia James, bet ten žiūriu svajonių romaniukai. Ir dar bijau kad bus skaityti mastau.gif Nebent maišau jau vardus  unsure.gif

Eng sumečiau, LT pamiršau. Sumesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 10 31, 19:07)
Kur visos dingę?
Heloweeną švenčiat? lotuliukas.gif

Gal kuri turit nauja istorinį romaniuką Elizabeth Lane "The Lawman's Vow"? Prakuičiau nete niekur nėr siųstis, o aprašymas nieko visai bigsmile.gif  Išseko skaitinių atsargos labai labai  blink.gif

http://www8.zippysha...13449/file.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 11 01, 13:48)

ačiū wub.gif
Šiandien ir suskaičiau hihihi.gif

Visai patiko man šita. Lengvai suejo biggrin.gif
Dabar kai skaitymo laiko marios nežinau kiek knygų reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 11 01, 14:48)

Griebiu ir as smile.gif 4u.gif
Atsakyti