Paskutinė atspalvių knyga yra linkomanijoj. jau susiruošiau pirkti, bet nutariau patikrinti - yra

Galiu pasidalinti elektronine knyga "Atskleisk mane" Silvia Day. Jei ką sudomino, rašykit į AŽ.
Na gi išleido Svajonių knygos Maknot Rojų, 2 knygos po 30 Lt
Ir originalas toks didelis? Per tas dvi knygas 900 puslapių

QUOTE(Daina @ 2013 10 17, 10:27)
Didelis. Prilyginčiau Tobulos apimčiai.
QUOTE(Daina @ 2013 10 17, 09:27)
Na gi išleido Svajonių knygos Maknot Rojų, 2 knygos po 30 Lt

o kas čia per knyga? Koks angliškas atitkmuo?
Aš tikrai neskaičiussi, bet gal reiktų? Gera?
Man kažkuri šiuolaikinė mcNaught nepatiko. kažkaip pavadinime su piršliu ar pan. Gal šita geresnė?Tada ieškočiausi originalo ir kibtume į skaitymą

Kaupiuosiu biblioteką-už kelių sav dekretas-reikės kažkuom užsiimti

Dabar kramtau Quinų pirmą dalį. Nepasakyčiau kad jėėėzau knyga, bet tikrai įdomi. Ypač įpusėjus

Super duper nėra. Bet labai skaniai skaitosi. Dabar skaitau raktus. Pirmoj knygoj pasiekusi apgirtusios Mallory sexo sceną čiut balsu nepradėjau juoktis. O juk autobusu važiuodama skaičiau! Iš šalies turėjau gerai atrodyti bandydama su tramdyti juoką. Tokios knygos veža.
QUOTE(mikki @ 2013 10 17, 19:48)
o kas čia per knyga? Koks angliškas atitkmuo?
Paradise berods angliskai vadinasi...
na nezinau, Alma littera "Tobula sutalpino" i viena knyga beveik 700 psl., o cia "Roju" i dvi dalis isskyre

QUOTE(Simbulis @ 2013 10 17, 20:59)
Alma littera "Tobula sutalpino" i viena knyga beveik 700 psl., o cia "Roju" i dvi dalis isskyre
pelnas didesnis

QUOTE(Daina @ 2013 10 17, 21:16)

Tegyvuoja elektroninė knyga

QUOTE(Song @ 2013 10 17, 21:16)

blyn, net dirbt negaliu. Rankinuke guli skaitykle, skaityklėj įpusėta antra raktų knyga... Net susikaupti nebegaliu

jei kam įdomu, Linkomanija vėl pasipildė lietuviškomis knygomis.
Cia diskusija buvo kazkada apie skaitykles, o planseteje niekas neskaito? Jei atsisiuntus pdf programa i plansete, kazin kaip butu, juk pagal ideja irgi butu imanoma skaityti?

QUOTE(Simbulis @ 2013 10 18, 12:19)
Cia diskusija buvo kazkada apie skaitykles, o planseteje niekas neskaito?
Aš Prestigio turiu, kartais skaitau. Naudoju programą eReader Prestigio ir skaitau pdf, man juo patogiau nei epub