Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Paskutinė atspalvių knyga yra linkomanijoj. jau susiruošiau pirkti, bet nutariau patikrinti - yra biggrin.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti elektronine knyga "Atskleisk mane" Silvia Day. Jei ką sudomino, rašykit į AŽ.
Atsakyti
Na gi išleido Svajonių knygos Maknot Rojų, 2 knygos po 30 Lt doh.gif doh.gif
Ir originalas toks didelis? Per tas dvi knygas 900 puslapių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 10 17, 10:27)
Ir originalas toks didelis? Per tas dvi knygas 900 puslapių  blink.gif

Didelis. Prilyginčiau Tobulos apimčiai.
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 10 17, 09:27)
Na gi išleido Svajonių knygos Maknot Rojų, 2 knygos po 30 Lt  doh.gif  doh.gif
Ir originalas toks didelis? Per tas dvi knygas 900 puslapių  blink.gif

o kas čia per knyga? Koks angliškas atitkmuo?
Aš tikrai neskaičiussi, bet gal reiktų? Gera?
Man kažkuri šiuolaikinė mcNaught nepatiko. kažkaip pavadinime su piršliu ar pan. Gal šita geresnė?Tada ieškočiausi originalo ir kibtume į skaitymą biggrin.gif

Kaupiuosiu biblioteką-už kelių sav dekretas-reikės kažkuom užsiimti lotuliukas.gif

Dabar kramtau Quinų pirmą dalį. Nepasakyčiau kad jėėėzau knyga, bet tikrai įdomi. Ypač įpusėjus rolleyes.gif
Atsakyti
Super duper nėra. Bet labai skaniai skaitosi. Dabar skaitau raktus. Pirmoj knygoj pasiekusi apgirtusios Mallory sexo sceną čiut balsu nepradėjau juoktis. O juk autobusu važiuodama skaičiau! Iš šalies turėjau gerai atrodyti bandydama su tramdyti juoką. Tokios knygos veža.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 10 17, 19:48)
o kas čia per knyga? Koks angliškas atitkmuo?
Aš tikrai neskaičiussi, bet gal reiktų? Gera?

Paradise berods angliskai vadinasi...

na nezinau, Alma littera "Tobula sutalpino" i viena knyga beveik 700 psl., o cia "Roju" i dvi dalis isskyre g.gif gal svajones ir tobula ruosiasi perleisti?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 10 17, 20:59)
Alma littera "Tobula sutalpino" i viena knyga beveik 700 psl., o cia "Roju" i dvi dalis isskyre

pelnas didesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 10 17, 21:16)
pelnas didesnis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Stambesniu šriftu pavarė ir gavo štuką puslapių doh.gif biggrin.gif Man Paradise viena geriausių McNaught knygų wub.gif
Tegyvuoja elektroninė knyga bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 10 17, 21:16)

Tegyvuoja elektroninė knyga bis.gif

drinks_cheers.gif esate visiškai teisi kolege thumbup.gif

blyn, net dirbt negaliu. Rankinuke guli skaitykle, skaityklėj įpusėta antra raktų knyga... Net susikaupti nebegaliu umn.gif jaučiu reik kabint ant durų lentelę "netrukdyti" devil.gif

jei kam įdomu, Linkomanija vėl pasipildė lietuviškomis knygomis.
Atsakyti
Cia diskusija buvo kazkada apie skaitykles, o planseteje niekas neskaito? Jei atsisiuntus pdf programa i plansete, kazin kaip butu, juk pagal ideja irgi butu imanoma skaityti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 10 18, 12:19)
Cia diskusija buvo kazkada apie skaitykles, o planseteje niekas neskaito?

Aš Prestigio turiu, kartais skaitau. Naudoju programą eReader Prestigio ir skaitau pdf, man juo patogiau nei epub 4u.gif
Atsakyti