Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Simbulis @ 2013 10 18, 11:19)
Cia diskusija buvo kazkada apie skaitykles, o planseteje niekas neskaito? Jei atsisiuntus pdf programa i plansete, kazin kaip butu, juk pagal ideja irgi butu imanoma skaityti?  g.gif

sako su planšete akys labiau pavargsta, bet kadangi nesu bandžius, negaliu įvertinti. Bet pagal idėja žinoma galima skaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 10 18, 12:19)
Cia diskusija buvo kazkada apie skaitykles, o planseteje niekas neskaito? Jei atsisiuntus pdf programa i plansete, kazin kaip butu, juk pagal ideja irgi butu imanoma skaityti?  g.gif

As visad skaitau planshete, bet ne tik pdf knygas smile.gif taip pat ir epub. Parsisiunciau programa Aldiko ir viskas smile.gif akys nepavargsta, bent jau man rolleyes.gif
Atsakyti
Aisku, aciu. Vadinasi pirksiuos plansete biggrin.gif
Atsakyti
Aš skaičiau planšetėje, ilgai neištvėriau ir nusipirkau skaityklę. Tai du nesulyginami dalykai. Jei skaitymui, tik skaityklė.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 10 17, 18:56)
Super duper nėra. Bet labai skaniai skaitosi. Dabar skaitau raktus. Pirmoj knygoj pasiekusi apgirtusios Mallory sexo sceną čiut balsu nepradėjau juoktis. O juk autobusu važiuodama skaičiau! Iš šalies turėjau gerai atrodyti bandydama su tramdyti juoką. Tokios knygos veža.

Aš čia kažką praleidau?Kas tie Raktai?

QUOTE(Song @ 2013 10 17, 21:16)
drinks_cheers.gif Stambesniu šriftu pavarė ir gavo štuką puslapių doh.gif  biggrin.gif Man Paradise viena geriausių McNaught knygų wub.gif
Tegyvuoja elektroninė knyga bis.gif

Ar ne? Turi dalintis gal? blush2.gif

Aš lekiu Quinų pirmą dalį damušti. Vyras kašėj, vaiką prie kompo leisiu-lafaaaa hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 10 18, 18:56)

Mano rusiškos, jums netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 10 18, 17:39)
Aš skaičiau planšetėje, ilgai neištvėriau ir nusipirkau skaityklę. Tai du nesulyginami dalykai. Jei skaitymui, tik skaityklė.

Ir planšetė lengvesnė biggrin.gif

QUOTE(mikki @ 2013 10 18, 17:56)
Aš čia kažką praleidau?Kas tie Raktai?

Aš lekiu Quinų pirmą dalį damušti. Vyras kašėj, vaiką prie kompo leisiu-lafaaaa hihihi.gif

Key of light, key of knowledge ir key of valor. Lietuviškai irgi yra, antra knyga vadinss žinių raktas. Turiu pdf, bet eng fainiau man skaityt.galiu dalintis. FB grupėj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 18 spalio 2013 - 18:24
QUOTE(Isila @ 2013 10 18, 19:21)
Ir planšetė lengvesnė biggrin.gif

Nu kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 10 18, 19:07)

Ot žioplė. Norėjau parašyti skaityklė.
Atsakyti
Aš su planšete tik 1 puslapį ištvėriau perskaityti doh.gif Nesulyginami dalykai. Skaitymui tik skaityklė smile.gif O sūnus naudoja ir šachmatus žaisti .

Atsakyti
Tai va va, labI individualu smile.gif pries perkant planseta tik skaitymui, butinai reikia pabandyti! Siaip, jei tik del skaitymo, tai kazin ar vera ji pirkti, skaitykle gerokai pigiau smile.gif

Kas pasidalins naujausios J.M. knyga anglu kalba? smile.gif ten irgi 800 psl? Pamenu, kai skaiciau Tobula, tai neatrode, kad tokia ilga, norz ir 700 psl smile.gif
Atsakyti
Idomu o dar liko Maknot lietuviskai neisleistu knygu?Ar jau cia "Rojus" paskutine jos lietuviskai isleista?
Atsakyti