Beje, linkomanijoje knygu papildymas
prigriebiau J.M. Lemties pirsli, M. Cabot Plepalu karaliene ir dar kelias
nu ka, uzsilenke ir antrasis Kindle. si kart paperwhite'as. parasiau Taurei, mazu imanoma kazkokia garantija. blyn, kur nesiseka.
QUOTE(Tinka @ 2013 11 08, 16:41)
nu ka, uzsilenke ir antrasis Kindle. si kart paperwhite'as. parasiau Taurei, mazu imanoma kazkokia garantija. blyn, kur nesiseka.
QUOTE(Song @ 2013 11 08, 20:50)
neisivaizduoju. MB sako, kad kitos visgi kindle nebeimtu. nes nu blyn, net pusmecio nepanaudojom. tie lieciami ekranai visgi turi savo "navarotu". paprastoji nebut nukritus,veiktu kaip bite jauciu. zodziu, laukiu vis dar Taures reakcijos. tik nu bais idomiai, nuo ryto tyla
zinosiu kita kart, kad visgi Lietuvoj pirkt reik, tai bent realu garantija gaut kazkokia.
Ji tikrai atsakys, palauk. Gal rasit sprendimą.
QUOTE(Tinka @ 2013 11 08, 16:41)
o tu siunteisi? o kitas koks, paprastas Kindle? man jau baisu nes ir as Kindle turiu, tik mano paprastas, ne tapsnoklis.
QUOTE(mikki @ 2013 11 08, 23:24)
o tu siunteisi? o kitas koks, paprastas Kindle? man jau baisu nes ir as Kindle turiu, tik mano paprastas, ne tapsnoklis. 
siunciaus. anas buvo paprastas, tiesiog MB numete netycia ir paziro netaisomai. ir aisku nebe garantinis.
Taure atrase. potekste - jusu bedos. as padesiu. bet issiaiskinkit patys su amazonu. o kaip man aiskintis, kai prie Kindle jokio dokumento prideta nebuvo. nei saskaitos pirkimo, nieko. tas pats, kas atejus sakyt, ai zinot, pirkau, ka man daryt. mamazonas nurodo, kad garantija metams, bet tai man doku reik datai.
geriau jau buciau pirkus cia. sutaupiau vadinasi simta litu.
QUOTE(Tinka @ 2013 11 09, 14:13)
siunciaus. anas buvo paprastas, tiesiog MB numete netycia ir paziro netaisomai. ir aisku nebe garantinis.
Taure atrase. potekste - jusu bedos. as padesiu. bet issiaiskinkit patys su amazonu. o kaip man aiskintis, kai prie Kindle jokio dokumento prideta nebuvo. nei saskaitos pirkimo, nieko. tas pats, kas atejus sakyt, ai zinot, pirkau, ka man daryt. mamazonas nurodo, kad garantija metams, bet tai man doku reik datai.
nuostolis beveik 500 lt. jega ka. ir skaityt ner kaip, kas pikciausia.
O mokant per paypal ar kreditine nera galimybes issiimti mokejimo israsa ir pateikti kaip pirkimo dokumenta?
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 11 09, 16:49)
O mokant per paypal ar kreditine nera galimybes issiimti mokejimo israsa ir pateikti kaip pirkimo dokumenta?
as ne pati pirkau, per tarpininke. uztai be jos nieko padaryt negaliu, nes net datos nezinau, kada pirkta realiai.
o kad ta israsa pateikt galima bus, tai neabejoju. kai pirkau cia per pigu.lt irgi tik saskaita gavau ir suejo kaip garantija. tik, kad ivykis negarantinis buvo.
QUOTE(Tinka @ 2013 11 09, 17:54)
as ne pati pirkau, per tarpininke. uztai be jos nieko padaryt negaliu, nes net datos nezinau, kada pirkta realiai.
o kad ta israsa pateikt galima bus, tai neabejoju. kai pirkau cia per pigu.lt irgi tik saskaita gavau ir suejo kaip garantija. tik, kad ivykis negarantinis buvo.
Na ir nesiseka...
QUOTE(Tinka @ 2013 11 09, 13:13)
nuostolis beveik 500 lt. jega ka. ir skaityt ner kaip, kas pikciausia.
o tai tarpininkė neduoda dokumentų? Bent jau lai pasako kada pirkta. Juk turi ir emeilus patvirtinančius pirkima ir pan aš manau
Tinka, aš krutinčiau Taurę. Bandyk laiškuose rast kada pirkai, tegul ieško sąskaitose kada pirkta ir kreipiasi į amazoną. Negražu būtų, jei nereaguotų. Mano analogiška situacija, jei sugestų, kelčiau bangas tikrai.