Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(alijap @ 2013 09 20, 15:49)
  Jei mėgsti supernatural romance tai patiks tau labai  4u.gif  4u.gif

Labai mėgstu. Ech, dar viena adata biggrin.gif
Atsakyti
pazere vyras savo skaitykle. krito briauna ir psio, nebeisijungia. garantine dar, bet tai aisku, kad nepriklauso. klausimas tik, kur nest pataisyt. nes nu su viena dviem oj kaip negerai. Pirkau Pigu.lt, kazi verta ten bandyt bent jau? ar serviso prasme saraskino kantora bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2013 09 12, 13:14)
Mano paskutinė perskaityta knyga S. Mallery "O su ja nelengva". Visai smagiai susiskaitė. Dabar pradėjau I. Buivydaitės "Kitapus veidrodžio". Nors knyga ir įdomi, tačiau jau kuris laikas neskaitau, niekaip nepradedu toliau skaityti. Gal dėl to, kad kitų malonių rūpesčių pilna...

sveikinimai dideliausi ir nuoširdžiausi 4u.gif wub.gif

Aš perskaičiau dvi knygas iš serijos jis ją mylėjo, galvojo, kad jį apgavo, pametė, sutiko po 5 metų, keršijo, tada suprato, kad viskas buvo ne taip ir happy end'as biggrin.gif įspūdžio nepadarė.

Dar perskaičiau Roberts "Great chefs" 2 knygas - labai patiko thumbup.gif dabar skaitai Conncanon sisters antrą knygą irgi labai patinka thumbup.gif

Tinka, apie juos nieko nežinau, bet kiek tenka susidurt su garantiniais - visur šaraškino kontora doh.gif
Atsakyti
http://www.pegasas.l...;anid=3cdb52004
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2013 09 26, 10:45)

Bet ir kaina blink.gif Gerai kad antrą ir trečią dalis aš skaičiau originalą kompe hihihi.gif Kitaip bankrotas ištiktų.

Aš jau tiek įpratau prie el.knygų kad net maximoj per 30proc nesugebėjau nieko nusipirkti. Mintis buvo viena-juk galiu tokią pat gauti anglišką, nemokamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 09 27, 07:21)
Bet ir kaina  blink.gif Gerai kad antrą ir trečią dalis aš skaičiau originalą kompe hihihi.gif Kitaip bankrotas ištiktų.

Aš jau tiek įpratau prie el.knygų kad net maximoj per 30proc nesugebėjau nieko nusipirkti. Mintis buvo viena-juk galiu tokią pat gauti anglišką, nemokamai  lotuliukas.gif

Mano mintys tokios pačios. Ranka nekyla, pavartau ir nueinu.
Atsakyti
Ech o dabar reik ieškotis ką skaityti. Pabaigiau savo seriją, gerulė buvo. Net gaila kažkaip.

Reik kompe pažiūrėti ryškiai dar rasiu ko neskaičiusi rolleyes.gif Ir lauksiu kol kas pasidalins kokiom įdomybėm bigsmile.gif
Atsakyti
nu va atkasiau ir beveik suskaičiau Sarah McLean "Nine rules to break when romancing a rake". Smagi knygutė. Heroje tokia nutrūktgalvė kad kartais net baisu. Man labai patinka tokios nepatylinčios, su nuomone lotuliukas.gif Klausimas gal kas turit šios serijos antrą ir trečią knygas? blush2.gif

Aš niekaip iš istorinių negaliu išlipti doh.gif nebeatsimenu kada skaičiau šiuolaikinį. Reikėtų prie Dream man prislįsti gal. Bet taip kažkaip ir neprisiruošiu cool.gif Nieko, greit nusėsiu namie tai skaitysiu viską iš eilės, nes nebus ko veikti daugiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 30 rugsėjo 2013 - 07:52
QUOTE(mikki @ 2013 09 27, 07:21)
Bet ir kaina  blink.gif Gerai kad antrą ir trečią dalis aš skaičiau originalą kompe hihihi.gif Kitaip bankrotas ištiktų.

Aš jau tiek įpratau prie el.knygų kad net maximoj per 30proc nesugebėjau nieko nusipirkti. Mintis buvo viena-juk galiu tokią pat gauti anglišką, nemokamai  lotuliukas.gif

Sutinku, kainytė siaubina. Skaitančios e formatais ir rusų kalba turiu ir Inferno ir S.Day veikalus, ir Elčin Safarli kūrinius. Lietuviškai mažiau. Tų atspalvių kas turit pirmą ir antrą dalį gal nusikovusios pasidalintumėt perskaitymui, nes pirkt tikrai nenoriu už tokius pinigus, skaitau greit. esu Kaunietėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2013 09 30, 15:34)
Sutinku, kainytė siaubina. Skaitančios e formatais ir rusų kalba turiu ir Inferno ir S.Day veikalus, ir Elčin Safarli kūrinius. Lietuviškai mažiau. Tų atspalvių kas turit pirmą ir antrą dalį gal nusikovusios pasidalintumėt perskaitymui, nes pirkt tikrai nenoriu už tokius pinigus, skaitau greit. esu Kaunietėsmile.gif

Man pirmą popierinę paskolino, o jau paskui kablys tai antrą ir trečią skaičiau originalą skaityklėj biggrin.gif Jei reik e formato galiu dalintis mielai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 09 30, 20:19)
Man pirmą popierinę paskolino, o jau paskui kablys tai antrą ir trečią skaičiau originalą skaityklėj biggrin.gif Jei reik e formato galiu dalintis mielai  mirksiukas.gif

O trečia dalis LT kalba?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 09 30, 21:33)
O trečia dalis LT kalba?

popierinė spalį bus pardavime biggrin.gif
Atsakyti