Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(mikki @ 2013 10 01, 11:57)
popierinė spalį bus pardavime  biggrin.gif

Graži aš ir be popierinės irnesakyk.gif man reik el.formate tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 09 30, 08:50)
nu va atkasiau ir beveik suskaičiau Sarah McLean "Nine rules to break when romancing a rake". Smagi knygutė. Heroje tokia nutrūktgalvė kad kartais net baisu. Man labai patinka tokios nepatylinčios, su nuomone  lotuliukas.gif  Klausimas gal kas turit šios serijos antrą ir trečią knygas?  blush2.gif

http://www23.zippysh...15901/file.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2013 09 30, 15:34)
Sutinku, kainytė siaubina. Skaitančios e formatais ir rusų kalba turiu ir Inferno ir S.Day veikalus, ir Elčin Safarli kūrinius. Lietuviškai mažiau. Tų atspalvių kas turit pirmą ir antrą dalį gal nusikovusios pasidalintumėt perskaitymui, nes pirkt tikrai nenoriu už tokius pinigus, skaitau greit. esu Kaunietėsmile.gif

turiu rusiskai Atspalvius visus tris. jei reik dar, brukstelk AZ su meilu, permesiu.

o tai niekas daugiau rusiskai neskaito, tik as? sakiau, kai pabaigsiu visus rusiskus klodus, tada pereisiu prie anglu, ale nepanasu.

vel SEP valgau. miego saskaita.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 10 01, 21:56)
o tai niekas daugiau rusiskai neskaito, tik as? sakiau, kai pabaigsiu visus rusiskus klodus, tada pereisiu prie anglu, ale nepanasu.

Aš skaitau.

Dabar šituos varau, pasičepsėdama biggrin.gif
http://www.litmir.ne...series/?id=3699

Ir šitą labai skaniai perskaičiau
http://www.litmir.net/bd/?b=134572
Atsakyti
Aš pradėjau Quinn brothers N.Roberts. Užkabino nuo pirmų eilučių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 10 01, 12:13)

auksas wub.gif
QUOTE(Isila @ 2013 10 02, 09:16)
Aš pradėjau Quinn brothers N.Roberts. Užkabino nuo pirmų eilučių  thumbup.gif

Nu perskaičiau anotacijas, gal visai nieko sakyčiau. Noros man toli gražu ne visos knygs patinka, nors va apie raganas seriją namie laikau-gera buvo thumbup.gif Reik šitas į sąrašą įsitraukti, susiveikti ir paskui skaitysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 10 02, 10:49)
auksas  wub.gif

Nu perskaičiau anotacijas, gal visai nieko sakyčiau. Noros man toli gražu ne visos knygs patinka, nors va apie raganas seriją namie laikau-gera buvo  thumbup.gif  Reik šitas į sąrašą įsitraukti, susiveikti ir paskui skaitysiu  lotuliukas.gif

Aš pradėjau night tales ir mečiau, nekabino. O vat broliukai kitas reikalas wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, kurios pasiūlėt el variantus. Rusiškai turiu el variantą. Nežinau kodėl bet mano akys matyt baisiai konservatyvios, nuilstu aš su skaityklėm. Nu ne popierius ir baigta:) tai va ir galvoju, gal kuri turit jau nuskaičiusios pirmąsias dvi, o trečiąją medžiosiu kai bumas visas šitas apmalš. Ačiū...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 10 02, 10:16)
Aš pradėjau Quinn brothers N.Roberts. Užkabino nuo pirmų eilučių  thumbup.gif

Òooo, šitą seriją skaityti privaloma tvarka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 10 02, 15:58)
Aš pradėjau night tales ir mečiau, nekabino. O vat broliukai kitas reikalas wub.gif

QUOTE(Song @ 2013 10 02, 17:06)
Òooo, šitą seriją skaityti privaloma tvarka wub.gif

tada jau noriu. Turit dalintis gal ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 10 03, 14:36)
tada jau noriu. Turit dalintis gal ?  blush2.gif

Ir as noriu rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Vėliau įkelsiu į fb grupę. Kitu atveju až su emeilu
Atsakyti