Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

Pirmametis "bumbulas" nedidelis, bet tikiuosi, kad kitais metais žydės didesniu ax.gif

user posted image
Atsakyti
jediara graži baltukė wub.gif o man vis nepasiseka įsitaisyt visiškai baltos...pažydi ir pasirodo viduryje tokie kuokeliai su ružavu, jau galvojau, kad visiškai baltos ir nėra, o pasirodo yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 09 12, 14:20)
jediara graži baltukė wub.gif  o man vis nepasiseka įsitaisyt visiškai baltos...pažydi ir pasirodo viduryje tokie kuokeliai su ružavu, jau galvojau, kad visiškai baltos ir nėra, o pasirodo yra  thumbup.gif

Tikrai yra - auginu jau dvi veisles, tik abi dar naujokės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 12, 13:34)
auginu jau dvi veisles, tik abi dar naujokės  rolleyes.gif

Net dvi baltas bigsmile.gif vienos baltukės matau žiedus, o kita ar jau žydėjo? Kuo skiriasi vienos ir kitos žiedai?
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 12 rugsėjo 2013 - 13:06
Sveikos mergaites mirksiukas.gif Nesuprantu kas darosi. Pradejo roziazedes lapus geltonai dazyt. Susinervinau doh.gif Nesuprantu kas darosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 14 rugsėjo 2013 - 22:02
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 09 14, 23:01)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif  Nesuprantu kas darosi. Pradejo roziazedes lapus geltonai dazyt. Susinervinau  doh.gif Nesuprantu kas darosi  unsure.gif

o jos lauke ar namie?
mano visos namie tai lyg normaliai,o paprastutės lauke tai irgi lapai geltonuoja g.gif sakau gal nepatinka naktinė vėsuma,drėgnas vėsus oras g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 15, 08:21)
...sakau gal nepatinka naktinė vėsuma,drėgnas vėsus oras  g.gif

Vis tik jau rudenėlis smile.gif saulės mažai ir oras vėsesnis, jau visi augalai gelsvina lapus. Aš jau galvoju kitą savaitę,tas kurios žiemos namuose, parsinešti iš lauko. Galės dar pažydėt smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 15 rugsėjo 2013 - 07:51
QUOTE(Vidam @ 2013 09 15, 08:49)
Vis tik jau rudenėlis  smile.gif saulės mažai ir oras vėsesnis, jau visi augalai gelsvina lapus. Aš jau galvoju kitą savaitę,tas kurios žiemos namuose, parsinešti iš lauko. Galės dar pažydėt  smile.gif

aš irgi sakiau pastebėsiu orus,bet jau tikriausiai nešiu namo irgi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,pelargoniju myletojos 4u.gif

Bet kokiu grazuoliu jus auginat. Maniskes visos kompaktines,bet uzsimaniau ir kokios roziaziedes (ypac patiko tai,kaip minejot,kad jos ziedlapiu nebarsto). Sakau,gal cia lankosi alytiskes,kurios galetu parduoti/dovanoti (susitarimo reikalas biggrin.gif) koki plenciuka?

Siaip pelargonijos idealios geles man,tinginei biggrin.gif Buna,kad patingiu palieti,o jos kepa vasara istisa diena ant saules,bet nieko,gyvos smile.gif Tiesa,siemet labiau pasistengiau,todel net ir loveliuose iki pat dabar gana graziai atrodo,o pernai rugpjucio men jau buvo geda ziuret i lovelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2013 09 15, 13:47)
... Sakau,gal cia lankosi alytiskes,kurios galetu parduoti/dovanoti (susitarimo reikalas biggrin.gif) koki plenciuka?

Lankosi, lankosi... Tik pas mane paprasta raudona rožiažiedė, ne veislinė, žiedynai maži krūmai dideli.Kaip lauke, tai ot...vis vieta ne tuščia. Jei tinka, tai galiu padovanoti jau prigijusių yra gal šešios... mirksiukas.gif Pavasarį, jau gal bus kokia šakelė ir kitokių, nes jau prigijo ir pradėjo augti atžalėlės.
Va kokia pas mane, taip atrodė rugpjūčio 8 d, dabar jau prastesnė ir spalva tamsesnė, neina pagauti tikros spalvos

user posted image

Jei norit tokios, parašykit į AŽ, susitarsim kada galit ateiti smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
gal kas netycia turi sia pelargonija:
http://www.pac-elsne...zonale/standard
Elanos Rose Pactina Delicate rose pink spalva!

Buciau labai dekinga jei kas pasidalintu/parduotu/padovanotu auginuka arba bent jau informacija kur butu galima isigyti, labai dekoju 4u.gif

Vilnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 09 12, 15:01)
Net dvi baltas bigsmile.gif vienos baltukės matau žiedus, o kita ar jau žydėjo? Kuo skiriasi vienos ir kitos žiedai? 
user posted image user posted image

Gal prieš mėn. buvau įdėjusi foto ax.gif Galite peržiūrėti mano paraše ČIA 4u.gif Kaip matau, pelargojoms reikės jau atskiro albumo biggrin.gif
Atsakyti