Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

QUOTE(jediara @ 2013 09 16, 08:26)
  Kaip matau, pelargojoms reikės jau atskiro albumo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif jau daug turit, tai reikia atskiro ir dar surašykit vardus, nes jūs tai žinot, o mes mėgėjos neskiriam mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 09, 21:13)

OMG čia pelargonija?! Aš jos noriu... nu tokios. Jediara, gal įsigyt galima, žiūriu pas jus daug gėlių albumų, gal parduodat? Jau kai prireikė biggrin.gif
Atsakyti
Truputis nuotraukeleiu prasom nepeikti:)
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 09 16, 09:42)
Truputis nuotraukeleiu prasom nepeikti:)

Ką čia gali peikti, kai dar tiek daug žiedų wub.gif tik pavydėt gali...

Atsakyti
as ir taip sakau, ziedai tik dziugina, kelkit kelkit ir rodykites ka turit smile.gif
Atsakyti
O mano kvietkeliai pusę lapų baigia nubarstyt parnešus į kabarį doh.gif Prireikė balkonus atlaisvint, tai teko į kambarį parsinešt. Bet ko jos tokios nepatenkintos, taigi kambaryje šilta gera, o jos ėmė lapus geltonint verysad.gif
Atsakyti
ACIU mergaites uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 09 16, 09:15)
O mano kvietkeliai pusę lapų baigia nubarstyt parnešus į kabarį  doh.gif Prireikė balkonus atlaisvint, tai teko į kambarį parsinešt. Bet ko jos tokios nepatenkintos, taigi kambaryje šilta gera, o jos ėmė lapus geltonint  verysad.gif

Buvau rasiusi,perspejusi,kad taip buna sunešus kambarin,kad neina nei išmastyt,kas joms gali nepatikti ,rodos,taip nestipriai pakeitus aplinką.Tokriausiai adaptuosis ,išleis naujus lapus ir toliau gražiai vešes.labai jau nesunkiai nuskinto lapo vietoj isauga kitas smile.gif Benrai paėmus,laikydamas žiemą pelargonijas,įsitaisai nemažą šiukšlyną,nes jo keičia kailį.Būna išimčių,bet jos nelabai dideles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 16 rugsėjo 2013 - 10:18
labai noreciau Denise
galėčiau iškeisti i
Apple Blossom Rosebud
Red Rosebud
Millfield Gem
Ungarisk Appleblossom Rosebud
Swanland Pink
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 09 16, 10:22)
OMG čia pelargonija?! Aš jos noriu... nu tokios. Jediara, gal įsigyt galima, žiūriu pas jus daug gėlių albumų, gal parduodat? Jau kai prireikė  biggrin.gif

Taip, tai rožiažiedė Denise. Tikiuosi, kad daigelių turėsiu, nes ji viena iš užsispyrėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 16, 08:26)
  Kaip matau, pelargojoms reikės jau atskiro albumo  biggrin.gif

QUOTE(Vidam @ 2013 09 16, 08:47)
drinks_cheers.gif jau daug turit, tai reikia atskiro ir dar surašykit vardus, nes jūs tai žinot, o mes mėgėjos neskiriam  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

pas mane vyko genėjimas,gal kuri rastų ką nors sau mirksiukas.gif
Pelargonijos
Atsakyti
Pati gražiausia forumo tema 4u.gif ir ašai šiek tiek prisidėsiu blush2.gif
user posted image
user posted image

Mano pati-pačiausia Lady Gertrude tongue.gif
Atsakyti