Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(pukepuke @ 2013 09 20, 23:22)

Nebuciau del to svarko tikra, kad fainas jis, gal net nusiminciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes irgi toki svarka diedukiska turim siam rudeniui smile.gif man labai grazu rudeniui english country stilius visiems : vaikams, moterims, vyrams, dievinu tiesiog.

Varinija, kepuriukas paskutiniam derinyj labai tinka prie veiduko

Baltes mergaites derinukas topas is paskutiniu matytu
Atsakyti
lina13 ačiukas 4u.gif

SU GIMTADIENIU JŪSŲ GRAŽUOLĮ TRIMETUKĄ birthday.gif
Labai gražus smagus derinukas 4u.gif

pukepuke nesinervinti,tik nesinervinti blink.gif lotuliukas.gif (čia iš multiko...) matyt praleidau Ses Girl, o jus ne lotuliukas.gif kam nutylėjote,juk rašome savo nuomones,skonius,apibendriname kas tinka,kas gal kitaip tiktų,nieko čia baisaus nematau...juk dėl mano nuomonės nemesite to gražaus švarkiuko-dėvėkite į sveikatą,juk jums jis patinka,tai ir gerai, o mum pukuotukai thumbup.gif tik neaišku tas leliukiškas amžius iki kada ?kad su kitu nepravėpsočiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Varinija visi patiko mergytės derinukai thumbup.gif ir berniuko,o jau kelnių spalva kokia nai nai graži wub.gif

Sea Girl praleidau nemeilę jūsų pukuotukui blink.gif nono.gif
derinukas šaunus labai wub.gif ,kaip pavydu tos šilumos,oi oi biggrin.gif

ciku caku derinukas simpatiškas, šios kelnės-ne tos lotuliukas.gif kur sagytės ant klynuko ir kažkaip kitaip siūtos panašiai į apatines blush2.gif lotuliukas.gif

Maniškio be baibakų jokių lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 21, 13:30)
tik neaišku tas leliukiškas amžius iki kada ?kad su kitu nepravėpsočiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia jau pati spreskite iki kada, pukuotuku, kaip sakant, iki 150cm ugio yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O derinukas patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 09 21, 13:54)
Cia jau pati spreskite iki kada, pukuotuku, kaip sakant, iki 150cm ugio yra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O derinukas patiko 4u.gif

drinks_cheers.gif aga yra ir diedukiškų švarkų pasiūla vaikams didelė lotuliukas.gif
ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 21, 14:32)
drinks_cheers.gif   aga yra ir diedukiškų švarkų pasiūla vaikams didelė  lotuliukas.gif

Na jiems isvis amziaus cenzo nera, MB tokio labai nori, klause ko jam nenupirkau biggrin.gif Svarkas yra svarkas bigsmile.gif
O siaip juokas ima is tu diedukisku madu lotuliukas.gif Mados isvis grizta kas kazkiek laiko, kas buvo kazkada madinga, po 20 metu vel ant bangos, ko cia stebetis lotuliukas.gif Kazkada musu mociutes devejo panasius batus kaip dabar nesiojam, o diedukai svarkus kurie vel ant bangos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 rugsėjo 2013 - 13:48
QUOTE(pukepuke @ 2013 09 21, 14:37)
Na jiems isvis amziaus cenzo nera, MB tokio labai nori, klause ko jam nenupirkau biggrin.gif Svarkas yra svarkas bigsmile.gif
O siaip juokas ima is tu diedukisku madu lotuliukas.gif Mados isvis grizta kas kazkiek laiko, kas buvo kazkada madinga, po 20 metu vel ant bangos, ko cia stebetis lotuliukas.gif Kazkada musu mociutes devejo panasius batus kaip dabar nesiojam, o diedukai svarkus kurie vel ant bangos lotuliukas.gif

Tas tiesa drinks_cheers.gif ir pukuotukai gyvavo kažkada.......ir gyvuos dar ilgai ilgai...nepamirš jų nei mūsų vaikai,nei anūkai ir t.t. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 21, 14:52)
Tas tiesa   drinks_cheers.gif    ir pukuotukai gyvavo kažkada.......ir gyvuos dar ilgai ilgai...nepamirš jų nei mūsų vaikai,nei anūkai ir t.t.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tegu gyvuoja, tiesiog paklausete patarimo iki kada leliukas yra leliukas, tai mazdaug orientacijai taip nutaikiau, pagal pukuotuku dzemperiu dydzius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kad diedukai kazkada tokio tipo svarkus nesiojo man ne joks minusas, o labai normalus reiskinys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 rugsėjo 2013 - 13:59
Varinija, vilmuteeee, Sea Girl, pukepuke, lina13, Zivilka - ačiū 4u.gif smile.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 20, 19:16)
Su suniukais irgi patinka

labai smagus, o jau nuotraukėlės wub.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 09 20, 19:33)
Arkliu uzkalbetoja... smile.gif
Be savo arkliuku fotografuotis nepanoro... lotuliukas.gif

Patiko labai labai, miela, vaikiška, spalvytės labai gaivios wub.gif
Mes irgi arkliukus labai mylime smile.gif
Su arkliukais... Su žirgais... smile.gif

QUOTE(ciku_caku @ 2013 09 20, 20:01)
Pas mus dauguma kelniu "pantaloniniu" 

Oi, man žinokit neužkliuvo tie 'pantalonai', viskas normos ribose.... mirksiukas.gif

QUOTE(lina13 @ 2013 09 20, 19:38)
na o mes neturim ką parodyti nes sergam

Labai simpatiškas thumbup.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 09 20, 20:02)
Ir vidurinelio su piesinukais... lotuliukas.gif

Tobulai suderinta, labai vykęs derinukas, o ir berniukas gražus, moka ir papozuoti thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 20, 22:46)
Maniskis modistas siandien sake "va teip akinius reikia detis"

tai jie visi man atrodo šitaip dedasi, mes kiek mokom, tai vistiek apsuka taip pat drinks_cheers.gif Labai patiko šis ansambliukas, tiek spalvytės tiek ir visas 'fitingas' thumbup.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 09 21, 10:19)
Rudenelio... smile.gif

Stilinga damutė thumbup.gif

QUOTE(Zivilka @ 2013 09 21, 11:24)
mes irgi toki svarka diedukiska turim siam rudeniui smile.gif man labai grazu rudeniui english country stilius visiems : vaikams, moterims, vyrams, dievinu tiesiog.

Pasirodykit, man tai irgi gražu visokie švarkeliai, nuo lininiu iki vilnonių thumbup.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 21, 12:30)

Labai gražu, labai fainučiai batukai, nematyti man. Spalvytė berniukėliui labai labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
...į temą juoda raudona:

user posted image

user posted image

na ir dar prie sienos priremta, nes radom batukus ideliai tinkančius smile.gif

user posted image
Atsakyti
[B]PUKEPUKE aciū ,man irgi next patiko rūbeliai 4u.gif
VARINIJA ACIŪ 4u.gif su arkliuku simpatiskas ir raudonas paltukas patiko labai wub.gif bet koks grozis berniuko su zaliom kelnytem ir dryzuotu megztuku is kelių kartų grįzau paziūret wub.gif
ciku_caku aciū 4u.gif man sios paskutines kelnes ne pantalonai o fainūs treninguciai ypac į darziuką labai tinkami thumbup.gif
sea girl aciū 4u.gif koks smagus zalias ,o maikute kaip mano vaikui tiktų dabar su zuvimi biggrin.gif wub.gif
BALTE aciū 4u.gif patiko jūsų raudonas ir juodas ypac didziosios wub.gif
VILMUTEEE ACIŪ ACIŪ UZ SVEIKINIIMUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif JŪSŲ MELYNAS IRGI LABAI PATIKO wub.gif
cia mes siandien laukiam kriksto tevelių dar sirguliuodami bet vistiek vaikas saukia ieeees bus tortas biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 21 rugsėjo 2013 - 17:35
Sveikos.

Labai daug graziu derinuku wub.gif wub.gif wub.gif Kai ilgai nesilankai temoj, paskui sunku ir pakomentuoti visus. Bet bandysim komentuoti isimintiniausius. O kol kas idedam savo 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vidinis buvo toks. Ant megztuku dzinsine kisenyte ir dzinsiniai lopai ant alkuniu:
user posted image

user posted image

Pasimaivimai biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
vilmute grazus melynukas
lina-pasipuoses vaikinukas thumbup.gif
ciku caku grazu ir batai ir kepure tinka smile.gif
katee-prie juros kaip graziai ziuris su tais svarkuciais wub.gif
varinija-berniuko patiko 4u.gif
Atsakyti