Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Katee, derinukai labai labai wub.gif Is kur tie megztukai? Labai faini smile.gif

balte, graziai, ypac vyresnele su batukais wub.gif Mazei dar pabandyciau pedkelnes prie sio derinuko kokias spalvotas (pvz juodas su raudonais zirniukais), man rodos ziuretusi dar smagiau bigsmile.gif
Lina, jusu gimtadienio derinukas man labai wub.gif Vis ziurejau i tuos marskinelius, labai man jie grazus wub.gif Gimtadieniui ir as sitaip puosciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 rugsėjo 2013 - 19:36
Lara22, pukepuke - dekui 4u.gif

pukepuke, megztukai is REZERVED. Pavasario kolekcijos dar. kazkaip nupirkau ant smugio, nes isaugom savus. Ir prilipo jie labai wub.gif Aplamai kazkaip REZERVEDE paskutiniu metu vis randu ka grazaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 rugsėjo 2013 - 19:41
Na patinka mano drakoniukui drakonai... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 21 rugsėjo 2013 - 19:51
QUOTE(Varinija @ 2013 09 21, 20:47)
Na patinka mano drakoniukui drakonai... lotuliukas.gif

Grazus, bet kaip suprantu pasimatavot ir pardavet bigsmile.gif
Vaikas liudnas toks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 rugsėjo 2013 - 19:52
Lara22 aciū 4u.gif
pukepuke aciū 4u.gif 4u.gif man sios kelnytes ir sie baltinukai labiausiai patiko is next ,kelnytes irgi gyvai begalo grazios ir pasiuvimas geras ir pati medziagytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 09 21, 20:50)
Grazus, bet kaip suprantu pasimatavot ir pardavet bigsmile.gif

lotuliukas.gif ,namie perteklius drakonu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 21, 20:52)
lotuliukas.gif ,namie perteklius drakonu... mirksiukas.gif

Bet nuliudinot, ot... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2013 09 21, 20:40)
pukepuke, megztukai is REZERVED. Pavasario kolekcijos dar. kazkaip nupirkau ant smugio, nes isaugom savus. Ir prilipo jie labai wub.gif Aplamai kazkaip REZERVEDE paskutiniu metu vis randu ka grazaus.

ir man RESERVED Ppatinka,tikrai randu ten ,,perliuku''
LAAABAI GRAZUS JUSU SUNAITELIU DERINUKAI 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 09 21, 20:53)
Bet nuliudinot, ot... biggrin.gif

o kodel nuliudinau..?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 21, 20:55)
ir man RESERVED Ppatinka,tikrai randu ten ,,perliuku''
LAAABAI GRAZUS JUSU SUNAITELIU DERINUKAI 4u.gif  thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:

o  kodel nuliudinau..?... ax.gif

Nes atrodo be galo liudnas mirksiukas.gif
Atsakyti
KATEE labai gražūs megztukai ir batukai wub.gif
VARINIJA ir vel ta zalia wub.gif ir tas dryziukų bliuzoniukas kaip grazu man wub.gif
Atsakyti
lina13,vilmuteee,superiniai Jusu bernuzeliai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
balte,nerealiai grazus derinukai raudona-juoda variacija thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Smagu,kad temuteje atsirado dar kelios zavios mergytes-myletojos arkliuku ir peledziuku biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 09 21, 20:55)
Nes atrodo be galo liudnas mirksiukas.gif

lotuliukas.gif su dinozaurais skirtis nenori... mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Varinijos merginos derinukas su raudonai-juodu megztuku (kuriam rankoves istampytos biggrin.gif ) labai patiko thumbup.gif Su roziniu sijonuku derinukas irgi liux!. Ir su raudonu paltuku ir skrybele thumbup.gif
Vidurinelio derinukas su dryzuotu megztuku ir salotinem kelnytem thumbup.gif patiko thumbup.gif

Sea Girl kaimetux thumbup.gif Botai superiniai thumbup.gif O paskutinis su apverstais akiniais is vis be zodziu wub.gif Nes spalvos skanios, vasariskos wub.gif

pukepuke - Evitos su taskuotom pedkelnem, dzinsiniu sijonuku ir suvarstomais ilgais batais - kazkas tooookio! wub.gif
Egiuko labai labai patiko derinukas su dryzuotu bliuzoniuku ir dzinsiukais (boulinge) thumbup.gif

lina13 - jusu abu derinukai labai mieli wub.gif

baltes megrginu paskutiniai juodai-raudoni deriniai labai labai wub.gif

lina13, Varinija - dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 rugsėjo 2013 - 20:09