d
Man atrodo, kad autorius paklausė ankstensių patarimų ir paklausė tiesiai šviesiai. Jie jau mylisi apsikabinę dabar arba autorius gavo neigiamą atsakymą, sužinojo priežastis ir labai liūdi...
Ilgokai jau nerašo kaip ir kas pas jį...
Sveiki ištikimi padėjėjai bei patarėjai,
Teko daug dirbti, neturėjau kada prisėsti prie interneto, o vakare jau tiesiog norėjosi gerai pamiegoti ir nuo visko pailsėti todėl nedadaviau ir nepapasakojau jokių žinių. Jei jau kas pasikeis, jei bus kažkokių nuosprendžių ir netikėtumų, tikrai būsit pirmi kas sužinos, ir tikrai papasakosiu kuo visas šitas cirkas užsibaigė. Visgi bendravot su manimi sunkiausiu metu.
Deja nusprendžiau pas ją nevažiuoti ir nieko nesiaiškinti. Esmė tokia kad aš žinau kuo tas pokalbis prasidės ir kuo jis užsibaigs. Aš atvyskiu, ji nustebs, sakysiu pakalbam , sakys ok. Kai klausiu kad pasakytų man tiesiai šviesiai ji man nieko nepasakys. Vieninteliai žodžiai bus nežinau aš dar nežinau ką pati galvoju ir taip toliau. Todėl bergždžias reikalas susitikti, ir tik man susijaudinti dėl to kai pamatysiu ją.
Užuot to aš vakar nusprendžiau paskutinį kartą jai parašyti. Parašiau jog noriu sužinoti ar tu man dar jauti meilę ir myli mane kaip vaikiną (ne draugą ne iš gailesčio ir pns) ir ar tie tavo svarstymai nėra tiesiog pretekstas vilkinti laiką ir po to vistiek atsisveikinti. Nes jei yra taip, tada prašau skiriamės mano iniaciatyva ir baigiam šitą paradą. Atsakė jog jai labai sunku. Kad dabar ji jaučia kitokius jausmus, tačiau vistiek mane myli kaip vaikiną ir pasiilgo manęs. Tačiau dar nelaikas spręsti, dar per daug klaustukų. Parašė jog nesijaudink ir nesikankink. Atsakiau :
9:12
Ai nedemonstruok to gailescio ,man jo nereikia
jei as tau asmeniskai rupiu kaip vaikinas tada ok,bet prasau man cia gailescio nerodyti, nesu kazkoks vargselis, ir ismaldos nereikalauju.
9:13pm
Nedemonstruoju, man rupi...
Tada pasakiau kad man jau irgi visko gana. Kad laikas eina ir pradedu suprasti jog ateis laikas kai gyvensiu be tavęs. Kad man gana rašyti ir domėtis tavimi kad ir kaip tau malonu būtų. Kad nuo šiol jei norėsi ,pati mane susirasi ir perlipus per savo nesamones man pati parašysi ir pasidomėsi. Ir pasakiau iki. Vsio viskas.
Žodžiu pradedu ant jos pykti. Pradedu nuoširdžiai pykti. Dabar ne tiek gaila kiek pykstu. Todėl sakiau nerašysiu nelysiu ir tegu užsiknisa po grabais savo, jei nenori nereikia, pati gailėsis kad tokią košę užvirė...
Manau, kad šis merginos sprendimas jai pats sunkiausias gyvenime. Yra ir daugiau forume istorijų iš serijos nebejaučiu to, ką turėčiau, bet palikt nedrįstų. Buvo labai gražiai suformuluota mintis, aš taip nemoku, bet esmė tokia: be proto sunku palikti visa širdimi tave mylintį žmogų dėl nieko. Vien todėl, kad jausmai baigėsi. Kai jį pažįsti, žinai kaip priverstum kentėti ir pan. Taip sakant nubausti be kaltės.
Žinoma, gal aš klystu, ir mergina pertraukos panoro dėl visai kitos priežasties - pvz. pastojo, o vaiko nenori. Visgi, taip besisaugant, pagal statistiką, pastoja 1 iš 4 moterų. O gal atsirado jausmai kitam vyrui.
Ištiesų taip. Jai tai pats sunkiausias sprendimas gyvenime. Va ta mintis ir yra beveik atspindinti mano situaciją, jai gaila mane palikti, ji pati to nenori nes žino kad nebebus niekada to kas buvo, ir kad su manimi galėtų turėti viską ko norėdavo anksčiau, tačiau ant kitos rankos kaba tai kad mane palikdama gaus tą savo laisvę, nepriklausomybę, norą daryti ką nori, būti niekam neatsakingam. Tuo labiau kad ji myli mane, pasiilgsta. Tačiau delsia ir sprendžia kas gyvenime svarbiau. Ko labiau norėtų.
Dėl pastojimo tikrai nemanau. Būtų ji man bent kažką užsiminusi. Ir šeip jau kelis kartus esame tikrinęsi anksčiau tai ji dažnai papanikuodavo, todėl žinau jog jei jau kas būtų tai tikrai pirmas sužinočiau.
visiems zinomas populiarus posakis cia labai tinka... jeigu myli - paleisk, jei tau skirta - gris, jei negris - vadinasi, ne tavo. Sedek ramiai ir viskas, jokie " karsti" ar "salti" pokalbiai nepades. Ne tu, o ji uzvire sita kose, tegu ji ir sprendzia. Jei kas - ji zino tavo adresa, darboviete, telefono numeri, susiras tave lengvai jei prireiks. Jei jau taip myli, viskas , ka gali padaryti - tai laukti jos, kol kas neieskoti kitos.
Dabar taip ir darysiu. Jei nori ir myli kaip sako - norės ir sugrįš. Nemyli ir nenori - tai ir man tokio žmogaus nereikia. Kam man būti su kažkuo kas manęs nemyli?
Taip ne aš čia viską užviriau ir ne aš turiu srėbti. Kadangi pati viską užvedė tai tegu ir sprendžia. Jei jau mano jog jai reikia svarstyti, tai tegu svarsto, tegu geriau nusprendžia vienaip arba kitaip. Abiems bus geriau. Jei nuspręs kad ne, tai ok sėkmės Tau, tik paskui nesigailėk kai jau norėsi ramumo, artumo, ir tokio žmogaus su kuriuo jautiesi nešiojama ant rankų. O šiais laikais mažai vyrų ir vaikinų kurie laisvi, ir atitinka visus merginos poreikius, ir dėl kurių taip stengiasi. Iš didesnio pažystamų rato žinau

Geresni vaikinai, rimtesni, jau senai užimti.
O jei nuspręs taip, tai manau tik sustiprins mūsų santykius, ir bent jau žinosime ko norime iš gyvenimo. Kadangi aš jau žinau, nuo tada žinos ir ji. Bus abiems paprasčiau visko siekti. Žodžiu tegu laikas parodo ar skirti mes ar ne vienas kitam.
O tu galvoje perkratyk kas būdavo iniciatorius kalbų, pvz. apie ateitį, namus, vaikus ir pan. Galbūt bus sunku dabar atrinkti, bet tai kažką parodytų. Ar ji kada pati prabildavo apie tai? Ar tik linksėdavo daugiau kai tu planuoji, tik tuomet pritardavo?
Hm. Tai jei jau taip neiškenti, tai važiuok ir reikalauk, kad pasakytų, kas yra. Nesąmonės čia kažkokios gaunasi, ne over, niekieno reikalas, užbaigti susidėlioti. Nors nesi vyras, bet 3,5 metų dalinotės sielomis, kūnais, tai priklauso tuomet normalus paaiškinimas. Tik negali to klausti klūpėdamas, dejuodamas, meškiuką laikydamas ar pan. Nuvažiuoji ir klausi šaltai, pasakai, kad iš viso esi durniaus vietoje, nes net nežinai priežasties dėl ko esi vakanr, užvakar, šiandien atstumtas.
Tokių kalbų buvo šimtai. 60procentų mano, 40 procentų jos iniciatyva. Pati dažnai užsimindavo ,,Ar pagalvoji kokie gražūs mūsų vaikučiai bus?" Arba ,,Šiaip kai planuosim vestuves tai tikrai nedarysim giminių gyrdimo ir darysim kultūringas vestuves" nu ir pns. Aširgi užsimindavau, paklausdavau o kokių tu norėtum? Kokius vardus duotum? Tokios temos niekada mūsų neblaškė ir visada būdavo maloniai aptarinėdamos.
Dėl antro dalyko jau atsakiau viršuje.
Lauksiu Jūsų visų pastebėjimų ir nuomonių. Malonu kai žmonės geranoriškai viskuo pasidalina. Dėkui Jums