Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(AnaMari @ 2013 09 12, 21:39)
Ale rimtai, Pliuske, kiek jum nedaug jau iku susitimo bigsmile.gif  wub.gif As gal ka prazioplinau, bet paklausiu blush2.gif CP nusjmato ar patu? ax.gif

Dar neaisku, kita savaite suzinosiu smile.gif Bet siaip gydytoja sake, kad abu leliai zemyn galvytem ir galiu pati gimdyti, tai zesim kaip cia bus rolleyes.gif
Atsakyti
Dovi, sveikinu mamaite! spartuole tu! ramiu nakteliu su sunaiteliu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oplia, Jonas lb grazus vardas, trumpas, aiskus.

AnaMari, kokie pas tave variantai?
Atsakyti
Dovi, kuo didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif :4u:grazaus jum augimo 4u.gif
Byrat paneles po truputuka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na bet ir naktele wacko.gif Vakare pradejo abieju ranku riesus sukt ir taip nemaloniai, kad uzmigt negalejau niekaip doh.gif Paskui pilva ir nugara pradejo maust, vienu metu jau visai nejuokinga pasidare. Dabar lyg ir normaliai viskas g.gif

Jolantulia, laikom kumštukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 13, 08:00)
Labas rytas 4u.gif

Na bet ir naktele wacko.gif Vakare pradejo abieju ranku riesus sukt ir taip nemaloniai, kad uzmigt negalejau niekaip doh.gif  Paskui pilva ir nugara pradejo maust, vienu metu jau visai nejuokinga pasidare. Dabar lyg ir normaliai viskas g.gif

Jolantulia, laikom kumštukus wub.gif

varksiuke 4u.gif ar susitaikei su mb? gal del to ,kad nervuojiesi labai del to taip susuko rankas ir maude pilvuka? susitaikykit pamatysi kaip viskas pageres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 09 13, 10:09)
varksiuke  4u.gif  ar susitaikei su mb? gal del to ,kad nervuojiesi labai del to taip susuko rankas ir maude pilvuka? susitaikykit pamatysi kaip viskas pageres 4u.gif

Daugmaz lotuliukas.gif Nea, rankas tai turbut del oro, o pilva tai net nezinau del ko doh.gif

Kaip tu jauties?
Atsakyti
Dovi, sveikinu susilaukus bernužėlio drinks_cheers.gif

Oplia, aš pritariu daugumai, Jonas puikus vardas, na man gal jis patinka todėl, kad mano tėtis yra Jonas, o Joninės visada švenčiamos su maršais lotuliukas.gif

Pliuške, tu antra, o aš po tavęs smile.gif oho kaip laikas eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 12, 15:24)
Sveiki,  nakti po 5 nubėgo vandenys.  O po 6:39 užgimė sūnelis.  Išstūmiau per 5 min beveik neplyšau smile.gif 3912 g 54cm smile.gif  anamari tau baliončikas. Bum gerus vaistus rekomendavo smile.gif

Sveikiname 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Dovi,sveikinu su sūnumi wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš pasidariau praėjusią savaitę tyrimus, tik šiandien atsiėmiau rezultatus ir sužinojau, kad IgG - 300 (norma34), teigiamas rezultatas(kaip suprsntu ir kiek internete radau info, igG teigiamas rodo,kad aš esu persirgusi toksoplasmoze,turiu antikūnių), igM 0,4, kai norma iki 0,9,kaip suprantu rodo,kad atkyvios toksoplazmonėd nėra. Ar teisingai supratau? Gal kas iš jūsų darė toksiplasmozės tyrimą ir turėjo igG teigiamą, o igM neigiamą? Tikiuosi,kad viskas bus gerai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 12, 15:24)
Sveiki,  nakti po 5 nubėgo vandenys.  O po 6:39 užgimė sūnelis.  Išstūmiau per 5 min beveik neplyšau smile.gif 3912 g 54cm smile.gif 

Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 09 12, 16:29)
  Egk wub.gif , kaip tau sekasi maitinti? kaip menesiukas greitai praejo  blink.gif
Turbut nelabai turi laiko parasineti, nes pradingai, man kazkaip jau ir neramu darytis pradejo, ar viskas oki pas tave?

Gali buti, kad musu mergytes skirs net vienas menesis  biggrin.gif , ryt mano paskutine gimdymo diena smile.gif

Ačiū, pienuko užtenka, maitinu pati. O mergytė irgi gana rami, bet kai atsiranda koks laisvas pusvalandis tai stengiuosi pamiegoti blush2.gif Priauginėja jau ir svorio, šiaip viskas gerai lyg ir ax.gif Net pas mamytes neprisiregistravau, nes laiko tai nerasta, bet to šiek tiek bijau ir to, kad pradėsiu viską sau derinti ir pergyventi, kad mano to nedaro, tas ir anas kitaip doh.gif Laikausi gyd nurodymų ir stengiuosi per daug nesigilinti, juk vis tik mes neišnešiotukai skaitomės, o dar po ligos.

Gal tikrai mūsų mergytės skirsis lygiai mėnsiu? mirksiukas.gif
Lauksiu tavo žinių, bet tu paskubėk 4u.gif

Žiūriu AnaMari sąrašėlyje jau kiek po mūsų gimusių bernužėlių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 12, 19:39)
Caramelle, avataras wub.gif  wub.gif  wub.gif Cia gal tavo abu aukseliai?
Aciuks 4u.gif Nea, cia ne mano aukseliai. Bet ta mergaiciuke tokia panasi man i manaja pasirode, tai ir uzsidejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 09 13, 13:54)
Gal kas iš jūsų darė toksiplasmozės tyrimą ir turėjo igG teigiamą, o igM neigiamą?  Tikiuosi,kad viskas bus gerai g.gif  4u.gif

Pas mane tiek toksoplazmozės, tiek citomegalo tyrimai IgG yra teigiami - bet jie tik parod, kad kažkada seniai šiomis ligomis persirgau ir imunitetą kūdikis greičiausiai jau turės. Nėstumo metu pavojinga tik kai IgM yra teigiami.
Atsakyti