QUOTE(darbstuoliai @ 2013 09 13, 12:23)
QUOTE(Kamile_xx @ 2013 09 13, 15:11)
Pas mane tiek toksoplazmozės, tiek citomegalo tyrimai IgG yra teigiami - bet jie tik parod, kad kažkada seniai šiomis ligomis persirgau ir imunitetą kūdikis greičiausiai jau turės. Nėstumo metu pavojinga tik kai IgM yra teigiami.
Ačiū už atsakymą. Dar skambinau savo ginekologei,tai patvirtino,kad svarbu tik IgM, o ne IgG. Citomegalo nedariau,bet dabar galvoju,kad pasidarysiu.
P.S. Šiandien popiet vėl skauda kažkur aukštai tarp kelių šonkaulių,tikiuosi,kad praeis. Vėjas tikrai neperpūtė,nes lauke jau pusę savaitėls nebuvau
labas mergaites
mergaites kokius pirkotes paketus po gimdymo naudoti?
buvau ketvirtadieni TA sveriam 2200gr.buvau su mb tai veiduka parode 4 D ar kaip ten vadinasi,bet taip nusisukes ,nenorejo rodytis
matesi tik puse veiduko,nes su rankytemis uzsidenges veiduka buvo,bet vistiek labai grazus bus
pasiemau pazyma is gydytojo,pirmadieni dar skrisim pailseti ,kai grisiu bus like tik lygiai 30 d. vakar pradejau jau viska lygintis,tai snd kazkaip pabaigti turiu, darbelio daug snd bus
del varduku kalejot,mes tai viena turim,na tiksliau as turiu
visa nestuma pilvuka tuo varduku vadinu,tai tikiuos mb neapsigalvos ir neprades priestarauti ,nes man jis labai labai
mergaites kokius pirkotes paketus po gimdymo naudoti?
buvau ketvirtadieni TA sveriam 2200gr.buvau su mb tai veiduka parode 4 D ar kaip ten vadinasi,bet taip nusisukes ,nenorejo rodytis
Nėštuliukės, kurių panašus terminas kaip ir mano (AnaMari, Myciute) norejau paklausti, ar kiekviena diena ir nakti jauciate leliuko judesius. Man atrodo, kad pries kelias savaites lyg ir stipresni buvo, dabar tai dazniau lyg koks pakrapstymas ar burbulo sprogimas viduje, o ne spyris

Vilte, as tai vaistineje tokius didelius emiau, net nepamenu pavadinimo, bet paemiau 5 ir pritrukau, nes viena iosidejau, kai vandenys pradejo begti, o paskui 6 savaites dar buvo poreikis nesioti, aisku ne tuos didziausius, bet bent jau man min kokiu 10 reikejo po gimdymo.
Vilte, as tai vaistineje tokius didelius emiau, net nepamenu pavadinimo, bet paemiau 5 ir pritrukau, nes viena iosidejau, kai vandenys pradejo begti, o paskui 6 savaites dar buvo poreikis nesioti, aisku ne tuos didziausius, bet bent jau man min kokiu 10 reikejo po gimdymo.
QUOTE(oplia5 @ 2013 09 14, 12:16)
Nėštuliukės, kurių panašus terminas kaip ir mano (AnaMari, Myciute) norejau paklausti, ar kiekviena diena ir nakti jauciate leliuko judesius. Man atrodo, kad pries kelias savaites lyg ir stipresni buvo, dabar tai dazniau lyg koks pakrapstymas ar burbulo sprogimas viduje, o ne spyris

Maniškis šiandien irgi snaudžia, matyt oras toks
O nepadeda tau šalto / karšto išgėrimas, šokoladas?
QUOTE(vilte-kns @ 2013 09 14, 11:54)
Pirmiausia su gera TA tave vajei vajei kokie dideli jau esat
O as vaistinej nusipirkau 2 vnt tena kelnaiciu, jas apsimoviau vienas po gimdymo, kad nereiktu su taispaklotais ju buti, kazkaip ir pries MB jaukiau, antras jau paguldyta i palata, dar kokiom 5h nes kazkaip pradzioja ziaurus tas kraujopludis.
Po to ilgai suti su jomis nerekomenduojama nes blogiau visokie ten siuvimai tarpvietes gyja.
http://www.hiperfarm...1101-90138e9121
Dar sekanciom 2 parom kuo puikiausiai uzteko 2 tinkliniu kelnaiciu ir 10 vn pakuotes iklotu po gimdymo
http://www.assorti.l...o-gimdymo-10vnt
Stai jau siandiena nuo ryto jau visai neblogai tai naudoju jau paprastus dieninius iklotus, nes teplioja nedaugiau nei per mmm
Papildyta:
QUOTE(oplia5 @ 2013 09 14, 12:16)

Zinai as panasiai jauciausi kaip tu. Pirmiausia nors dukryte pajutau gal 15-16 sav suneli pirmakart gal tik 20 sav ir jusdavau labai retai ir visai kitaip nei dukryte, nessi spirdavo tai neapsiriksi jau, o tas tik judedavo ai galvodavau kazin cia spyre ar zarnos , gal tik nuo 30 sav ramybe pajutau nes pradejo jau kaip uz tevyne makaluotis
Oplia, na man irgi ne visad vienodai juda, pabandyk rimtai sokolado uzvalgyt, salto ko nors. O gal pasisuko lelius kitaip, jei labai neramu, gal tada apsilankyk pas gydytoja
vilte, su gera TA
O kur skrisit? 
Papildyta:
Dovi, kaip tu, kaip maziukas?
vilte, su gera TA
Papildyta:
Dovi, kaip tu, kaip maziukas?
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 14, 19:12)
Sunelis su staktom iseit norejo tai pamate siandiena kad raktikaulis luzes
O seip antras galas jau beveik gerai tik (.) (.) jau ziauriai skauda - atsirado pieno DAAAAAUUUG nespeja isvalgyt tai ujjj skauda
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 14, 20:03)
Sunelis su staktom iseit norejo tai pamate siandiena kad raktikaulis luzes
- nebeisleido musu namucio
Laikys dabar dar kelias dienas.
O seip antras galas jau beveik gerai tik (.) (.) jau ziauriai skauda - atsirado pieno DAAAAAUUUG nespeja isvalgyt tai ujjj skauda
ruosiuos eit i kolidoriu pardavinet 
Jezau, vargsiukas
Eik, daryk bizni, mamuliuk
dovi raktikaulis luzes ,nes didelis sunelis gime? aciu labai tau mamuk uz info ,sveikit greciau
anamari i sicilija
ryt einu i susitikima su gyd.pas kuri zadu, noreciau gimdyti
anamari i sicilija
ryt einu i susitikima su gyd.pas kuri zadu, noreciau gimdyti
Sveikos
Doovi, vajej vargsiukas tavo burbulis
Palauks tie namai dar prisibusi
Na man panasiai kaip Doovi, kazkaip iskart po sio gimdymo zymiai maziau kraujuoju, o ir siuvimas ibrozdinimo jau kaip ir sugijes. Man tik gal daugiau visko prireike, nes kazkaip megstu daznai keisti
Zodziu pirma diena daugiausiai kraujuoji6 anktra trecia jau maziau, o po to kaip per mm kai uztenka paprastu iklotu,
Mum zinokit dabar kaip saltas dusas, sekancia diena kai grizom namo abu su MB susirgom, sianakt ir dukryte sukarsciavo, labai tikiuos, kad sunelis nesusirgs.......
Ner jegu visiskai, kaulus lauzo ai ka cia sneket, o rupintis ir lakstyt reikia
Doovi, vajej vargsiukas tavo burbulis
Na man panasiai kaip Doovi, kazkaip iskart po sio gimdymo zymiai maziau kraujuoju, o ir siuvimas ibrozdinimo jau kaip ir sugijes. Man tik gal daugiau visko prireike, nes kazkaip megstu daznai keisti
Mum zinokit dabar kaip saltas dusas, sekancia diena kai grizom namo abu su MB susirgom, sianakt ir dukryte sukarsciavo, labai tikiuos, kad sunelis nesusirgs.......
Uzbegau prisiduoti
14.09.13 nakti po 2 20 gime musu "mazulka", 4326 gr, 53 cm ilgio
Mes jau namie, mazyle kol kas labai rami, as neplysau ir nereikejo kirpti
Gimdziau 14 valandu, tai esu pavargus, gimdymo istorija parasysiu veliau
Visoms