Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

Rasau trecia karta doh.gif

Pliuske, kiek zinau, dazniausia dvynuku svoriai skiriasi ir nemazai, o gal dar ismatavo blogai g.gif Nepergyvenk stipriai, svarbu, kad stebes 4u.gif

Bum, dar ir kaip reikia israsyt, nes zodziai mano nepadeda. Indaploves as neturiu, visad kalnai indu, o jis maksimum koki sauksta isplauna katrais zinodamas, kokios pas mane dideles problemos su ranku oda. Ai, liudna ir tiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 11, 16:35)
Bum, dar ir kaip reikia israsyt, nes zodziai mano nepadeda. Indaploves as neturiu, visad kalnai indu, o jis maksimum koki sauksta isplauna katrais zinodamas, kokios pas mane dideles problemos su ranku oda. Ai, liudna ir tiek verysad.gif

Man tai pagerėjo situacija kai vieną kartą išleidau jį 'pasižmonėti', o po to paskambinau, grįžęs rado abu žliumbiančius skirtinguose kambariuose hihihi.gif Nuo tol retai palieka mus vienus, kai tik gali grįžta, kartais mane vieną išleidžia, jei norą pareiškiu tai be problemų biggrin.gif O dėl lankstymosi tai sakiau kad pilvas kietėja, tai be problemų perėmė tuos darbus
Atsakyti
Zinok, tik labai trumpam padeda tokios alia manipuliacijos doh.gif O paskui viskas grizta, guli kompa apsikabines ir klausineja, kas man pasidare, ko tokia pikta doh.gifI]
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 11, 17:24)
Zinok, tik labai trumpam padeda tokios alia manipuliacijos doh.gif O paskui viskas grizta, guli kompa apsikabines ir klausineja, kas man pasidare, ko tokia pikta doh.gifI]

uzjauciu 4u.gif as tai jei maniskis uzsimirsta, greit primenu kokia galiu but bjauri blush2.gif padeda man labai, ryte pusryciauja jie dviese, as dar lovoj vartaus ar i dusa nueinu, vakar daznai uzmigdo, nu migdom mes kazkaip komandiskai, kas dantis valo, pizama rengia, kas piena pasildo :-) nakti tik kai kuicias po savo lovyte dazniausiai as girdziu, tai atsikeliu uzklot, bet jei bna trecias kartas koks, ar jau pradeda verkslent, tai zadinu SB ir atsinesa ji i musu lova.

Siandien ejom pazymos del darzo, tai uztaikem ant 18men skiepo... Neramus buvo vakare, o pries miega teko Ibuprofeno sugirdyt, nes uzkaito visas, isiverke, nieksip nenurimo kol uzmigo.

Laikykis AnaMari!Kazkaip vistiek bandyk kalbetis ir suminkstint vyrui sirdi, kad tau daugiau padetu.
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2013 09 11, 22:03)
Laikykis AnaMari!Kazkaip vistiek bandyk kalbetis ir suminkstint vyrui sirdi, kad tau daugiau padetu.

Ech, kaip paskaitau, net paciai nesitiki, kad vyrai gali tokie rupestingi but doh.gif
O mes galutinai susipykom, nebeistveriau, pareiskiau, kad jis galetu daugiau su vaiku but, o jis man - tu siedi namie ir nieko nedarai verysad.gif Kai tik pasuskundziu, kad pilva labiau tempia ar ka, tai tas man atgal, kad jam galva kojas ar dar koki gala skauda. Bandau laikytis, bet ziauriai pikta...

O jus jau issirinkot savo mazylei varduka? ax.gif
Atsakyti
anamari as su tavimi 4u.gif
laikykis brangioji,tikriausia dar ir hormonai savo duoda prie visu pavargimu musu ir pan. nes as irgi istisai ziezula buvaa,bet va nesenai jau pasidariau geresne lotuliukas.gif kazkaip praejo visi pykciai ir nepatenkintos nuotaikos,kazkaip buvo uzvalde bloga nuotaika,nuo kurios visi kentedavo sad.gif gal hormonai nebesokineja taip doh.gif
as tai su mb buvau irgi nekarta stipriai susipykus del maziuko prieziuros ir t.t., bet pasakau viska supykus,parekiu tada jis kazkaip stengiasi pasitaisyti ir dabar isvis labai ziuri manes ir maziuko,tai aciu D kad susiprotejo
as tai buvau isvaziavus pailseti su maziuku savaitelei,tada su mb atskirai pabuvom,kazkaip pasiilgom viens kito ir visi reikalai pagerejo i gera
tad laikykis ir butinai graziai pakalbek,pasakyk kaip jautiesi,kad sunku ir t.t. nes turi jis zinoti kaip tu jautiesi ,tikiu,kad supras tave ir pades tau labiau 4u.gif
Atsakyti
Ana Mari, neturim dar vardo. Kadangi ilgai nezinojom kas bus, tai nelabai ir galvojau. Dabar norisi, kad ir prie brolio vardo deretu kazkiek. Nors tikriausiai nebutinai. Abu mano vyrai kunigaiksciu vardus turi tongue.gif Berniukui butinai norejau triskiemenio vardo, nes pavarde trumpa ir ne visi vardai gerai skamba. O mergaitei gal kaip tik trumpo noreciau, nors lb patiko Auguste , bet ziuriu gana populiarus vardas, daug kas ypac rugpjuti gimusiems vaikams duoda, tai nebezinau ax.gif
Atsakyti
vilte, aciu uz palaikyma, tikiuosi praeis tas piktumas, bet kolkas tai dar negaliu susitaikyt doh.gif

Myciute, grazus vardas, tik gal tikrai daznas, bet kitaverus, jei patinka, tai koks skirtumas ax.gif

Kur kitos nestukes? g.gif
Atsakyti
Levandai sveikinimai, nors jau ir pavėluoti šiek tiek 4u.gif

jolantulia, Dovi nu jūs ir duodat, turėjom maždaug vienu metu gimdyti, jolantulia tai dar šiek tiek anksčiau, o dabar 13 d jos tik į ligoninę varo, o mums jau mėnuo bus ryt doh.gif

pliuske, viskas bus gerai, nebedaug liko iki susitikimo ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 12, 09:41)
vilte, aciu uz palaikyma, tikiuosi praeis tas piktumas, bet kolkas tai dar negaliu susitaikyt doh.gif

Myciute, grazus vardas, tik gal tikrai daznas, bet kitaverus, jei patinka, tai koks skirtumas ax.gif

As turiu ir kita varda susigalvojusi, manau nera labai daznas, trumpas, lietuviskas :-) tai saugosiu ji kol lelyte isvys si pasauli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 12, 09:41)

O jūs AnaMari vardelį broliukui jau renkate?
Mes tai sesytei buvome su vyru sugalvoję, o broliukui kažkaip sunku išrinkti. Vyras nori kad būtų paprastas, tarptautinis, o aš labiau norėčiau kokio negirdėto. Kažkaip su berniukų vardais man sunku verysad.gif Galvojau Jonas, bet kad viena pažįstama sukritikavo, jog labai jau senovinis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2013 09 12, 14:42)
O jūs AnaMari vardelį broliukui jau renkate?
Mes tai sesytei buvome su vyru sugalvoję, o broliukui kažkaip sunku išrinkti. Vyras nori kad būtų paprastas, tarptautinis, o aš labiau norėčiau kokio negirdėto. Kažkaip su berniukų vardais man sunku  verysad.gif Galvojau Jonas, bet kad viena pažįstama sukritikavo, jog labai jau senovinis  blink.gif

Tai kad ir mums sunku su tais vardais ax.gif O Jonas, kodel gi ne, labai grazus tvirtas vardas mazam vaikinukui thumbup.gif
Atsakyti