Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(vilte-kns @ 2013 09 14, 11:54)
buvau ketvirtadieni TA sveriam 2200gr.buvau su mb tai veiduka parode 4 D ar kaip ten vadinasi,bet taip nusisukes ,nenorejo rodytis biggrin.gif

Su gera TA 4u.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 14, 20:03)
Sunelis su staktom iseit norejo tai pamate siandiena kad raktikaulis luzes  unsure.gif  - nebeisleido musu namucio  verysad.gif Laikys dabar dar kelias dienas.

blink.gif Siaubas.. Sveikatytes ir sveikit greiciau! 4u.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 09 14, 22:48)
Uzbegau prisiduoti  4u.gif 
14.09.13 nakti po 2 20 gime musu "mazulka", 4326 gr, 53 cm ilgio  tongue.gif
Mes jau namie, mazyle kol kas labai rami, as neplysau ir nereikejo kirpti smile.gif
Gimdziau 14 valandu, tai esu pavargus, gimdymo istorija parasysiu veliau  smile.gif
Visoms  nestuke.gif  dideliausi linkejimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinimai kuo didziausi!!! O jau mergyte kokia didzke bigsmile.gif Smagu, kad viskas praejo gerai. thumbup.gif Linkiu kuo greiciau atsigauti mirksiukas.gif

Jolantulia pagimde, dabar mano eile blink.gif
Tiesa, mergytes kurios pagimde, sakykit kiek reikia isideti tu bodziu visokiu, kiek ju reikes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 14 rugsėjo 2013 - 22:30
jolantulia wau mergyte kokia dicke bigsmile.gif saunuole mamyte,kad tokia didele dukryte pagimde ,stiprekit ir aukit dideles wub.gif

levanda sveikatytes jums 4u.gif mano maziukui irgi slogyte,bet tokia,kad net miegot negali,baisu baisu,tai isivaizduoju koks jums pragaras kai visi trys sergat,aciu D ,kad bent mazasis princas sveikutis,dar karta sveikatytes jums wub.gif

anamri kaip tu laiakaisi? ar mb atvedei i prota?

as jau pagaliau susidejau tase ,tai taip ramu dabar wub.gif pirma karta kai gimdziau susidejau dvi tases,dabar antra karta gavosi viena tase lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jolantulia, oho kokia mazulka bigsmile.gif wub.gif Sveikinimai jums didziausi!!! 4u.gif Laukiam istorijos bigsmile.gif

Levanda, vargsai jus, sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pliuske, dabar jau lauksim ziniu is taves biggrin.gif
Del bodziuku, tai as ju buvau isidejus 3 vnt 56 dydzio ir 3 62, bet kai mano maziukas atpylinejo tulzim, tai buvo mazoka, bet siaip tai turetu uztekt mirksiukas.gif

vilte, aciu, kad klausi ax.gif Vakar kazkaip daznai pilvas susitraukinejo, jau buvau issigandus, bet pamiegojus viskas praejo smile.gif
Zinai, nemanau, kad tie vyrai taip greitai pasikeicia lotuliukas.gif Gal ir skiria daugiau demesio, vakar, kaip pamate, kad man tas pilvas kieteja, tai neprasomas pats nuejo vaika uzmigdyt ir lova paklojo ir t.t. biggrin.gif

Atsakyti
✿ Mūsų mamytės ✿

2010:
*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:
Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia
2012:
Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU
2013:
Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera, Caramelle*, egk,red_tiddler, Levanda81,
Dovi2003
, jolantulia

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

PliuskeDU spalio 4d.
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė -
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d.
Myciute - sausio 5d
oplia5 - sausio 9d
NAZARA-DU - sausio 17d.
angeliukkkeee -
kufuke - vasario 26d.
Pepe/ilgakojine - kovo 2d.
Beila - kovo 8d.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 14, 20:55)
Jezau, vargsiukas unsure.gif O tai kaip ten tas gijimas pas tokius maziukus? unsure.gif Turbut skauda jam...

Na ten kremzlytes pas juos. Kai nezinai kad luzes tai aisku skauda labiau nes imi nepasaugai. Bet dabar prisuktas, su grafkem prisegtas, paristas, tai jau ramesnis ir nebetiek įsiklykia. Atsisakem sverimu, nes per juos nurenginejo o jam gi skausmas verysad.gif seip pas mazucius kremzliukai tai jie greit gi gyja, sake uzsides kremzlinis randas per 4-5 d ir leis jau namo.

QUOTE(vilte-kns @ 2013 09 14, 21:12)
dovi raktikaulis luzes ,nes didelis sunelis gime? aciu labai tau mamuk uz info ,sveikit greciau 4u.gif

Didumas kaip zinia ne faktorius. Tiesiog isstumimo metu kai iseina galvyte biski reikia nestumt, jie persisuka. O gavos taip kad kai lindo galvyte as per daug stumtelejau, jis per greit smuktelejo jai islindus ir nors po to pralaukiau bet jau to smuktelejimo metu taip nutiko. Na cia jau traukini sustabdyt sunku, taip jau isejo ax.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 14, 21:29)

Mum zinokit dabar kaip saltas dusas, sekancia diena kai grizom namo abu su MB susirgom, sianakt ir dukryte sukarsciavo, labai tikiuos, kad sunelis nesusirgs.......  verysad.gif  Ner jegu visiskai, kaulus lauzo ai ka cia sneket, o rupintis ir lakstyt reikia  verysad.gif

Vajie, laikykis, reikia tiketis kad spes antikuniu gaut is taves (.) ir nesusirgs ... O tu sveik ir saugokis. As mat spejau iki gimdymo prasisirgt, gal ir gerai. Tau daug sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes jau namie, mazyle kol kas labai rami, as neplysau ir nereikejo kirpti smile.gif
Gimdziau 14 valandu, tai esu pavargus, gimdymo istorija parasysiu veliau  smile.gif

Laukiau laukiau is taves ziniu ir sulaukiau smile.gif Nu saunuole mamyte tokio didumo i sveika, na kaip gerai tikra saunuole 4u.gif Cia lt tikriausiai jau butu CP uzplanave ir padare nes pirmas vaikas virs 4 kg biggrin.gif Super šaunuole tu , DIDELI DIDELIAUSI SVEIKINIMAI, dabar tik ta pienuko atsiradima isgyvent o toliau jau eisis kaip per sviesta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kokia didelė tavo dukrytė lyginant su mano doh.gif Visu kg ir dar 300 gr doh.gif Vysimės ax.gif
Tai vis tik į 13 d. nebespėjot? mirksiukas.gif
Pienuko užtenka?

QUOTE(pliuske @ 2013 09 14, 23:29)
Tiesa, mergytes kurios pagimde, sakykit kiek reikia isideti tu bodziu visokiu, kiek ju reikes?  g.gif

Tik nepamažink. Tavo kaip du tai tikriausiai irgi nebus labai dideli, tikriausiai todėl kartais man prabėgdavo truputį pro kraštą, tos kojytės tokios plonos, o perrengt reikia.
Dabar lauksim tavo susitikimo 4u.gif

Dovi, tavo mažiukui 4u.gif Greičiau sveikit ir į namučius flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 09 14, 23:29)
Tiesa, mergytes kurios pagimde, sakykit kiek reikia isideti tu bodziu visokiu, kiek ju reikes?  g.gif

Na pienas atsiranda pirmakartem geriausiu atveju i trecios dienos pabaiga kai jau ir paleidzia, tai praktiskai uztektu ir poros komplektuku jei ne bodziuku tai virsutiniu nes jie tai rankoves paciulpia, tai krauja jiems ima , na po poros dienu kaip jau ir galma pakeist. Bet dar viena atsargai tai manau tikrai reiktu maza ka. Tai 3 komplektai optimalus variantas, nors jei CP ir 5 dienas busit gal deciaus 4 vnt nes na atsiras pienas atpils, maza dar kuris apsiusios (maniskis jau MB apslapino biggrin.gif ) sakau saunulois kad ne save biggrin.gif
Atsakyti
a. pasiėmiau daugiau rūbelių tiek su dukryte, tiek su sūneliu. Nors gulėjau 3 dienas ligoninėj. Tai apsisioja ( ypač su sūneliu nes dar neįvaldžiau kaip pampį uždėt, tai atpila... ), o šiaip kasdien vistiek reikia keisti, nes paprakaituoja gi. Aš įsidėjau kokius 5vnt. pakeitimui ir visus sunaudojau. Čia neskačiuju kombinezono išeinant iš igoninės rolleyes.gif
Atsakyti
as tai su pirmu isidejau 3 komplektukus ir man uzteko pilnai,kazkaip nebuvo kad perbegtu ar atpiltu ar suslaptu gal del to ir neprireike labai daug drabuziuku,su antru isidejau 4 komplektukus,manau per daug,bet jau tase sukrauta ,nebeisimsiu biggrin.gif

levanda kaip ligoniukai ?ar sveikstat? ar maziukas ramus?
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 09 15, 11:05)
as tai su pirmu isidejau 3 komplektukus ir man uzteko pilnai,kazkaip nebuvo kad perbegtu ar atpiltu ar suslaptu gal del to ir neprireike labai daug drabuziuku,su antru isidejau 4 komplektukus,manau per daug,bet jau tase sukrauta ,nebeisimsiu biggrin.gif

levanda kaip ligoniukai ?ar sveikstat? ar maziukas ramus?

Ačiū, šiandien jau geriau 4u.gif Dukrytei naktį buvo nedidelė temp. tai nebenumušinėjau. Gal išsikapstys per parą kaip visada... Aš tik dar sulaužyta jaučiuos... Gal imunitetas man pasilpęs nes per šį nėštumą visokios bėdos man su sveikata, o šiaip buvau iš itin retai sergančių... O mažiukas labai ramus wub.gif Miega labai daug, dukrytų jau mus ant kojų statė tokio amžiaus smile.gif Tik papinukas didelis. Atsimenu dukrytė per 5-10min pasiurbdavo ir gana guli soti, o sūnelis visai kitoks. Patraukia, pažindžia, pasnaudžia, vėl patraukia, ir taip kokį pusvalandį, valandą. Tikiuosi sutumpės tas maitinimo laikas, nes kitaip kai vyras išeis į darbą man bus nekas biggrin.gif
Atsakyti
Dekui mergytes, einu idesiu daugiau rubeliu smile.gif
O gal kas zino ar yra Kauno klinikose mokamu palatu iki gimdymo guleti. Ar tik po gimdymo galima pasiimti mokama? g.gif
Atsakyti

Sveikiname mamyte su dukrytės gimimu 4u.gif Kažkaip galvojau, kad antrakart greičiau viskas, o čia net 14 val. blink.gif blink.gif blink.gif

Oi, aš kaip dar toli nėštukių eilėje, net po Myciutės ax.gif
Atsakyti