Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(pliuske @ 2013 09 15, 11:42)
Dekui mergytes, einu idesiu daugiau rubeliu  smile.gif
O gal kas zino ar yra Kauno klinikose mokamu palatu iki gimdymo guleti. Ar tik po gimdymo galima pasiimti mokama?  g.gif

pliuske ne nera iki gimdymo mokamu,mokama palata gali gauti tik po gimdymo,mb nueis kai pagimdysi ir irasyti i eile ,tegul eina ta pacia diena pasiteirauti del palatos

levanda greit ir tu atsistatysi,svarbu kad maziukas neuzsikrete ir kad ramutis 4u.gif
pamenu manasis tai zinok rgi papinukas buvo,istisai (.) reikalalaudavo,gal del to kad soskes nedaviau ,neisivaizduoju kodel,bet ir priaugom mes pirmus du menesius po 1kg,tai ziurek ir jus usiauginsit kilograma jai taip maitinsites biggrin.gif o tavo didzioji eina i darzeli?kas tau pades kai mb iseis i darba,liksi su dviem maziukais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 15 rugsėjo 2013 - 13:12
Oi nepasveikinau Jolantules doh.gif SVEIKINU LABAI LABAI PAGALIAU SUSITIKUS SU DUKRYTE wub.gif Ramių naktelių jums 4u.gif

Vilte, niekas nepadės, bandysiu viena suktis, gal neišprotėsiu unsure.gif Dukrytė darželio negavo, bet labai ir negrūdau jos ten, tegu dar pabūna su mumis, tegu ligų nepartempia broliui, man rolleyes.gif Nusipirkom dabar visgi vežimą pametinukams, tai nusiteikus namie nesėdėt biggrin.gif

Doovi, na kaip dukrytė reagavo į broliuką?
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 09 15, 14:11)
pliuske ne nera iki gimdymo mokamu,mokama palata gali gauti tik po gimdymo,mb nueis kai pagimdysi ir irasyti i eile  ,tegul eina ta pacia diena pasiteirauti del palatos

nu va.. Norejau ir iki gimdymo komfortiskai pagulet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 09 15, 14:34)
nu va.. Norejau ir iki gimdymo komfortiskai pagulet  biggrin.gif

pliuske svarbiausia gauti palata po gimdymo 4u.gif
levanda saunuole tu ,kad taip gerai nusiteikusi du maziukus vienu metu priziureti,man paciai tai neimanoma misija butu,nes mano O toks mamyciukas pasidare,kad i toleta be jo negaliu nueiti,tai ka kalbeti kai man reiks pamaitinti ar pervistyti maziuka,o jisai lips ant manes,sakes man butu,neisaikytu nervai mano ir taip sipnoki jau pasidare biggrin.gif visada galvojau ,kad kanrybes pas mane yra labai dug ,bet po sio nestumo ir O oziuku ,kazkaip ji labai sumazejusi doh.gif
Atsakyti
Levanda, pasikartosiu, bet dar karta sveikatos tavo seimynai ir tau 4u.gif

Dovi, tavo mazulikui irgi greiciau pasveikt 4u.gif

O man pradejo daznokai kietet pilvukas, eisiu treciadieni pas gydytoja unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 14, 20:03)
Sunelis su staktom iseit norejo tai pamate siandiena kad raktikaulis luzes 

Vajei, vargšas mažiukas unsure.gif Linkiu kad taisyklingai ten viskas sugytų 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 14, 21:29)
Mum zinokit dabar kaip saltas dusas, sekancia diena kai grizom namo abu su MB susirgom, sianakt ir dukryte sukarsciavo, labai tikiuos, kad sunelis nesusirgs.......  verysad.gif  Ner jegu visiskai, kaulus lauzo ai ka cia sneket, o rupintis ir lakstyt reikia

Nesekas, kažkokią bacilą pasigavot, sveikit 4u.gif O sūnelis tikiu kad atsilaikys, juk iš tavęs antibacilas gauna

QUOTE(jolantulia @ 2013 09 14, 22:48)
  14.09.13 nakti po 2 20 gime musu "mazulka", 4326 gr, 53 cm ilgio  tongue.gif
Mes jau namie, mazyle kol kas labai rami, as neplysau ir nereikejo kirpti smile.gif
Gimdziau 14 valandu, tai esu pavargus, gimdymo istorija parasysiu veliau 

Sveikinimai thumbup.gif
Pasidarbavai iš peties, mamyte, šaunuolė, nors ilgai bet svarbu su itin sėkminga pabaiga thumbup.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 09 15, 08:50)
Del bodziuku, tai as ju buvau isidejus 3 vnt 56 dydzio ir 3 62, bet kai mano maziukas atpylinejo tulzim, tai buvo mazoka, bet siaip tai turetu uztekt

Zinai, nemanau, kad tie vyrai taip greitai pasikeicia lotuliukas.gif Gal ir skiria daugiau demesio, vakar, kaip pamate, kad man tas pilvas kieteja, tai neprasomas pats nuejo vaika uzmigdyt ir lova paklojo ir t.t.

Aš tai jau nepamenu kiek ko buvau pasiėmusi biggrin.gif Dabar pagalvojus vėl reiks iš naujo galvot kaip čia ką reiks daryti, ką rengti ir pan - visai atmintis pakriko, atrodo taip seniai viskas buvo doh.gif

Nu va, šaunuolis. Nepatiki jis mat kai sakai, reik kad kūnas akivaizdžiai parodytų jog pavargai

QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 15, 12:12)
Tik papinukas didelis. Atsimenu dukrytė per 5-10min pasiurbdavo ir gana guli soti, o sūnelis visai kitoks. Patraukia, pažindžia, pasnaudžia, vėl patraukia, ir taip kokį pusvalandį, valandą. Tikiuosi sutumpės tas maitinimo laikas, nes kitaip kai vyras išeis į darbą man bus nekas 

Maniškis irgi ilgai siurbdavo, po pusvalandį kaip minimum. Tai nepaguosiu, taip visada ir maitinomės, nu bent pusmetį tai tikrai.. Bet gal pas mane pieno nebuvo daug, gal dėl to, gal tavo išsitreniruos ir greičiau pasisotins biggrin.gif Svarbiausia kad daug miega - čia tai super bigsmile.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 09 15, 17:33)
levanda saunuole tu ,kad taip gerai nusiteikusi du maziukus vienu metu priziureti,man paciai tai neimanoma misija butu,nes mano O toks mamyciukas pasidare,kad i toleta be jo negaliu nueiti,tai ka kalbeti kai man reiks pamaitinti ar pervistyti maziuka,o jisai lips ant manes,sakes man butu,neisaikytu nervai mano ir taip sipnoki jau pasidare biggrin.gif visada galvojau ,kad kanrybes pas mane yra labai dug ,bet po sio nestumo ir O oziuku ,kazkaip ji labai sumazejusi

O ką planuoji daryt? Į darželį vest ar auklę samdyt? Maniškis irgi nepateko į darželį, o jis irgi labai nesavarankiškas, pats košės nevalgo blush2.gif Galvoju kaip čia reiks..

QUOTE(AnaMari @ 2013 09 15, 22:23)
O man pradejo daznokai kietet pilvukas, eisiu treciadieni pas gydytoja unsure.gif

Gal magnio pagerk iki to trečiadienio unsure.gif
Atsakyti
Sveikinimai didziausi, Jolantulia:4u: 4u.gif 4u.gif Nu bet nieko sau mazyle, sakyciau, cia jau diduke pas jus:) Ramiu jum dieneliu ir nakteliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 15 rugsėjo 2013 - 22:59
bum mes aukle turim senai
labai ji padeda man ,be jos neisivaizduoju kas butu
planuojam savaji i darzeli vesti nuo kito rudenio,bus jau didelis vyrukas smile.gif
bum o kaip pati jautiesi?pilvukas jau didelis?

snd. buvom susitike su gyd.pas kuri gimdysiu tai susitarem ,kad negimdysiu iki 10.10d.,nes jo lt nebus,tai reiks sedet kojas suglaudus lotuliukas.gif gydytojas prisimine mus,tai taip ant sirdies gera pasidare,nes si karta bijau daug daugiau nei pirmaji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 09 15, 23:59)
bum mes aukle turim senai
labai ji padeda man ,be jos neisivaizduoju kas butu
planuojam savaji i darzeli vesti nuo kito rudenio,bus jau didelis vyrukas smile.gif
bum o kaip pati jautiesi?pilvukas jau didelis?

snd. buvom susitike su gyd.pas kuri gimdysiu tai susitarem ,kad negimdysiu iki  10.10d.,nes jo lt nebus,tai  reiks sedet kojas suglaudus lotuliukas.gif  gydytojas prisimine mus,tai taip ant sirdies gera pasidare,nes si karta bijau daug daugiau nei pirmaji blush2.gif

A, tai ja nebėr klausimų jum kaip darysit. Aš tai galvoju į privatų darželį gal vest pusei dienos kai link 2 m bus g.gif Ir savarankiškumo įgytų

Mano pilvas vizualiai neatrodo labai didelis, bet pati jau jaučiuosi labai nėščia biggrin.gif Jau nueiti iki parko ir atgal nemažas iššūkis, neįsivaizduoju kaip bus paskutinį mėnesį doh.gif Sėdėsiu namie ištisai turbūt, vaikas lauko nematys..

O dėl ko bijai labiau nei pirmąjį? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

bum, as irgi kazkaip labai daug vaiksciot jau negaliu, o pilvas irgi nera didelis, kas toliau bus doh.gif
Lauksiu dabar treciadienio, tikiuosi iki to laiko nesuries unsure.gif

vilte, tai jau maziau menesio liko, neilgai tau kojas liko spaust biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos mamytės,

Dovi, linkiu greičiau pasveikti tavo mažuliui smile.gif

Jolantulia, sveikinimai susilaukus dukrytės, sėkmės auginant 4u.gif

o aš su klausimėliu: gal kuriai yra buvę, kad atsirado žalsvos išskyros iš makšties, jų nedaug, niekas neskauda. Kažin kas tai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 09 16, 09:05)
o aš su klausimėliu: gal kuriai yra buvę, kad atsirado žalsvos išskyros iš makšties, jų nedaug, niekas neskauda. Kažin kas tai? doh.gif

Zinok, man tai, klausiau gydytojo,. paziurejo ir pasake, kad nieko blogo nemato ir taip gali buti nestumo metu ax.gif Ir isvis tu isskyru nestumo metu paprastai visada daugiau.
Atsakyti