Sveikos,
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 14, 20:03)
Sunelis su staktom iseit norejo tai pamate siandiena kad raktikaulis luzes
Vajei, vargšas mažiukas

Linkiu kad taisyklingai ten viskas sugytų
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 14, 21:29)
Mum zinokit dabar kaip saltas dusas, sekancia diena kai grizom namo abu su MB susirgom, sianakt ir dukryte sukarsciavo, labai tikiuos, kad sunelis nesusirgs.......

Ner jegu visiskai, kaulus lauzo ai ka cia sneket, o rupintis ir lakstyt reikia
Nesekas, kažkokią bacilą pasigavot, sveikit

O sūnelis tikiu kad atsilaikys, juk iš tavęs antibacilas gauna
QUOTE(jolantulia @ 2013 09 14, 22:48)
14.09.13 nakti po 2 20 gime musu "mazulka", 4326 gr, 53 cm ilgio
Mes jau namie, mazyle kol kas labai rami, as neplysau ir nereikejo kirpti

Gimdziau 14 valandu, tai esu pavargus, gimdymo istorija parasysiu veliau
Sveikinimai
Pasidarbavai iš peties, mamyte, šaunuolė, nors ilgai bet svarbu su itin sėkminga pabaiga
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 15, 08:50)
Del bodziuku, tai as ju buvau isidejus 3 vnt 56 dydzio ir 3 62, bet kai mano maziukas atpylinejo tulzim, tai buvo mazoka, bet siaip tai turetu uztekt
Zinai, nemanau, kad tie vyrai taip greitai pasikeicia

Gal ir skiria daugiau demesio, vakar, kaip pamate, kad man tas pilvas kieteja, tai neprasomas pats nuejo vaika uzmigdyt ir lova paklojo ir t.t.
Aš tai jau nepamenu kiek ko buvau pasiėmusi

Dabar pagalvojus vėl reiks iš naujo galvot kaip čia ką reiks daryti, ką rengti ir pan - visai atmintis pakriko, atrodo taip seniai viskas buvo
Nu va, šaunuolis. Nepatiki jis mat kai sakai, reik kad kūnas akivaizdžiai parodytų jog pavargai
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 15, 12:12)
Tik papinukas didelis. Atsimenu dukrytė per 5-10min pasiurbdavo ir gana guli soti, o sūnelis visai kitoks. Patraukia, pažindžia, pasnaudžia, vėl patraukia, ir taip kokį pusvalandį, valandą. Tikiuosi sutumpės tas maitinimo laikas, nes kitaip kai vyras išeis į darbą man bus nekas
Maniškis irgi ilgai siurbdavo, po pusvalandį kaip minimum. Tai nepaguosiu, taip visada ir maitinomės, nu bent pusmetį tai tikrai.. Bet gal pas mane pieno nebuvo daug, gal dėl to, gal tavo išsitreniruos ir greičiau pasisotins

Svarbiausia kad daug miega - čia tai super
QUOTE(vilte-kns @ 2013 09 15, 17:33)
levanda saunuole tu ,kad taip gerai nusiteikusi du maziukus vienu metu priziureti,man paciai tai neimanoma misija butu,nes mano O toks mamyciukas pasidare,kad i toleta be jo negaliu nueiti,tai ka kalbeti kai man reiks pamaitinti ar pervistyti maziuka,o jisai lips ant manes,sakes man butu,neisaikytu nervai mano ir taip sipnoki jau pasidare

visada galvojau ,kad kanrybes pas mane yra labai dug ,bet po sio nestumo ir O oziuku ,kazkaip ji labai sumazejusi
O ką planuoji daryt? Į darželį vest ar auklę samdyt? Maniškis irgi nepateko į darželį, o jis irgi labai nesavarankiškas, pats košės nevalgo

Galvoju kaip čia reiks..
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 15, 22:23)
O man pradejo daznokai kietet pilvukas, eisiu treciadieni pas gydytoja
Gal magnio pagerk iki to trečiadienio