Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(AnaMari @ 2013 09 19, 09:44)
Zinok, nieko nesake, netneklausiau, nes pagal gydytoju veidus matau, kad padetis tikrai rimta. Sunu seneliai i Druskininkus issiveze, zinau, kad jis ten bus puikiai priziurimas, bet vistiek sirdele sopa unsure.gif

Oplia, kufuke, aciu uz palaikyma wub.gif

Isivaizduoju,kad sirdele tampos.Nu bet nieko dabar nepadarysi,reikia rupintis maziausiuoju,jam dar stipriai per anksti gimti.....
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 09 19, 10:45)
Isivaizduoju,kad sirdele tampos.Nu bet nieko dabar nepadarysi,reikia rupintis maziausiuoju,jam dar stipriai per anksti gimti.....

Vienintelis dalykas, kad turiu gera nuojauta, kadviskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 19, 11:16)
Vienintelis dalykas, kad turiu gera nuojauta, kadviskas bus gerai  smile.gif

Vadinas bus gerai.As kai gulejau su gresianciu is kazkur turejau isitikinima,kad viskas bus gerai.Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 09 19, 11:48)
Vadinas bus gerai.As kai gulejau su gresianciu is kazkur turejau isitikinima,kad viskas bus gerai.Laikykis  4u.gif

Laikausi dar biggrin.gif

Kaip jus ten laikotes? lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 19, 12:53)

Kaip jus ten laikotes? lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Ko taip juokinga ? biggrin.gif ir taves tas pats laukia neuzilgo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 19, 08:43)
Stengiuos saugot, o ka tau dare? Man siandien pasake, kad be diklofenako zvakuciu ir kazkokios miksturos daugiau nieko negali skirt, nes kraujas geras, slapimas irgi, nu zodziu doh.gif

Na man jokiu zvakuciu nesiule, bet paskyre visiskai gulima rezima, JOKIO kilnojimo ir dar subrandino vaikuciui plauciukus, jei neduok Dievuli...

O ar nepadilgcioja kaklo? Tau echoskopu matavo jo ilgi tikiuosi?
Atsakyti
AnaMari, vaje, saugok save! dabar tikrai vyras turės neišsisukinėti,o tau daug padėti rolleyes.gif Kiek laiko laikys?

Dovi, kaip jūs laikotės? kaip sesė gyvena?
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2013 09 19, 14:01)
Ko taip juokinga  ? biggrin.gif ir taves tas pats laukia neuzilgo  tongue.gif

drinks_cheers.gif Tai jau tikrai biggrin.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 09 19, 14:41)
Na man jokiu zvakuciu nesiule, bet paskyre visiskai gulima rezima, JOKIO kilnojimo ir dar subrandino vaikuciui plauciukus, jei neduok Dievuli...

oho kaip laikas eina, dukrytei jau 8 mėnesiukai! Kaip gal jau lengviau nors kiek? Nepamenu ar turi auklę?
Atsakyti
Ana Mari 4u.gif laikykis kojas suspaudus, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 09 19, 15:01)
Ko taip juokinga  ? biggrin.gif ir taves tas pats laukia neuzilgo  tongue.gif

Zinok, visai netycia man tas smailas uzssidejo blush2.gif
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 09 19, 15:41)

Aisku, o ilgai gulejai? ax.gif

Tai kad nedilgcioja, tik kad sumedeja pivas ir tik, na kartais nugaros apacia kazkiek pamaudzia.
Taip, matavo echoskopu, tai nestuma priziurintis gydytojas primatavo 0,9 cm, gydytoja priimamajame 1,3, o siandie is ryto 1,1, tai sako, kad mazejimo tendencijos nemato ir bent tai gerai smile.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 19, 16:27)
AnaMari, vaje, saugok save! dabar tikrai vyras turės neišsisukinėti,o tau daug padėti  rolleyes.gif  Kiek laiko laikys?

Na jau dabar nera kur jam suktis jau biggrin.gif Zinok, kolkas neklausiau, bet manau kokia savaiciuke tikrai smile.gif
QUOTE(Myciute @ 2013 09 19, 16:49)
Ana Mari  4u.gif  laikykis kojas suspaudus, viskas bus gerai  4u.gif

Aciu wub.gif

Atsakyti
Ana Mari, saugojau save iki pat nestumo galo, kaklelis nesikeite iki pat 38 sav. 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 19, 16:27)
oho kaip laikas eina, dukrytei jau 8 mėnesiukai! Kaip gal jau lengviau nors kiek? Nepamenu ar turi auklę?

Jo, greitai laikas bega, ypac kada kitu vaikai auga biggrin.gif
Man, kai mazylei sukako 6 men., labia palengvejo, ji pradejo sedeti, dabar jau sliauzioja visur, zaidzia viena, kaifas namie wub.gif Aukles neturiu, bet radau kita iseiti - kaimyne priziuri keleta vaikuciu savo name. Idealiausias variantas man, bent jau kol kas (nors lanko dar tik 3 sav.), iki to laiko ,,kariavau'' viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 09 19, 20:00)
Ana Mari, saugojau save iki pat nestumo galo, kaklelis nesikeite iki pat 38 sav.  4u.gif

Jo, greitai laikas bega, ypac kada kitu vaikai auga  biggrin.gif
Man, kai mazylei sukako 6 men., labia palengvejo, ji pradejo sedeti, dabar jau sliauzioja visur, zaidzia viena, kaifas namie  wub.gif Aukles neturiu, bet radau kita iseiti - kaimyne priziuri keleta vaikuciu savo name. Idealiausias variantas man, bent jau kol kas (nors lanko dar tik 3 sav.), iki to laiko ,,kariavau'' viena  biggrin.gif

Guliu, kiek imanoma, tikiuosi, kad pagimdysiu laiku smile.gif

Na tu nama didvyre thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 09 19, 19:00)
Ana Mari, saugojau save iki pat nestumo galo, kaklelis nesikeite iki pat 38 sav.  4u.gif
Jo, greitai laikas bega, ypac kada kitu vaikai auga  biggrin.gif
Man, kai mazylei sukako 6 men., labia palengvejo, ji pradejo sedeti, dabar jau sliauzioja visur, zaidzia viena, kaifas namie  wub.gif Aukles neturiu, bet radau kita iseiti - kaimyne priziuri keleta vaikuciu savo name. Idealiausias variantas man, bent jau kol kas (nors lanko dar tik 3 sav.), iki to laiko ,,kariavau'' viena  biggrin.gif

Na tikrai didvyrė bigsmile.gif Aš ir planuoju be auklės suktis viena. Niekas neateis net valandai man padėti. Visi tik pirštą sukioja man ir kaip susitarę kartoja bus sunku, be auklės neapsieisi. Nervina jau. Žinoma, kad sunku. Nors ir vyras dar yra ir daug padeda. Jau šiek tiek apsipratome su nauju gyventoju, bet save raminu, kad kai vyras išeis dar labiau apsiprasim unsure.gif Šiek tiek nuraminai mane, visiems sakau, kad įmanoma du vaikus auginti, žinau sunku, bet įmanoma. Dukrytė kiek pamenu nebuvo rami? Mūsų broliukas kolkas ramus, bet va dukrytė nelabai... Jai nuo nuotaikos ar nuo būsenos labai priklauso kokia visą dieną bus. Su ja gal nelabai lengva...
Atsakyti