Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 15, 14:53)

Doovi, na kaip dukrytė reagavo į broliuką?

Sunku dar pasakyt, nes katen ateina aplankyt, pabuna 20 min. Rytoj prasides issyžukiai nes rodos jau prakalbo apie vaziavima namo biggrin.gif

O kaip taviske? ar pavydi papuka kai duodi? kai nesioji? uoj ir laukiu ir bijau smile.gif

Atsakyti
Dovi, Levandut, tai isduokit, kaip broliukus pavadinsite? smile.gif

O maniskis ppradejo vel stipriau spurdeti, tai dabar vel ramybe ir laime atejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 16, 10:26)
Sunku dar pasakyt, nes katen ateina aplankyt, pabuna 20 min. Rytoj prasides issyžukiai nes rodos jau prakalbo apie vaziavima namo  biggrin.gif

O kaip taviske? ar pavydi papuka kai duodi? kai nesioji? uoj ir laukiu ir bijau smile.gif

Oi mum tai tikroji situacija neatsiskleidė ligoninėj, o vat grįžus namo doh.gif Seneliai tiek prilepino, kad susišnekėt neįmanoma... Kapryzna, kojom tik trepsi, vrkia, rėkia vos ne ištisai... Sūnelis išvis lafaaa... su vienu vaiku nėr ką veikt smile.gif dabar suprantu kai sakydavo man tai.. Ištisai dėmesio nori, tai ten ją vesk, tai ten, tai dą duok, tai aną ir pabandyk neduoti - koncertai ilgiausi. Dabar dar kai ligoniai, tai išvis nei iš namų neišeinam galvų pravėdinti, tai jau stogą rauna

QUOTE(oplia5 @ 2013 09 16, 12:56)

O maniskis ppradejo vel stipriau spurdeti, tai dabar vel ramybe ir laime atejo  smile.gif

Mūsų Mykoliukas wub.gif Šitą vardą jau seniai turėjau mintyse wub.gif

Žinok ir man taip buvo, vieną dieną ramesnis - ir kraunu į kelnes doh.gif Tik atsigauna ir vėl laimės pilnos kelnės.

Nepapasakojau vieno dalyko iš gimdymo. Ir aplamai gimdymo istorijos. Taigi kai gimė sūnelis rado susimazgiusę virkštelę verysad.gif Žodžiu mazgas pasidaręs. Tai reiškia, kad jei būtų stipriau užsitempus, tai kaip akušerė išsireiškė : " gimė po laimimga žvaigžde" ... Sakė dar šiek tiek ir būtume jo neturėję.... Čia dėl to, kad kažkada buvo labai aktyvus taip nutiko. Aš atsimenu apie II trimestro pabaigą jis buvo laabai aktyvus, dar čia rašydavau, kad vaje kas čia gims per aktyvistas nes tieeek dudavo pilvuke. Ir va kaip unsure.gif
Atsakyti
Levandut, ir mano suneliui buvo tikras virksteles mazgas, gerai, kad viskai gerai baiges 4u.gif
grazus vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 16, 18:45)
Oi mum tai tikroji situacija neatsiskleidė ligoninėj, o vat grįžus namo  doh.gif  Seneliai tiek prilepino, kad susišnekėt neįmanoma... Kapryzna, kojom tik trepsi, vrkia, rėkia vos ne ištisai... Sūnelis išvis lafaaa... su vienu vaiku nėr ką veikt  smile.gif  dabar suprantu kai sakydavo man tai.. Ištisai dėmesio nori, tai ten ją vesk, tai ten, tai dą duok, tai aną ir pabandyk neduoti - koncertai ilgiausi. Dabar dar kai ligoniai, tai išvis nei iš namų neišeinam galvų pravėdinti, tai jau stogą rauna
Mūsų Mykoliukas  wub.gif  Šitą vardą jau seniai turėjau mintyse  wub.gif

Žinok ir man taip buvo, vieną dieną ramesnis - ir kraunu į kelnes  doh.gif  Tik atsigauna ir vėl laimės pilnos kelnės.

Nepapasakojau vieno dalyko iš gimdymo. Ir aplamai gimdymo istorijos. Taigi kai gimė sūnelis rado susimazgiusę virkštelę  verysad.gif Žodžiu mazgas pasidaręs.  Tai reiškia, kad jei būtų stipriau užsitempus, tai kaip akušerė išsireiškė : " gimė po laimimga žvaigžde" ... Sakė dar šiek tiek ir būtume jo neturėję.... Čia dėl to, kad kažkada buvo labai aktyvus taip nutiko. Aš atsimenu apie II trimestro pabaigą jis buvo laabai aktyvus, dar čia rašydavau, kad vaje kas čia gims per aktyvistas nes tieeek dudavo pilvuke. Ir va kaip  unsure.gif

Levandut, gerai kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif Vardas super wub.gif Mes vis dar renkame.
Kai perskaičiau apie tavo dukrytės elgesį, kažkodėl man atrodo, kad ir maniškė tokia bus. Oi tada bus sunku blink.gif
O šiandien maniškė visą rytą kartojo ,,sese, sesė", sakau, turėsime broliuka, o ji ,,sesė" lotuliukas.gif Nors to žodžio dar nežinojo.

Mes nuo vakar pradėjome lankyti darželį, tai jeigu nelabai sirgs, galvoju, su mažuoju man bus lengviau, kol ji darželyje bus. O Jūs Levandut, nevesite į darželį didžiosios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 17 rugsėjo 2013 - 08:59
Laba ryta, nestukai 4u.gif

Kaip kas jauciasi?

Levanda, oho, kaip gerai, kad viskas gerai wub.gif

myciute, kas pas jus naujo? mirksiukas.gif

oplia, kaip smagu, dabar turesi siektiek daugiau kaiko sau biggrin.gif

As vis kazkaip bandau prisiruosti keaut kraiteli, laisvint lentynas, bet pagalvoju, kad salia sunus viska aukstyn kojom vers, tai negera darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2013 09 16, 13:56)

O maniskis ppradejo vel stipriau spurdeti, tai dabar vel ramybe ir laime atejo  smile.gif

Musu bruolis Donatas todel kad mums grazus ir reiksme tiko Duotas dovanotas, o jis mums toks yra, didziule dovana, netiketa, neplanuota, nedrasiai pasvajota, bet labai laukta ir geriausia katik dar galejom gauti iš šio gyvenimo su MB wub.gif

Na einu krautis tašiuku, išleidžia namo biggrin.gif

Prasides ir mums Levanda iššūkiai su sesute unsure.gif
Atsakyti
Oplia, neleisim dar į darželį ax.gif Nu kitų metukų tik.

Dovi, na ką galiu palinkėti tik KANTRYBĖS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 16, 18:45)
Nepapasakojau vieno dalyko iš gimdymo. Ir aplamai gimdymo istorijos. Taigi kai gimė sūnelis rado susimazgiusę virkštelę  verysad.gif Žodžiu mazgas pasidaręs.  Tai reiškia, kad jei būtų stipriau užsitempus, tai kaip akušerė išsireiškė : " gimė po laimimga žvaigžde" ... Sakė dar šiek tiek ir būtume jo neturėję.... Čia dėl to, kad kažkada buvo labai aktyvus taip nutiko. Aš atsimenu apie II trimestro pabaigą jis buvo laabai aktyvus, dar čia rašydavau, kad vaje kas čia gims per aktyvistas nes tieeek dudavo pilvuke. Ir va kaip  unsure.gif

Svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai 4u.gif
Kažkada man atrodė, kad tik pastoti, paskui skaičiavau savaitėles, o kad galėjau netekti mažiukės pačioje pabaigoje, net nepagalvojau... Visada galvojau kad tie lėliukai nėra tokie trapūs, kitaip žmonija būtų išnykus, deja visko būna.
Bet dabar viskas gerai, tai ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 09 17, 14:23)
Svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai 4u.gif
Kažkada man atrodė, kad tik pastoti, paskui skaičiavau savaitėles, o kad galėjau netekti mažiukės pačioje pabaigoje, net nepagalvojau... Visada galvojau kad tie lėliukai nėra tokie trapūs, kitaip žmonija būtų išnykus, deja visko būna.
Bet dabar viskas gerai, tai ir thumbup.gif

Svarbiausiai dabar viskas gerai. Sveikinu tave nuostabios mergytes mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Egk,ateik gi pas mamytes,ka ? mirksiukas.gif ne tam,kad lygint kas kiek gr.priaugo,o kad linksmiau kartu augint butu ir rupesteliais dalintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 09 17, 17:51)
Egk,ateik gi pas mamytes,ka ?  mirksiukas.gif ne tam,kad lygint kas kiek gr.priaugo,o kad linksmiau kartu augint butu ir rupesteliais dalintis  4u.gif

O gal tu cia sugrizk, ka? laugh.gif
Atsakyti