QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 16, 10:26)
Sunku dar pasakyt, nes katen ateina aplankyt, pabuna 20 min. Rytoj prasides issyžukiai nes rodos jau prakalbo apie vaziavima namo
O kaip taviske? ar pavydi papuka kai duodi? kai nesioji? uoj ir laukiu ir bijau
Oi mum tai tikroji situacija neatsiskleidė ligoninėj, o vat grįžus namo

Seneliai tiek prilepino, kad susišnekėt neįmanoma... Kapryzna, kojom tik trepsi, vrkia, rėkia vos ne ištisai... Sūnelis išvis lafaaa... su vienu vaiku nėr ką veikt

dabar suprantu kai sakydavo man tai.. Ištisai dėmesio nori, tai ten ją vesk, tai ten, tai dą duok, tai aną ir pabandyk neduoti - koncertai ilgiausi. Dabar dar kai ligoniai, tai išvis nei iš namų neišeinam galvų pravėdinti, tai jau stogą rauna
QUOTE(oplia5 @ 2013 09 16, 12:56)
Dovi, Levandut, tai isduokit, kaip broliukus pavadinsite?
O maniskis ppradejo vel stipriau spurdeti, tai dabar vel ramybe ir laime atejo
Mūsų
Mykoliukas 
Šitą vardą jau seniai turėjau mintyse
Žinok ir man taip buvo, vieną dieną ramesnis - ir kraunu į kelnes

Tik atsigauna ir vėl laimės pilnos kelnės.
Nepapasakojau vieno dalyko iš gimdymo. Ir aplamai gimdymo istorijos. Taigi kai gimė sūnelis rado susimazgiusę virkštelę

Žodžiu mazgas pasidaręs. Tai reiškia, kad jei būtų stipriau užsitempus, tai kaip akušerė išsireiškė : " gimė po laimimga žvaigžde" ... Sakė dar šiek tiek ir būtume jo neturėję.... Čia dėl to, kad kažkada buvo labai aktyvus taip nutiko. Aš atsimenu apie II trimestro pabaigą jis buvo laabai aktyvus, dar čia rašydavau, kad vaje kas čia gims per aktyvistas nes tieeek dudavo pilvuke. Ir va kaip