Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(AnaMari @ 2013 09 17, 10:38)
Laba ryta, nestukai 4u.gif

Kaip kas jauciasi?

Levanda, oho, kaip gerai, kad viskas gerai wub.gif

myciute, kas pas jus naujo? mirksiukas.gif

oplia, kaip smagu, dabar turesi siektiek daugiau kaiko sau biggrin.gif

As vis kazkaip bandau prisiruosti keaut kraiteli, laisvint lentynas, bet pagalvoju, kad salia sunus viska aukstyn kojom vers, tai negera darosi doh.gif

Pas mus nieko lb naujo... MB sloga iki keliu unsure.gif sestadieni ejom i baliuka mieste, pradejo lyti, atemiau is jo salika, kas sukuosena nesuslaptu blush2.gif sako, jei skaudes gerkles, tu kalta busi, nors siaip jis niekad neserga. Ir se tau... dabar bijau, kad musu neapkrestu.

Gavom siandien pazyma, kad galim lankyti darzeli, po savaites pradesiu leisti po truputi, tada ir kraiteli galesiu ruosti. Nors siandien neistverusi nupirkau lelytei sliauztukus nexto, bodziuka ir suknyte tokia megzta grazia wub.gif dar mamu mugej ikirtau ta kokoniuka, kur rankyem leliukas negali maskatuoti rolleyes.gif
tiek ziniu...
Atsakyti
Labas rytas, pırmadıenı buvau pas gydytoja, echo pazıurejo, mazıukuı vıskas geraı, nors pora dıenu mazesnıs, neı turetu but pagal praeıta echo, bet nıeko baısaus, 90 procentu, kad mergaıte wub.gif wub.gif
Bet uztat hemoglobınas smarkıaı nukrıtes, nuo 117 ıkı 104 doh.gif ısrase gelezıes gert dukart per dıena su sv. apelsınu sultım, taı pırmadıenı jau ır pradejau.
Dabar echo ır zıuret hemoglobıno - spalıo 4 d., dar prıes taı reıkıa pas akıu gydytoja, nes sakıau gınekologeı, kad su akım ne vıskas tvarkoj. Beje, nuo praeıto sverımo (11sav.) prıaugau 1.3kg (dabar 57.9kg). Ankscıau nesvere, bet manau, kad grızau ı prıesnestumını svorı.
Taı tıek naujıenu..
Atsakyti
Labas, nestukai 4u.gif

Vis delto trumpokas tas mano kaklas, jau tik 0,9 cm teliko, pagulde i Santariskes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 18, 20:01)
Labas, nestukai 4u.gif

Vis delto trumpokas tas mano kaklas, jau tik 0,9 cm teliko, pagulde i Santariskes unsure.gif

Eina sau, blyn tau kaip man, mesgi is tu greituju mums cia taip jau nuo pavargimo yra. Aciu Dkad pagulde, viskas bus gerai. Mane zinok su beveik 4 pagulde, nes rode aktyvia veikla, kol sustabde viska 2 buvo like unsure.gif

Dar spascupreeli panaudok, jie homeopatiniai tikrai su nieko nesipjaus. O ka skyre nuo spazmu? gynitrali, cordipina ar endospazmina (noshpa?)

Laikykis, mazut 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 16, 18:45)
Mūsų Mykoliukas  wub.gif  Šitą vardą jau seniai turėjau mintyse  wub.gif

Aš irgi tokį svarsčiau, nes mano senelio toks vardas buvo ax.gif Bet MB nepatinka tai kito dairausi dabar biggrin.gif

QUOTE(oplia5 @ 2013 09 17, 09:55)
Mes nuo vakar pradėjome lankyti darželį, tai jeigu nelabai sirgs, galvoju, su mažuoju man bus lengviau, kol ji darželyje bus. O Jūs Levandut, nevesite į darželį didžiosios?

Ir kaip sekasi daržely?
Mes nepatekome į darželį, bet galvoju į privatų leisti pusei dienos. Kiek vėliau, kai laiką persuks ir jau link 2 m bus ax.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 09 18, 09:29)
Labas rytas, pırmadıenı buvau pas gydytoja, echo pazıurejo, mazıukuı vıskas geraı, nors pora dıenu mazesnıs, neı turetu but pagal praeıta echo, bet nıeko baısaus, 90 procentu, kad mergaıte wub.gif  wub.gif
Bet uztat hemoglobınas smarkıaı nukrıtes, nuo 117 ıkı 104 doh.gif ısrase gelezıes gert dukart per dıena su sv. apelsınu sultım, taı pırmadıenı jau ır pradejau.

Sveikinu su kasytėm flirt.gif

Su pirmu ir man teko geležį ilgai pavartoti, tai pildavau į sultis kad ne taip šleikštu būtų biggrin.gif

Oh, čia dėl to ir kietėjo? Įdomu ką tuose santaruose darys, ar tik gulėsi g.gif
Atsakyti
Bum, tai tikriausiai del to. Dabar duoda kolkas tablietkas ciulpt ir steroidus i dupcia, tik pati pradzia, o man jau bloga nuo tu vaistu

Dovi, skyre kazkoki nifidipina ar kaip jis ten, nospos kolkas neleido. Aciu uz patarimus wub.gif Kazkaip as kolkas optimistiskai nusiteikus smile.gif Ai, beje, kai tonus matavo, tai matosi tie vooooos voosss nedideli gimdos apsitraukimai. Kaip jus ten?

kufuke, su gera TA! wub.gif
Atsakyti
Labas, nestukai 4u.gif

Ana Mari, saugok save labai... Ne juokingas tas tavo kaklo ilgis. Man po 31 sav buvo 2 cm., tai nemaza panika buvo del to sukelta unsure.gif
Na bet Santaruose guli, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 09 19, 07:32)
Ana Mari, saugok save labai... Ne juokingas tas tavo kaklo ilgis. Man po 31 sav buvo 2 cm., tai nemaza panika buvo del to sukelta  unsure.gif
Na bet Santaruose guli, viskas bus gerai  4u.gif

Stengiuos saugot, o ka tau dare? Man siandien pasake, kad be diklofenako zvakuciu ir kazkokios miksturos daugiau nieko negali skirt, nes kraujas geras, slapimas irgi, nu zodziu doh.gif
Atsakyti
AnaMari, laikykis, mažule 4u.gif . Aš tai tokia tundra, apie tuos cm nieko nesuprantu.

Bum, kiekviena dieną palieku ir pasiimu su ašaromis. Šiandien 4 diena, vedė tėtis, bet vistiek verkė. Vakar vakare pakosėjo, galvoju, bus viskas, sirgsime, nes pusė grupės serga, bet naktį buvo ramu, nei slogos, nei kosulio.

O aš šiandien poliklinikoje gėriau gliukozę. Fui koks šlykštalas blink.gif

Niekaip nenusprendžiu kokį vežima mažiui pirkti. Savo emmuka pardaviau, bet buvo toooooks sunkus, o mes 5 aukšte be lifto, kad nesigailiu. Nu bet kainos padėvėtų vežimų verysad.gif Pažiūrėjau UK, dėvėta emmuka galima už 150 svarų nupirkti, o pas mus už 2006 m. dar po 900 Lt prašo. Galvoju gal Zippy padėvėta pirkti, bet irgi nežinai, kaip pavyks, nes būna kad jų ratai lūžta. O mašinoje laikyti ir pastoviai traukinėti, tai nesinori naujo, nes vistiek trinasi medžiagos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 19 rugsėjo 2013 - 08:16
Ana mari,jezus marija dabar tik kojas suglausk kietai blink.gif pamirsk dabar iki nestumo pabaigos,kad kilnosi maza.Kiek nusimato guket ligoninej kazin ? Kas mazuoju namie rupinas ?
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 18, 19:01)
Labas, nestukai 4u.gif

Oho, koks kaklelıo trumpumas.. unsure.gif tıkekımes, kad gulımas rezımas ır daktaru prıezıura pagelbes.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2013 09 18, 21:33)
Sveikos,

Sveikinu su kasytėm flirt.gif

Su pirmu ir man teko geležį ilgai pavartoti, tai pildavau į sultis kad ne taip šleikštu būtų biggrin.gif

Acıu smile.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 09 19, 09:11)
Ana mari,jezus marija dabar tik kojas suglausk kietai  blink.gif pamirsk dabar iki nestumo pabaigos,kad kilnosi maza.Kiek nusimato guket ligoninej kazin ? Kas mazuoju namie rupinas ?

Zinok, nieko nesake, netneklausiau, nes pagal gydytoju veidus matau, kad padetis tikrai rimta. Sunu seneliai i Druskininkus issiveze, zinau, kad jis ten bus puikiai priziurimas, bet vistiek sirdele sopa unsure.gif

Oplia, kufuke, aciu uz palaikyma wub.gif
Atsakyti