Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

Pliuske, net siurpuliukai perbego bigsmile.gif Sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Aciu, mergaites, uz palaikyma wub.gif

Siandien kazkoks radikulitas uzspaude prie visko doh.gif

Laba vakara 4u.gif
Atsakyti
Pliuske, dideliausi sveikinimai Jūsų šeimai 4u.gif Dabar aukit, stiprėkit ir džiaukitės savo brangenybe wub.gif

Beta, ačiū kad pasidalinai patirtimi. Pradėsiu minti kelius dėl paskolos, tikiuosi susisuksim greitai ir nesuklysim pasirinkdami. Šiaip pati esu svedbank,o vyras seb. Iš kurio banko imsim,dar nenusprendėm. Gal turite kokių svarių argumentų,iš kurio geriau imti?

Linkėjimai visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 09 28, 18:41)

Beta, ačiū kad pasidalinai patirtimi. Pradėsiu minti kelius dėl paskolos, tikiuosi susisuksim greitai ir nesuklysim pasirinkdami. Šiaip pati esu svedbank,o vyras seb. Iš kurio banko imsim,dar nenusprendėm. Gal turite kokių svarių argumentų,iš kurio geriau imti?

Imti is to, kuris siulo geriausias salygas mirksiukas.gif Mes irgi nieko bendro neturejom su banku, is kurio emem paskola.Isivaizdavom, kad bankai, kuriuose siaip yra musu einamosios saskaitos bus suinteresuoti pasiulyti ir geresnes salygas kaip savo klientams.Pasirodo, kad nifiga schmoll.gif biggrin.gif Taip kad geriau visus apibegti ir patys busit nustebe, kokias skirtingas salygas siulo bankai uz ta pati dalyka.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mane neramina per viduri, bet labiau desinej pusej, astrokas suduriantis ganetinai pastovus skausmas.. ar gali but kokios bedos su gimdos kakleliu..? unsure.gif unsure.gif i raisciu tempimasi nepanasu.. schmoll.gif g.gif unsure.gif
Beje, slapinantis atsirado deginimo pojutis, tai cia speju, jau koks slapimo uzdegimas prikibo..? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pliuske @ 2013 09 28, 13:48)
Sveikutes  smile.gif Rasau jau jums kaip mama  rolleyes.gif Mano mazuciai gime pries savaite  wub.gif ,bet tik dabar radau laiko jums parasyti  ax.gif Mes vis dar ne namuciuose, bet jau kita savaite zada paleisti.
Nieko dar nepasiskaiciau, kaip jus gyvenat, tik pamaciau, kad Keberiokst ir vasareuk laukiasi  bigsmile.gif Labai labai dziaugiuosi  uz jus mergytes  thumbup.gif

Sveikinu su mazyliu gimimu wub.gif wub.gif kaip smagu jau turetu jums buti wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2013 09 26, 18:51)
Sveikutes 4u.gif
Noriu ir as prie jusu prisijungti smile.gif Mums siuo metu 10 savaiteliu,vis dar sunku patiketi,kad kazkas manyje gyvena tad nekantriai laukiu 12 sav scano,kuris dar neaisku kada bus,nes tik pirmadieni pirmasis pasimatymas su akusere.
Dziugu pamatyti cia jau pazystamu veidu bigsmile.gif
Keberiokst thumbup.gif kokios smagios naujienos wub.gif o cia jums planuotas netyciukas gavosi naturaliai?
Beila kaip tavo mazuliai-mokykloj,darzely ir pilvely? bigsmile.gif
Vilte-kns-matau tai jau gimdymas ant nosies spalio gale,stipriai cia mane pralenkei si karta  biggrin.gif smagumelis,ko laukiates?

Nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif pasiskaitydavau vis IVF skyreli, dziaugiuosi, kad jums pavyko wub.gif
Atsakyti
Kufuke, kuo greiciau rytoj pas gydytojus darytis tyrimu del slapimo taku infekcijos.Jokiais budais negalima i tai pasiziureti pro pirstus nestumo metu.......Nenoriu siaubinti, bet gydyti butinai reikia ir kuo skubiau.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 09 29, 12:06)
Kufuke, kuo greiciau rytoj pas gydytojus darytis tyrimu del slapimo taku infekcijos.Jokiais budais negalima i tai pasiziureti pro pirstus nestumo metu.......Nenoriu siaubinti, bet gydyti butinai reikia ir kuo skubiau.

Sakai nepalauks iki penkktadienio? g.gif nes man iki savo gydytojos 5 valandos autobusu ir paskirtas vizitas penktadieni.. g.gif o pries 2 savaites jokio uzdegimo nebuvo.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2013 09 29, 12:10)
Sakai nepalauks iki penkktadienio? g.gif nes man iki savo gydytojos 5 valandos autobusu ir paskirtas vizitas penktadieni.. g.gif o pries 2 savaites jokio uzdegimo nebuvo.. unsure.gif

Bet pastebejau, kad tas deginimo pojutis yra ir ne slapinimosi metu.. tai gal cia pienlige kabinas..? Niekad nesu turejus.. kaip ir slapimo taku uzdegimo.. unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 09 29, 13:23)
Papildyta:
Bet pastebejau, kad tas deginimo pojutis yra ir ne slapinimosi metu.. tai gal cia pienlige kabinas..? Niekad nesu turejus.. kaip ir slapimo taku uzdegimo.. unsure.gif  blush2.gif

O tu gal gali pasidaryti vietoj tiesiog paprasta slapimo tyrima ? jeigu yra uzdegimas, is karto parodys,kad yra leukocitu.Jeigu nera uzdegimo,t.y. leukocitu 0, tada vizitas tikrai gali palaukti iki penktadienio.Bent jau as taip daryciau.
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(pliuske @ 2013 09 28, 14:48)
Sveikutes  smile.gif Rasau jau jums kaip mama  rolleyes.gif Mano mazuciai gime pries savaite  wub.gif ,bet tik dabar radau laiko jums parasyti  ax.gif Mes vis dar ne namuciuose, bet jau kita savaite zada paleisti.

Sveikinimai su poryte mažučių thumbup.gif wub.gif wub.gif
O kodėl nepaleidžia namo taip ilgai?

Kufuke, pritariu kad geriau nejuokauti ir eiti pas daktarą, nelaukti penktadienio. Juolab kad čia pas šeimos reik prašyti tyrimo šlapimo, o pas kokį užsirašius penktadienį?
Atsakyti
Pliuske, sveikinu mamyte !!! Aukite ir stiprekite ! wub.gif

Kufute, jei yra infekcija - geriau nelaukti nes nejuokas ji nestumo metu....
Atsakyti
Sveikos nestukes nestuke.gif

Jolantulia ,Pliuske dideli dideli sveikinimai gimus maziems stebukleliams 4u.gif

Naujoms nestukems 4u.gif Smagu, kad stebuklai vyksta ir toliau biggrin.gif

As kaip visada darbuose verysad.gif visas menuo tooks kosmariskas, visiems kazko is manes reikia, o man tik ramybes norisi doh.gif Vyras irgi visas darbuose, doh.gif dar abu su vaiku apsirge buvo...dabar jau beveik issikrapste. Ryt abu iskrenda kumpeliu pasildyt porai sav., o as karaliausiu viena namie.O jau planu turiu visokiu ax.gif
Mazuciai auga wub.gif buvau TA , svorio pridejau gerai...beveik 4 kg unsure.gif Neramina tik svoriai mazuciu, labai skiriasi, vienas mazesnis 130g, ir tas skirtumas vis dideja kiekviena TA. Man vaidenasi, kad net pilvo viena puse didesne nei kita. doh.gif Bet siaip juda abu tai labai doh.gif pilvas i visas puses, juokas net suima biggrin.gif
Atsakyti
Dekui uz sveikinimus visoms 4u.gif Kazkaip nerealiai nerealu viskas dar.Lyg ir turetu taip buti,bet dar isiznybti reikia biggrin.gif
Buvau siandien pasimatyme.Viskas gerokai ugteleje ir berods jau matesi sirduke.Na nebuvo tokia super ryskaus plakimo,bet gydytoja vis uzgaudydavo tuksejima.Ech auga kruopa,net 0.21 cm ugio wub.gif Maiselis 1.65 cm,tai viskas pagal laika.Ryt pas imunologus,tyrimuku visokiu....
Ar as tikrai nesapnuoju? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 09 30, 22:12)
Dekui uz sveikinimus visoms  4u.gif Kazkaip nerealiai nerealu viskas dar.Lyg ir turetu taip buti,bet dar isiznybti reikia biggrin.gif
Buvau siandien pasimatyme.Viskas gerokai ugteleje ir berods jau matesi sirduke.Na nebuvo tokia super ryskaus plakimo,bet gydytoja vis uzgaudydavo tuksejima.Ech auga kruopa,net 0.21 cm ugio  wub.gif Maiselis 1.65 cm,tai viskas pagal laika.Ryt pas imunologus,tyrimuku visokiu....
Ar as tikrai nesapnuoju? rolleyes.gif

Tu NESAPNUOJI thumbup.gif Visa tai vyksta su tavimi nestuke.gif Juk pati šiandien įsitikinai,matei savo žirniuką wub.gif Dabar tik AUKIT,AUKIT IR AUKIT nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti