Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(bum @ 2013 09 26, 15:02)
Retai kada atitinka echoskopas ir pagal mmm, čia mažiausia parintis reik 4u.gif

Taip sunku dabar nesiparint doh.gif
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 26, 18:44)
AnaMari, nepergyvenk, man pagal echo ir mm ir skirtingas laikas buvo parašytas išraše iš santariškių  4u.gif

Aciu, Levanduk, kazkokia issiderinus jauciuosi unsure.gif
QUOTE(vasareuk @ 2013 09 26, 19:51)
Sveikutes 4u.gif
Noriu ir as prie jusu prisijungti smile.gif Mums siuo metu 10 savaiteliu,vis dar sunku patiketi,kad kazkas manyje gyvena tad nekantriai laukiu 12 sav scano,kuris dar neaisku kada bus,nes tik pirmadieni pirmasis pasimatymas su akusere.

Sveika prisijungus, kada gimdymo data nusimato? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 26, 18:16)

Sveika prisijungus, kada gimdymo data nusimato? bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Balandzio 21 smile.gif
Atsakyti
Vasareuk, smagu tave matyti wub.gif Džiaugiuosi, kad strėnų maudimas pasiteisino biggrin.gif thumbup.gif

O mano vaikučiai dabar serga,neina į darželį,savaitę nueinam,savaitę sergam,beveik iš namų neišeinam,nes gyvenam 4 aukšte, dičkė pati nulipa, o mažasis sunkiai, o aš kelti galiu tik 5 kg. Tai ir tupim namuose,nebent tėtis anksčiau iš darbo grįžta,tai išeinam į kiemą,bet retai blink.gif Suku galvą, kaip reiks suktis toliau,mąstau apie valandinę suklę,kad padėtų į lauką išeiti ir ten pabūti. Beje mano pilvelis auga kaip ant mielių ax.gif , pati irgi priaugau blink.gif sekmadienį bus jau 17 savaičių, gaila tik,kad echo reiks laukti dar tris savaites,tada gal sužinosim,kas pilvelyje gyvena nestuke.gif wub.gif

Kufuke, pavydu net klausyti ax.gif pailsėk mirksiukas.gif

Pepe, greitai tu žinosi ką turi pilvelyje smile.gif

Anamari,jau esi namie, ilsėsies ir viskas bus gerai mirksiukas.gif Nepasiduok blogoms mintims cool.gif

P.S. gal turite žinių dėl paskolos perkant būstą. Jei aš laukiuosi,paslėpt sunku jau, o prašyme rašysim,kad vaikų šeimoje 2,nors jau kovą bus 3 ax.gif , neprikibs banke dėl mano matomo nėštumo? Ar čia viskas gerai ir nesiskaito,kad šeimoje trys vaikai,nes trečias dar nėra gimęs? g.gif Kiek trunka maždaug nupirkti būstą per banką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 27 rugsėjo 2013 - 06:59
QUOTE(Beila @ 2013 09 27, 07:52)
Vasareuk, smagu tave matyti  wub.gif Džiaugiuosi, kad strėnų maudimas pasiteisino biggrin.gif  thumbup.gif

O mano vaikučiai dabar serga,neina į darželį,savaitę nueinam,savaitę sergam,beveik iš namų neišeinam,nes gyvenam 4 aukšte, dičkė pati nulipa, o mažasis sunkiai, o aš kelti galiu tik 5 kg. Tai ir tupim namuose,nebent tėtis anksčiau iš darbo grįžta,tai išeinam į kiemą,bet retai blink.gif Suku galvą, kaip reiks suktis toliau,mąstau apie valandinę suklę,kad padėtų į lauką išeiti ir ten pabūti. Beje mano pilvelis auga kaip ant mielių  ax.gif , pati irgi priaugau blink.gif sekmadienį bus jau 17 savaičių, gaila tik,kad echo reiks laukti dar tris savaites,tada gal sužinosim,kas pilvelyje gyvena  nestuke.gif  wub.gif

Kufuke, pavydu net klausyti ax.gif pailsėk mirksiukas.gif

Pepe, greitai tu žinosi ką turi pilvelyje smile.gif

Anamari,jau esi namie, ilsėsies ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif Nepasiduok blogoms mintims  cool.gif

P.S. gal turite žinių dėl paskolos perkant būstą. Jei aš laukiuosi,paslėpt sunku jau, o prašyme rašysim,kad vaikų šeimoje 2,nors jau kovą bus 3 ax.gif , neprikibs banke dėl mano matomo nėštumo? Ar čia viskas gerai ir nesiskaito,kad šeimoje trys vaikai,nes trečias dar nėra gimęs? g.gif  Kiek trunka maždaug nupirkti būstą per banką?

Beila, mes irgi ka tik ėmėm paskolą, nėštumą aš nuslėpiau, bet ne iš vieno žmogaus esu girdėjusi, jog kol vaikelis nėra gimęs ir užregistruotas, jis negali būti skaičiuojamas. Bet čia aišku, kaip pasižiūrės jūsų konsultantas banke. Gali valdybai, kuri svarstys, ar jums duoti ar neduoti paskolą, akcentuoti šį faktą smile.gif

AnaMari, ilsėkis ir gulinėk namuose daugiau. Jau nebedaug ir beliko tau laukti susitikimo datos soske.gif

Bum, man gliukozės tyrimą darė dėl to, jog mamo mama serga diabetu ir aš patenku į rizikos grupę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 27 rugsėjo 2013 - 07:26
QUOTE(Beila @ 2013 09 27, 07:52)

P.S. gal turite žinių dėl paskolos perkant būstą. Jei aš laukiuosi,paslėpt sunku jau, o prašyme rašysim,kad vaikų šeimoje 2,nors jau kovą bus 3 ax.gif , neprikibs banke dėl mano matomo nėštumo? Ar čia viskas gerai ir nesiskaito,kad šeimoje trys vaikai,nes trečias dar nėra gimęs? g.gif  Kiek trunka maždaug nupirkti būstą per banką?

Beiliuk,mes emem paskola kai laukiausi antro vaiko.Nu ir ka galiu pasakyt vienas bankas nusprende,kad besilaukianti moteris yra blogis ir nors paskola ir gavom,bet su didelem islygom.Tada kreipemes i kita banka,ten manopupsantis pilvas ispudzio nesudare,taigi ir paskola pasiule kaip normalkem zmonem.Bet tau gal darpavyktu labai nesiafisuoti su pilvu ? Ruduo dabar,apsirengsi kokia storesne,laisvesne striuke ir viskas mirksiukas.gif kai as ejau i banka,tuomet jau buvo irs 25 sav.tai be sansu buvo pilva itraukt biggrin.gif Be to,vyras daugiausia tvarke tuos reikalus,man gal tik karteli reikejo pasirodyt,kad pasirasyt.Paskola gauti uztrunka vos kelias dienas,tik popierizmu tvakymas uztruko kekis menesius.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 09 27, 08:21)
Beiliuk,mes emem paskola kai laukiausi antro vaiko.Nu ir ka galiu pasakyt vienas bankas nusprende,kad besilaukianti moteris yra blogis ir nors paskola ir gavom,bet su didelem islygom.Tada kreipemes i kita banka,ten manopupsantis pilvas ispudzio nesudare,taigi ir paskola pasiule kaip normalkem zmonem.Bet tau gal darpavyktu labai nesiafisuoti su pilvu ? Ruduo dabar,apsirengsi kokia storesne,laisvesne striuke ir viskas  mirksiukas.gif kai as ejau i banka,tuomet jau buvo  irs 25 sav.tai be sansu buvo pilva itraukt biggrin.gif Be to,vyras daugiausia tvarke tuos reikalus,man gal tik karteli reikejo pasirodyt,kad pasirasyt.Paskola gauti uztrunka vos kelias dienas,tik popierizmu tvakymas uztruko kekis menesius.

Dabar dar gal pilvas manęs neišduotų,bet jei tik po dviejų mėnesių duos paskolą,tai tada bus prastai. Dabar man už kelių dienų bus 17 savaičių,tai bus problem tada,jei tiek laukt reiks. Jei ne paslaptis,iš kokio banko ėmėt?
Atsakyti
laba diena mamytes 4u.gif
mes pries dvi valandas grizom namo,maziuka visa laiminga uzmigdziau ir atsisedau paskaityti kas pas jus darosi,ogi SAKES SAKES SAKES esu NEREALIAI laiminga del KEBERIOKST, VASAREUK, sveikinimai jums didziausi dideliasu ir nuosirdziausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

anamari labai del taves taip pat dziaugiuosi,kad pagaliau varksiuke paleido namucio,tik buk gera nepersistenk namuose,saugok save ir pipira pilvuke,LAIKYKIS MAZUT

o as esu ir laiminga ,kad pagaliau miegosiu savo lovyteje ir liudna del to,kad oras saltas labai:( bet nieko kaip nors reiks pratintis
kai isvykom i kelione dar su suknele isskridau, o grizti reikejo jau su striuke:(
einu liuliuko,ryt begsiu plauku tvarkytis,makiazo darytis,draugu vestuves,tai kaip nors reikes atlaikyt visa vakara,o man jau sunkoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 09 27, 14:18)
Dabar dar gal pilvas manęs neišduotų,bet jei tik po dviejų mėnesių duos paskolą,tai tada bus prastai.  Dabar man už kelių dienų bus 17 savaičių,tai bus problem tada,jei tiek laukt reiks. Jei ne paslaptis,iš kokio banko ėmėt?

Tai kad komitetas sprendima del paskolos priima per 4-5 dienas,paskui jau tiesiog popieriu tvarkymas.Taigi po sprendimo priemimo jums duoti paskola,gali nors ir ta pacia diena issitraukti pilva,jau niekas nieko nebepadarys biggrin.gif I mane nescia skersai ziurejo SEB'as.Nordea mums buvo palankiausia tiek salygom tiek viskuo kitu.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Rasau jau jums kaip mama rolleyes.gif Mano mazuciai gime pries savaite wub.gif ,bet tik dabar radau laiko jums parasyti ax.gif Mes vis dar ne namuciuose, bet jau kita savaite zada paleisti.
Nieko dar nepasiskaiciau, kaip jus gyvenat, tik pamaciau, kad Keberiokst ir vasareuk laukiasi bigsmile.gif Labai labai dziaugiuosi uz jus mergytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 09 28, 11:48)
Sveikutes  smile.gif Rasau jau jums kaip mama  rolleyes.gif Mano mazuciai gime pries savaite  wub.gif ,bet tik dabar radau laiko jums parasyti  ax.gif Mes vis dar ne namuciuose, bet jau kita savaite zada paleisti.
Nieko dar nepasiskaiciau, kaip jus gyvenat, tik pamaciau, kad Keberiokst ir vasareuk laukiasi  bigsmile.gif Labai labai dziaugiuosi  uz jus mergytes  thumbup.gif

Pliuske, sveikinimai DIDELIAUSI sulaukukus savo mazuliuku!!!!! wub.gif wub.gif Kaip Jus laikotes, kokio dydzio gime, ar pienuko uztenka? Linkim Jums kuo lengvesniu nakteliu ir saldaus pienelio !!!!

Keberiokst 4u.gif neitiketina, labai dziaugiuos uz Jus, zinant kiek pastangu reikejo pirmam pastojimui ir kad antras atejo naturaliai, tai nuostabu!!!!
Keberiokst, Vasareuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinu Jus, linkiu sklandaus nestumo ir geru ispudziu besilaukiant smile.gif
Atsakyti
✿ Mūsų mamytės ✿

2010:
*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:
Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia
2012:
Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU
2013:
Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera, Caramelle*, egk,red_tiddler, Levanda81,
Dovi2003
, jolantulia, Pliuske

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image
darbstuoliaiDUspalio 19d
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė -
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d
Myciute - sausio 5d
oplia5 - sausio 9d
NAZARA-DU - sausio 17d
angeliukkkeee -
kufuke - vasario 26d
Pepe/ilgakojine - kovo 2d
Beila - kovo 8d.
vasareuk - balandžio 21d
olija777 - kovo 28 d.
T.P.Keberiokst - gegužės 28 d

Atsakyti
pliuske ramiu nakteliu jums ir aukit sveiki ir dideli wub.gif wub.gif wub.gif

eina sau as jau antra blink.gif sakes kai laikas eina,o dar visko nepadariau ir dar visko nesusipirkau,tikiuosi spesiu doh.gif amzinai nieko nespeju doh.gif
Atsakyti