Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 09 30, 23:12)
Dekui uz sveikinimus visoms  4u.gif Kazkaip nerealiai nerealu viskas dar.Lyg ir turetu taip buti,bet dar isiznybti reikia biggrin.gif
Buvau siandien pasimatyme.Viskas gerokai ugteleje ir berods jau matesi sirduke.Na nebuvo tokia super ryskaus plakimo,bet gydytoja vis uzgaudydavo tuksejima.Ech auga kruopa,net 0.21 cm ugio  wub.gif Maiselis 1.65 cm,tai viskas pagal laika.Ryt pas imunologus,tyrimuku visokiu....
Ar as tikrai nesapnuoju? rolleyes.gif

NESAPNUOJI wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 09 29, 22:15)
Sveikos,

Sveikinimai su poryte mažučių thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
O kodėl nepaleidžia namo taip ilgai?

Kufuke, pritariu kad geriau nejuokauti ir eiti pas daktarą, nelaukti penktadienio. Juolab kad čia pas šeimos reik prašyti tyrimo šlapimo, o pas kokį užsirašius penktadienį?

Labas rytas, pasiskambinau vakar savo ginekologei (ji vienintele mane cia Turkijoj priziuri, bet ji dirba tarptautinej klinikoj, kur visi gydytojai ir visi tyrimai yra, jei tik ko reiketu), tai irgi liepe slapima priduot, kai pasakiau, kad neturiu kur, tai tada sake, kad israsys antibiotiku kursa, nes irgi sake, kad pavojinga kudikiui. Bet su vyru radom cia vietine mazute valstybine nemokama klinika, kur padare ta slapimo tyrima, tai nieko nerado (isskyrus truputi baltymo, bet sake - normalu). Vel skambinaus daktarei, tada sake, kad laukt penktadienio ir padarysim dar tyrima ten ir siaip paziuresim, ko cia man taip. O i vakara visokie skausmai ir pojuciai lioves, ir siandien ner schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(NAZARA @ 2013 09 30, 10:25)
Sveikos nestukes nestuke.gif

Jolantulia ,Pliuske dideli dideli sveikinimai gimus maziems stebukleliams 4u.gif

Naujoms nestukems 4u.gif Smagu, kad stebuklai vyksta ir toliau biggrin.gif

As kaip visada darbuose verysad.gif visas menuo tooks kosmariskas, visiems kazko is manes reikia, o man tik ramybes norisi doh.gif Vyras irgi visas darbuose,  doh.gif dar abu su vaiku apsirge buvo...dabar jau beveik issikrapste. Ryt abu iskrenda kumpeliu pasildyt porai sav., o as karaliausiu viena namie.O jau planu turiu visokiu ax.gif
Mazuciai auga wub.gif buvau TA , svorio pridejau gerai...beveik 4 kg unsure.gif Neramina tik svoriai mazuciu, labai skiriasi, vienas mazesnis 130g, ir tas skirtumas vis dideja kiekviena TA. Man vaidenasi, kad net pilvo viena puse didesne nei kita. doh.gif Bet siaip juda abu tai labai doh.gif pilvas i visas puses, juokas net suima biggrin.gif

O ka gydytoja sako del svorio skirtumo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 09 30, 22:12)
Dekui uz sveikinimus visoms  4u.gif Kazkaip nerealiai nerealu viskas dar.Lyg ir turetu taip buti,bet dar isiznybti reikia biggrin.gif
Buvau siandien pasimatyme.Viskas gerokai ugteleje ir berods jau matesi sirduke.Na nebuvo tokia super ryskaus plakimo,bet gydytoja vis uzgaudydavo tuksejima.Ech auga kruopa,net 0.21 cm ugio  wub.gif Maiselis 1.65 cm,tai viskas pagal laika.Ryt pas imunologus,tyrimuku visokiu....

Puikios naujienos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na, tas deginimo pojutis, nors nestiprus, bet yra.. ir labiau isorej jauciu.. cia gal koks vulvitas.. na, pagal dede google.. unsure.gif g.gif
Atsakyti

jei jau matei sirduke ir viskas pagal laika, tai tu tikrai nesapnuoji wub.gif jau turi ir sparnai pradeti augti thumbup.gif wub.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 10 01, 09:23)
Labas rytas, pasiskambinau vakar savo ginekologei (ji vienintele mane cia Turkijoj priziuri, bet ji dirba tarptautinej klinikoj, kur visi gydytojai ir visi tyrimai yra, jei tik ko reiketu), tai irgi liepe slapima priduot, kai pasakiau, kad neturiu kur, tai tada sake, kad israsys antibiotiku kursa, nes irgi sake, kad pavojinga kudikiui. Bet su vyru radom cia vietine mazute valstybine nemokama klinika, kur padare ta slapimo tyrima, tai nieko nerado (isskyrus truputi baltymo, bet sake - normalu). Vel skambinaus daktarei, tada sake, kad laukt penktadienio ir padarysim dar tyrima ten ir siaip paziuresim, ko cia man taip. O i vakara visokie skausmai ir pojuciai lioves, ir siandien ner schmoll.gif
Papildyta:
O ka gydytoja sako del svorio skirtumo? g.gif
Papildyta:
Puikios naujienos wub.gif  wub.gif

del tu svoriuku ir genetike ir mano daktaryte dar nepanikavo, nors aisku paminejo, kad nera gerai jei ir toliau dides unsure.gif Siaip sake, kad vaikuciai labai skirtingi, kauliukai pas viena stambesni pas kita smulkesni, bet proporcijos geros rolleyes.gif ziuresim kas cia toliau bus, vistiek juk nieko nepakeisiu..... doh.gif siandien viskas kitaip atrodo. rolleyes.gif

Del tavo problemeles......gal tu vaistinej nusipirk spanguoliu tableciu, jei ten tokiu yra, pagerk iki to penktadienio, blogiau nebus. Bet jeigu pienlige , tai jau reikia zvakiu, reikia laukti gydytojos konsultacijos mirksiukas.gif

As viena namie jeeeeeee wub.gif
Atsakyti
Keberiokst wub.gif wub.gif wub.gif

NAZARA, kada dabar vel eisi echo ziuret? mirksiukas.gif

Kufuke, labai gerai, kad nieko blogo nerado slapime, tikrai gal kokiu kapsulyciu panasiu kaip Care lady pagerk ax.gif

Laba diena smile.gif
Atsakyti
Mano vyras saunuolis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif TR nelabai yra tu spanguoliu, o dauguma net tokiu uogu nepazista.. zodziu, interneto pagalba issiaiskinom, kaip atrodo, o tada draugu pagalba jis man is kito miesto turgaus atgabeno indeli dziovintu spanguoliu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Tik klausimas, kaip man jas dabar vartot? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 01, 12:06)

NAZARA, kada dabar vel eisi echo ziuret? mirksiukas.gif

eisiu TA po dvieju savaiciu, bet ar echo ziures nezinau unsure.gif toniukus tikrai tikrins wub.gif krauja nuleidines ax.gif

AnaMari, saunu, kad problemele su kakleliu pasitaise thumbup.gif
QUOTE(kufuke @ 2013 10 01, 13:42)
Mano vyras saunuolis thumbup.gif  TR nelabai yra tu spanguoliu, o dauguma net tokiu uogu nepazista.. zodziu, interneto pagalba issiaiskinom, kaip atrodo, o tada draugu pagalba jis man is kito miesto turgaus atgabeno indeli dziovintu spanguoliu thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Tik klausimas, kaip man jas dabar vartot? blush2.gif  g.gif

tikrai saunuolis thumbup.gif taip sakant kalnus vercia del zmonos biggrin.gif

o as tai siandien prasinesiau po parduotuves drabuziu ax.gif bandziau isisprausti i nenestukiskus drabuzius biggrin.gif biggrin.gif aisku bergzdziai blush2.gif o atrode, kad tureciau tilpt doh.gif visgi geriau megztu benetono sukneliu nieko nera ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip faina, skaitau ir šypsausi wub.gif wub.gif

Kufuke, tai gal kokia pienligė ar pan. Galima žvakutes kur reguliuoja mikroflorą ten nekenksmingas panaudoti, bet jei apsiramino skausmeliai tai gal ir penktadienio išlauksi

Man tai pamaudenimai prasidėjo tokie kaip prieš mmm unsure.gif Jau vakar taip kas kažkurį laiką vis pamaudeno, išgėriau diasporalio vieną pokutį, bet neką tepadėjo. Šiandien reiks dar jo užsipirkti. Man pas ginę irgi penktadienį, reiks prašyt kad pažėtų ar čia tonusas padidėjęs ar kas unsure.gif Pailsėt nelabai išeina kai su klecku, vakar tik grįžo vyras, sakiau viskas - dabar su juo žaidi, o aš guliu biggrin.gif
Atsakyti
NAZARA, tai gal del sventos ramybes patikrins tavo leliuku svorius? Manau, kad viskass pas jus gerai, bent kokiu atveju gydytojai taves likimo valiai nepaliks 4u.gif

bum, ei, nepersistenk! Žinok, mes moteros,, mums atrodo mes ir nestumo metu galim kalnus nuverst, bet ateina laikas sustot. Saugok save ir mažiuka 4u.gif

Labas rytas smile.gif

As atsikeliau ir jau baimes pilnos kelnes, nes siandien pas gydytoja kakla tikrint unsure.gif Is tu nervu jau viska maudžia, suka doh.gif unsure.gif Lendu iš lovos, eisiu ruostis.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 03, 10:10)
NAZARA, tai gal del sventos ramybes patikrins tavo leliuku svorius? Manau, kad viskass pas jus gerai, bent kokiu atveju gydytojai taves likimo valiai nepaliks 4u.gif

bum, ei, nepersistenk!  Žinok, mes moteros,, mums atrodo mes ir nestumo metu galim kalnus nuverst, bet ateina laikas sustot. Saugok save ir mažiuka 4u.gif

Labas rytas smile.gif

As atsikeliau ir  jau baimes pilnos kelnes, nes siandien pas gydytoja kakla tikrint unsure.gif Is tu nervu jau viska maudžia, suka doh.gif  unsure.gif Lendu iš lovos, eisiu ruostis.

sekmes matuojant kakla 4u.gif viskas turi buti gerai 4u.gif

oi nezinau kaip cia su tuo echo bus doh.gif dar savaitele laukti ir ziuresim ka sakys daktare, as ja labai pasitikiu, be to 20sav kai buvau pas genetike, tikrino abieju leliuku kraujotakas, tai lyg viskas ir gerai buvo. Siuo metu kazkaip ramesne esu rolleyes.gif

bum , vien tik diasporalis nepades, reikia pagulineti daugiau unsure.gif Tarkim su maziumi galite daugiau praleisti laiko lovoje, su zaislais knygutem 4u.gif

as vakar visgi prisipirkau drabuziu blush2.gif man toks noras graziai atrodyti ax.gif
Atsakyti
Labas nestukes 4u.gif

AnaMari - serkmes pas gydytoja mirksiukas.gif lauksim geru ziniu 4u.gif

O as syrit atsikeliau ir po poros valandu pusleline ant lupos iskilo doh.gif per daug nepergyvenu, nes ne pirmas kartas, o ir praeita nestuma tas pats buvo doh.gif bet bijau del maziaus, nes syrit jis mus su mb buciniais dalino wub.gif , tai bijau kad jis nebutu pagaves tos zarazos unsure.gif , kazi kaip tokie maziukai tas herpes pernestu g.gif o dar ant greicio tik pradejus kilti uzsidejau specialu pleistriuka "compeed" vadinasi, o net nepaskaiciau ar nestumo metu galima doh.gif , bet dabar paziurejau informaciniam lapelyje nieko neparasyta g.gif vienu zodziu biski pergyvenu unsure.gif

O dar turiu klausimuka, kuris stipriau neramina unsure.gif cia toms kurios antro laukiates, kada pajutote pirmuosius bumsiukus g.gif su pirmu as pajutau 16 sav. kiek skaiciau su antru anksciau, bet kol kas dar ramu pas mus g.gif esu is kudesniu, tai jau laukiu unsure.gif

BUM - laikykis 4u.gif

NAZARA - viskas turi but gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Olija777, tikrai galima, as ji su pirmu nestumu naudojau, gydytoja leido.

AnaMari, laikau kumstukus!
Atsakyti