QUOTE(bum @ 2013 09 29, 22:15)
Sveikos,
Sveikinimai su poryte mažučių
O kodėl nepaleidžia namo taip ilgai?
Kufuke, pritariu kad geriau nejuokauti ir eiti pas daktarą, nelaukti penktadienio. Juolab kad čia pas šeimos reik prašyti tyrimo šlapimo, o pas kokį užsirašius penktadienį?
Labas rytas, pasiskambinau vakar savo ginekologei (ji vienintele mane cia Turkijoj priziuri, bet ji dirba tarptautinej klinikoj, kur visi gydytojai ir visi tyrimai yra, jei tik ko reiketu), tai irgi liepe slapima priduot, kai pasakiau, kad neturiu kur, tai tada sake, kad israsys antibiotiku kursa, nes irgi sake, kad pavojinga kudikiui. Bet su vyru radom cia vietine mazute valstybine nemokama klinika, kur padare ta slapimo tyrima, tai nieko nerado (isskyrus truputi baltymo, bet sake - normalu). Vel skambinaus daktarei, tada sake, kad laukt penktadienio ir padarysim dar tyrima ten ir siaip paziuresim, ko cia man taip. O i vakara visokie skausmai ir pojuciai lioves, ir siandien ner
Papildyta:
QUOTE(NAZARA @ 2013 09 30, 10:25)
Sveikos nestukes
Jolantulia ,
Pliuske dideli dideli sveikinimai gimus maziems stebukleliams
Naujoms nestukems

Smagu, kad stebuklai vyksta ir toliau
As kaip visada darbuose

visas menuo tooks kosmariskas, visiems kazko is manes reikia, o man tik ramybes norisi

Vyras irgi visas darbuose,

dar abu su vaiku apsirge buvo...dabar jau beveik issikrapste. Ryt abu iskrenda kumpeliu pasildyt porai sav., o as karaliausiu viena namie.O jau planu turiu visokiu

Mazuciai auga

buvau TA , svorio pridejau gerai...beveik 4 kg

Neramina tik svoriai mazuciu, labai skiriasi, vienas mazesnis 130g, ir tas skirtumas vis dideja kiekviena TA. Man vaidenasi, kad net pilvo viena puse didesne nei kita.

Bet siaip juda abu tai labai

pilvas i visas puses, juokas net suima
O ka gydytoja sako del svorio skirtumo?
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 09 30, 22:12)
Dekui uz sveikinimus visoms

Kazkaip nerealiai nerealu viskas dar.Lyg ir turetu taip buti,bet dar isiznybti reikia

Buvau siandien pasimatyme.Viskas gerokai ugteleje ir berods jau matesi sirduke.Na nebuvo tokia super ryskaus plakimo,bet gydytoja vis uzgaudydavo tuksejima.Ech auga kruopa,net 0.21 cm ugio

Maiselis 1.65 cm,tai viskas pagal laika.Ryt pas imunologus,tyrimuku visokiu....
Ar as tikrai nesapnuoju?
Puikios naujienos